Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - devilangel

Sivuja: [1] 2
1
Yleinen / Vs: Sijaintisi NYT?
« : 28.07.2008, 13:52:28 »
Internettikin on katottu tänään jo läpi pari kertaa.

Opiskele kiinaa. Niiden internet on ihan oma maailmansa, sitä ei päivässä katso läpi.
Juutuubi bileet on myös suositeltavaa.. :D

2
Tyhmät kysymykset / Vs: Matka maailman ympäri
« : 25.07.2008, 22:06:31 »
noita jetlageja ei kyllä tullu mietittyä  ??? ....
perskeles, pitänee venyttää aikaa tavalla tai toisella.... jos ei muuta niin palkatonta töistä. Tai sitten jos olis kylmästi vain muutaman viikon Thaikku - Laos - Kambodzia - Vietnam akselilla... ompa tässä aikaa suunnitella vielä :)

kiitoksia kaikille vastauksista!

3
Kiitoksia vastauksista, täytynee käydä tuolla maanmittauslaitoksella käpäilemässä ko. karttaa... ei viitsi sokkona ostaa vaikka ei olekaan kuin 30e laaki.

^fishbonelle suosittelisin lääkkeeksi tätä: http://www.internetopas.com/netiketti/

4
joo onhan noita, lähes kaikilla sama ISBN numero ja ilman tuotekuvaa...

ostatko itse auton, jos sen merkki on tojota etkä muuta siitä tiedä?

5
Yleinen / Vs: Matka Maailman Ympäri
« : 25.07.2008, 13:43:08 »
^Joaliina, julmetusti kiitoksia tästä !! Itellä suunnitteilla joko rtw matka tai sitten pidempi jakso Aasiassa. Tämä auttoi kovasti :)

kiitos!  :-*

6
Tyhmät kysymykset / Aasian seinäkarttaa kaipailen...
« : 25.07.2008, 13:29:30 »
Ja päivää :)

Olisi tarvetta Aasian seinäkartalle, että voisi aloittaa reisun suunnittelun. Lähinnä semmoselle missä näkyis Thaimaa, Laos, Kambodza, Vietnam edes jollain tarkkuudella. Onko arvon kanssatallaajilla moisia ja mistä ostitte / mitä maksoi?

Ainoa mitä itse on lyötänyt on tässä: http://www.vaivaton.com/product/134-1-8999  ,mutta ilman tuotekuvaa ei viitsisi ostaa sikaa säkissä  :-\

kiitos avusta ja vastauksista!


edit: nettilinkkejä suunnitteluun otetaan myös vastaan, vaikka perinteinen kartta +  korkkialusta + nuppineula & lanka onkin se pop vaihtoehto ;)

7
^sama...

joo niin pitää, khaae nee na

edit: tai pikemminkin laaeo phohp gan mai!

8
Yleinen / Vs: Pariskunnat pitkillä matkoilla
« : 24.07.2008, 13:56:14 »
No mäki kyllä yleensä oon se joka hillitsee kaikkea vaatteiden ostelua, ulkonasyömistä, krääsän ostamista jne. Mut toisaalta mua pitäis joskus hillitä ostamasta jotain isompia hankintoja kuten kameroita ja siihen liittyviä juttuja... Mut en voi.

noi harakanvarpaat ^ tarkoittaa edellistä keskustelijaa ja ^^ sitä edellistä :D

Aina sitä oppii uutta!

Itsellä ongelmana tuo herkuttelu.. pitäis kokeilla kaikkea mahdollista katukeittiöistä, maistella viinejä, ihmeellisiä bissejä... vaimo taas pitää shop until drop -meiningissä.. siten ei ihme että meidän matkabudjetti on mitä sattuu..... se missä säästetään on taksit, tuktukit sun muut, julkisilla pääsee useimiten murto-osalla ja on huomattavasti hauskempaa.

9
Yleinen / Vs: Kohde joka EI kiinnosta ?
« : 24.07.2008, 13:52:49 »
Amerikka... jostain syystä se kulutuskulttuuri ja ihmisten tyhmyys ei iske...
Englanti kuuluu samaan kastiin, oikesti, miten ne ymmärtää edes hengittää, kas kun ei ole joku selän takana sanomassa että sisään-ulos-sisään....  orkl  >:(

10
^^Nansikka --> aamen, case is closed !

Ei, en ole rekkalesbo-telaketjufeministi vaan ihan tavis putkiaivo..

11
Yleinen / Vs: Pariskunnat pitkillä matkoilla
« : 24.07.2008, 13:39:58 »
noi harakanvarpaat ^ tarkoittaa edellistä keskustelijaa ja ^^ sitä edellistä :D

itsehän toimin reisuilla kirstunpäällä istujana, muuten vaimo shoppailis kaikki rahat päivässä.. siitä huolimatta sitä tuntuu  menevän... :D Milloin ostetaan sisustusjuttuja, tauluja, koristeita ym, milloin syödään pirun hyvin.. (no tuota syömistä en minäkään dissaa mutta... :P )

Kompromisseilla päästään hyvin eteenpäin :) Ainakaan vielä ei pahempia riitoja ole tullut...

12
Tyhmät kysymykset / Vs: Minne lomalle lämpimään?!
« : 24.07.2008, 13:37:35 »
Ite on tullut käytyä Fuerteventuralla, Teneriffalla ja pienellä Islde de lobosilla...
Toi lobosi oli kiva, ei pahemmin ihmisiä, julmetun mahtava patikointipaikka ja kauniit maisemat. Kävelee ympäri about 2-3h...

Saas nähä mitä egypti tuo tullessaan, paljon on puolesta ja vastaan puhujia. Vaimon + appivanhempien kanssa lähdetään matkaan. Jääkööt vanhukset hotellille allasbaariin, meillä tarkoituksena käydä ihmettelees pyramidit ja Kairon nähtävyydet. Luulen että tämä on semmonen once in a life time -juttu, eli käydään ihmettelees paikat että voi sanoa käyneensä ja sen jälkeen suloinen aasia kutsuu taas :D

2010 tarkoituksena 4-5viikkoa samoilla aasiassa pitkin ja poikin, tällä kertaa omatoimisesti eikä millään pakettimatkoilla.

13
Tyhmät kysymykset / Vs: Minne lomalle lämpimään?!
« : 23.07.2008, 13:18:19 »
Ite kyllä menisin mielummin kanarialle, paitsi jos menisin sukelluslomalle.
no näkeepä pyramidit ja kuninkaiden laakson sekä Kairon museot...Kanarialla ei näe kuin aurinkoa ja örveltäviä turisteja.. vaikka niitä nyt on kaikissa niissä paikoissa minne pakettimatkat järjestää matkoja...  ;D

14
Tyhmät kysymykset / Vs: Minne lomalle lämpimään?!
« : 23.07.2008, 13:11:42 »
Ite varasin juuri tammikuulle matkan Egyptiin (piti lähteä anopille ja apelle tohdiksi heidän matkaan ;) )

Aurinkomatkoilla näytti olevan 500€ / viikko 3* hotellissa, joten melko edukkaasti pääsee ja on varmasti mielekkäämpi paikka kuin kanaria..

ei sen puoleen, "haista suomi paska kommunisti" -maahan tuo lienee (eipä oo tullu käytyä ennemmin tuolla) kaikkien kauppiaiden osalta, mutta josko basaareista pysyttelisi etäällä ja keskittyisi Kairon ja Luxorin penkomiseen :)

15
ruokaa ei niinkään tule ikävä, mutta Suomalainen puulämmitteinen sauna + järvi... vaikka olis miten helevetin kuuma ulkona, sauna + uimaan... :)


16
Tonni viikko... no huhhu. Tonni / 2 kk kuulostaa sopivalta.
;D köyhät kyykkyyn ja varatoomat vatsalleen  :P
Joo, onhan tuo paljon mutta noilla lyhyillä reisuilla on tupannut sitten palamaan rahaa kun joka läpeen on pitänet ängetä kerralla :D Nyt on tarkoituksena mennä pidemmälle reisulle ja tuon tonnin pitää silloin riittää kovasti jo kuukaudeksi :)

17
Puhtaasti yleinen mielenkiinto maailmaa ja ihmisiä kohtaan... tässä on ainakin oppinut sen ettei Helsinki ole maailman napa ja suuri city kuten valtaosa tuntuu niin luulevan :P

18
Yleinen / Vs: Sijaintisi NYT?
« : 23.07.2008, 12:12:00 »
Seinäjoki Teknologiakeskus

pitkin syksyä oleilen Saksa-Hollanti-Belgia akselilla töiden puolesta

5.1.2009 Kutsuu Egypti

x.x.2010 kutsuu Aasia rinkka selässä :)

19
Yleinen / Vs: Plussaa ja miinusta nettimatkatoimistoista
« : 23.07.2008, 12:10:39 »
Ite oon käyttäny Euroopan lennoille ja matkoille Poptravelia (www.poptravel.fi)
Esim. viimeksi Cebitin reisulla Hannoveriin tuli otettua tuolta lento + majoitus. Supersaverit ym. jäi kaikki hinnassa jälkeen. Plussaa se että on suomalainen ja kaikki suomeksi, miinusta se että se on joskus vähän hidas toimimaan, mistä sitten lie johtuvan...

20
Yksivaihtoehtohan on sopia työnantajan kanssa lomasäästösopimus. Itselläni on meneillään tämmöinen =)

Eli mikäli on täydet lomat (kuten itsellä, 5vkoa) niin säästän viikon tai kaksi seuraaville lomakausille aina niin kauan kunnes on ylimääräistä lomaa 1-2kk täynnä =) Sitten kerralla kaikki putkeen ja matkalle!

Tai sitten tulee joustavan työajan puitteissa tehtyä esim. viikko sisään niin parin viikon talviloman sijaan voi viettää kolme =)

Rahaa menee, ei voi mitään... tuommoselle 2-3 viikon lomalle Aasiaan on yleensä tullut varattua rahaa tonni / viikko :D On tullut yövyttyä yleensä melko hyvissä paikoissa, kerran jopa 5* paikassa, heh... voi sitä palvelun tasoa..!

Sivuja: [1] 2