Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - vongdern

Sivuja: [1] 2
1
Yleinen / Vs: Sijaintisi NYT?
« : 09.03.2013, 14:43:23 »
Phnom penh,cambodia.fancy gh.viisumi kuntoon ja takas thaimaahan.

2
Yleinen / Vs: Sijaintisi NYT?
« : 04.01.2013, 19:43:41 »
Nakhon ratchasima,Thailand.huomenna tienpäälle ja kotiin ban dung:iin.tuntuu hyvältä saada oma auto takaisin korjaamolta, kyllähän noi julkisetkin menee mutta oma auto-oma vapaus.

3
Tuopillinen siam satoa.thaimaan lahja kotiviinin ystäville.tulee nostalginen olo...

4
China Lapsang Souchong teetä.sivussa menee agricultural rum koh samuilta.tekijä magic alambic.tällä kertaa perus kookos versio

5
^

Edes jonkinlainen viitsiminen kirjoittaa oikeakielisesti voisi olla, jos ei keski-ikää, niin ainakin varhaisteini-iän ylittämistä.

nähtävästi en osaa kirjoittaa mutta hyvä, että siitä kohteliaasti huomautetaan.oppia ikä kaikki?

6
vaikeaa purkaa tuntojaan ilman vuodatusta mutta yritän, mulla on kaikki liian hyvin. se mun mielestä on keski-ikää kun kyllästyy helppoon ja tylsään elämään.on uudehko iso BMW luxus varustein (toki hain saksasta) on britti moottoripyörä, iso talo maaseutu kaupungissa.voisin varmaan ostaa harraste auton tai pyörän kun vain päättäisin minkä.aina on tilillä rahaa.vähän.sitten ajattelee, ettei tämä todellakaaan ole sitä mitä haluan mutta ei myöskään osaa hypätä pois.ei raaski.

7
toivottavasti anottu vuorotteluvapaa myönnetään. 12kk olisi sitten aikaa tehdä ja ajatella mitä haluaa.olen kyllä realisti mutta vastaan silti kysymykseen, että huhtikussa -12 alkaa vapaaherran elämä ja viimeistään kun pihapuun omenat on puristettu mehuksi alkaa minun tähänasti pisin maailman(kaasian?) valloitus.mutta kai kesä moottoripyörän kanssa koto euroopassakin lasketaan matkaksi?

8
en mitään.en niin mitään, kun ei meillä tapana ole.työnantaja tosin tarjosi ylitöitä, mitkä otinkin vastaan.eli rahaa kai sain omaa extra-työpanosta vastaan.itse itselleni annoin kalliin sohvan ja trekking fillarin.

9
nostakaamme hienoa ketjua.chileläisen vina maipo laatikkoviinin jämät juhannukselta menossa.oikein laadukkaan tuntuista noin auringossa juhannuksesta asti seisseenä. :-\ .lisäksi aikaisemmin tuli korkattua se "tämä pullo avataan vasta vuorotteluvapaan aluksi"makers mark whisky 375ml ja olipa pahaa, vaikka viskeistä pidänkin.onhan se vuorotteluvapaakin alkamassa keväällä joten olihan tuo jo aika perusteltua jo korkata vuodesta 06 kaapin päällä ollut puteli. :o

10
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Vs: Tympiikö?
« : 03.07.2011, 23:33:21 »
enkä osaa edes hymiöitä käyttää.
 >:(

11
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Vs: Tympiikö?
« : 03.07.2011, 23:24:40 »
jo vain tympii.flunssa ja silmä tulehdus vaivannut jo viikon.lääkkeet silmään ei toki auta mitään.huomenna silmälääkäriin krapulassa.moottoripyörällä ei voi em. syistä ajaa vaikka kelit olisi hyvät.kesälomat on jo pidetty.kaikki kaverit on reissussa ja viestäjä tyyliin " tää saari on mahtava" tulee säännöillisin väliajoin.javascript:void(0);

12
pariisi.ehdottomasti.euroopan kaunein kaupunki missä itse olen käynyt.niin vaihteleva, ettei tunne suurkaupungissa olevankaan.ellei halua.

13
Yleinen / Vs: Parasta matkamusiikkia
« : 28.06.2011, 17:51:01 »
lähinnä pelle miljoonan koko tuotanto mutta dengue fever on kolahtanut kovasti pari vuotta sitten.

14
Yleinen / Vs: Sijaintisi NYT?
« : 31.07.2010, 08:52:29 »
Aussien Kanaria.bali.

15
En lähde kotipihaa kauemmaksi ilman iPhonea, ja läppäriä en sen ansiosta muulle kuin enintään automatkalle mukana enää raahaa - ja sillekin varsinaisesti vain kameran muistikorttien purkua varten.
.   Samoilla linjoilla alanmiehen kanssa.nuorempana ei edes kaivannut nettiä, eikä se nokian halkokaan ollut kuin sitä varten mukana,että jos saa tekstarin niin voi vastata.ja kertoa äidille viikon välein, että kaikki on kunnossa.onhan tässä iPhone surffailussa tietenkin se huonopuoli,että nyt tietää mitä maailmalla ja koti Suomessa tapahtuu.ennen se oli aina kiva tulla reissulta kotiin ja selata vanhat lehdet kun ei yhtään tiennyt mitä missäkin on tapahtunut.

16
Thaimaa / Vs: THB vahvistuu Euroa/dollaria kohtaan
« : 25.07.2010, 19:58:01 »
Tällä hetkellä koh phangan kurssi on noin 42b/€.ei se nyt kenenkään budjettia kaada, mutta kyllähän se vanha kunnon 50b/€ vaan kummasti kummittelee mielessä.hyvä täällä on silti olla.

17
Yleinen / Vs: Sijaintisi NYT?
« : 25.07.2010, 19:26:28 »
Koh phangan,thailand.full moon party 28.7 odotellessa.muita tallaajia täällä
 nyt?

18
Thaimaa / Vs: Ohjatut matkat Bangkokista
« : 11.07.2010, 20:00:55 »
Vastaava reissua en ole tehnyt.nyrkiisääntönä Thaimaan retkiin voin kyllä pitkällä kokemuksella sanoa, että kaikki retket,hotellit ja hostellit, sekä matkat Thaimaassa, että muualla k-Aasiassa kannatta ehdottomasti tilata vasta paikanpäällä

19
Intia / Vs: Varoitus Delhin takseista
« : 11.07.2010, 19:46:17 »
ööööö... siis kuinka vedätettävissä suomipoika/tyttö on...
Jos se taksi ei mene sinne mihin haluat, niin ainahan on seuraava...
Mä en tajua miksi niitä pitäis etukäteen maksaa. Sovit hinnan ja raha tulee vasta kun pirssi on oikeassa kohteessa ja kamat ulkona.
Elkää hyvät immeiset antako niiden viilata teitä.... ;)
[/quote. Tässä lapsukaiset on nyt niin globaali neuvo, ettei paremmasta väliä.tokihan siinä tilanteen ollessa päällä joutuu ehkä sanomaan vähän rumastikkin mutta mitä väliä.kyllä se huijari on pahempaakin kokenut.ja eihän se sana satuta ??? Mulla on Intiasta kyllä positiivisia taksi muistoja

20
Yleinen / Vs: Sijaintisi NYT?
« : 11.07.2010, 19:16:26 »
Klong phrao beach, koh chang.thaimaa.kuukauden päästä pitäis olla balilla,sieltä sitten kotiin...mutta sinne on pitkä aika ;D

Sivuja: [1] 2