Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Tycho

Sivuja: [1]
1
Aasia / Vs: Myanmar (Ex-Burma)
« : 02.11.2012, 19:36:15 »
Onko mahdollista saada viisumia lentokentällä saapuessa?

ASEAN-maiden kansalaisille aukesi visa-on-arrival kesäkuussa, mutta muille tämä ei taida vieläkään olla mahdollista. Minulta syynättiin vuosi takaperin viisumi useita kertoja jo ennen lentokoneeseen astumista.

Aiheesta kertoo irrawaddy.org -> http://www.irrawaddy.org/archives/3357

2
Aasia / Vs: Myanmar (Ex-Burma)
« : 27.02.2012, 21:01:08 »
Lisäksi olisi kiva tietää tämän hetkisiä hintoja busseille, esim Yangoon-Mandalay? Onko busseilla/junilla mitään järkeä matkustaa vai pitäisikö turvautua lentämiseen?

Kokemus viime syksyltä: ehdottomasti bussilla. Yangon-Mandalay vie uutta tietä pitkin yhdellä välipysähdyksellä noin kahdeksan tuntia, matka maksoi muistaakseni noin 15 euroa. Bussi oli uusi ja hyväkuntoinen, viihteenä tarjolla karaokea ja burmalaisia toimintaelokuvia.

Tein paluumatkan junalla, jossa ensimmäisen luokan istumapaikka maksoi $35 ja matka kesti sen 16 tuntia.

3
Lentomatkustus / Vs: Vaihtoajoista taas
« : 17.12.2010, 17:07:16 »
Paljon kiitoksia tiedoista! Lennot ovat samalla lipulla ja Wienin lentokentän kartoista ymmärsin että kaikki Schengen-maiden lennot lähtevät samalta alueelta, joka ei ole kovin iso. Kesäkuun reissulla tuskin lumimyrskyt lentoja myöhästyttävät, mutta jos Budapestin lento on myöhässä seuraava lento Helsinkiin on vasta seuraavana aamuna. Joten säästääkkö melkein 100 euroa lennoissa vaiko pelata varman päälle. Siinäpä pohdittavaa.

4
Lentomatkustus / Vs: Vaihtoajoista taas
« : 17.12.2010, 00:48:12 »
Onko kenelläkään kokemuksia miten sukkelaa Wienin lentokentällä on vaihtaa konetta? Tarkoitus olisi ottaa kesällä Austrianin lento joka lentää Budapestista Wienin vaihdon kautta Helsinkiin. Vaihtoajaksi vaan on lentoon merkitty Wienin lentokentällä ruhtinaalliset 25 minuuttia. Meneekö juoksuksi?

5
Eurooppa / Vs: Budapest
« : 03.01.2009, 16:47:49 »
Ankara googletus ei tuottanut tulosta: yritin löytää jonkinlaista Budapestin livemusiikkikalenteria... siis että näkisi kaikki Budapestin livekeikat jonain tiettynä päivänä. Tietääkö joku, mistä tämmöisen unkarilaisen menokoneen voisi löytää :D ?

Pari hyväksi havaittua: est.hu ja port.hu. Molemmat unkariksi, mutta kaippa noista olennainen välittyy.

Lainaus käyttäjältä: Edina
Onko muutoin jotain suosituksia Budapestin indie- tai brittipophenkisistä paikoista (pubit, klubit)?

Filter Otherground ainakin pitää indiepop-iltoja.

6
Aasia / Vs: Pohjois-Intia & Nepal
« : 27.09.2008, 20:33:34 »
Et tarvitse Intian viisumia, jos transit-matkustajan jatkat matkaa toisella koneella toiseen maahan.

Kiitos paljon tiedosta! Eiköhän tämä matka tästä onnistu. Matkatavarat saa toivottavasti paluumatkalla laitettua suoraan Suomeen Kathmandun päässä. Menomatkalle en edes ruumaan menevää tavaraa mukaan aio ottaa.

7
Aasia / Vs: Pohjois-Intia & Nepal
« : 23.09.2008, 19:42:08 »
Moro! Reilu vuosi sitten meni näin:

Onko kenelläkään ajankohtaista tietoa tuosta Intian viisumin tarpeellisuudesta? Tarkoituksena olisi ottaa joulukussa Finnairin lento Helsingistä Delhiin ja jatkaa Delhistä kuuden tunnin odottelun jälkeen Jet Litellä Kathmanduun. Nepalin viisumi sitten perillä. Ei viitsisi maksaa turhaan Intian viisumista kun en lentokentältä kuitenkaan Delhiin ehdi tutustumaan. Paluumatkalla tosin Delhin kentällä pitäisi tappaa aikaa 20 tuntia...

Jatkokysymyksenä: Delhi - Kathmandu - Delhi maksaa Jet Litellä 157 euroa. Lieneekö tuo halvin väliä operoiva lentoyhtiö? Kyseessä on ymmärtääkseni Jet Airwaysin "halppisyhtiö" ja Jet Airwaysin omat lennot välille maksavat yli 200 euroa.

Sivuja: [1]