Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Cafemaker

Sivuja: [1] 2
1
Intia / Vs: Intian viisumi
« : 16.09.2009, 11:45:20 »
kyseessä olikin juuri tämä kaavake!

2
Intia / Vs: Mikä on Intian paras biitsi?
« : 15.09.2009, 14:10:01 »
Intiassa Goalla suosittelen Vagatorin ja Chaporan pieniä rantoja! ei ole hirveet määrät turisteja ja leppoisa meininki :)

3
Intia / Vs: Intian viisumi
« : 15.09.2009, 14:08:34 »
Itselläki tuli kustua tuo maahantulo kaavekkeen täytössä se että missä aikoo yöpyä, niin yritäppä siinä selvitelle ensikertalaisena intiassa et missä aijot yöpyä huonosti englantia ymmärtävän miehen päähän :o onneks tuli jonku verran luettua matkakertomuksia että suin päin äkkiä sanoin Goan pääkaupungin Panajimin ja silloinki vielä meinas evätä pääsyn mutta tuntu olevan mukava kaveri kuulemma itekki reissailee jonku verran :D niin ymmärs yskän.
PS. muistakaa helevetti laittaa edes jonku hotellin nimi siihen maahantulo kaavakkeeseen nimittäin parilla reissussa tapaamamani reissarin kaavaakkesta puuttui kyseinen kohta ja heiltä evättiin pääsy maahan ja takaisin kotia:D mutta olivat sen verran kovia sällejä että heti tulivat takasin ku mahollista ja olivat laittaneet hotellien osoitteet kyseiseen kohtaa kissan korkuisilla kirjaimilla   ::)

4
Intia / Vs: Monsuunit 2009
« : 22.08.2009, 00:44:07 »
olin koko heinäkuun goalla ja ei satanu vettä lähes ollenkaan(vain öisin ja muutaman kerran päivällä) vaikka oli monsuunikauden sateisin aika. lämmintä oli mutta monsuuni aikaan on kauniimpaa ku sesonkina ku kaikkialla on vihreetä ja kasvit voi hyvin, ainoa huono puoli on kostea ilma.

5
Yleinen / Vs: Sijaintisi NYT?
« : 30.07.2009, 11:46:28 »
Anjuna Beach, Goa, Intia, aurinko paistaa ja elama hymyilee  :D

6
Intia / Vs: Mumbai/Goa/Kerala
« : 06.07.2009, 00:09:07 »
Voisiko joku kertoa Keralan hinnoista, sun muusta kun kaveri kans olis suunitteilla 10€ päivä budetti niin haluttais tietää että riiitääkö se Keralaan ja samaa kysyisin Goan hinnoista. kiitos jo etukäteen :)

7
Matkapäiväkirjat / Vs: Antti Maailmalla II (SK)
« : 07.06.2009, 00:31:22 »
On ollut ilo lukea mahtavaa matkapäiväkirjaasi, harmi vaan ku se loppuu  :-[
Joka päivä sitä piti aina käydä tarkistaan että mitens sillä nyt menee :)

Kiitos, vielä kertaan.

8
Terveys ja turvallisuus / Rokotukset Intiassa
« : 28.05.2009, 11:16:46 »
Hankin jo reseptit ja ne ovat ennemminkin etelä ja keski intiaan tarkoitetut, joten haluaisin saada enemmän tietoa rokotuksista jotka ovat pakollisia vain pohjois-intiassa, kyllä muistakin rokotteista voi mainita.

Viestisi siirretty vanhaan ketjuun. -Milma

9
itelle palautuksia 25 euro :) , viime vuonna oli palautuksia 5e joten sitä ei maksettu ja tietääkseni alle 20e palautuksia ei makseta

10
Junamatkustus / Vs: Ensimmäistä kertaa reilaamaan.
« : 26.03.2009, 10:02:48 »
itsekkin olen ystäväni lähdössä reilaamaan kuukaudeksi, mutta vaan heinäkuussa ja samoja maita ehkä tulee koluttua, mutta olen lukenut netistä ja on tuttavien ja ystävien reili tarinoitten perusteella että on virhe tehdä matka suunnitelmaan, koska se pettää aina, etenkin sesonki aikana (kesä-elokuu), koska kaikki paikat ovat täynnä yöpymisen suhteen ja junat myöhästelevät. Oma "suunnitelmani" ystäväni kanssa on että ruotsin läpi köpikseen ja siittä sitten lähetään tallaamaan eurooppaa sinne mikä tuntuu hyvältä, mutta ei se suunnitelma huonokaan asia ole jos tosissaan haluaa nähdä tietyt maat ja alueet. Raha-asiat on järjestetty siten että alustavasti meillä on 1400e massia ja sillä pitäisi hankkia kaikkia reililiput ja maksaa kulut ja laskelmien mukaan se on sopiva määrä ja rahaa kerätään lisää jotta olisi vielä mahdollista olla vielä 22pv/1kk lisää reilillä  ;D

11
Yleinen / Vs: Sijaintisi NYT?
« : 16.03.2009, 20:16:12 »
rollossa hajoamassa loskaan ja tuuleen ja samaalla kovasti yritän kerätä rahaa heinäkuussa alkavaan reissuun  ::)

12
Junamatkustus / Vs: Ostaakko reilikortti vai nou?
« : 11.03.2009, 23:03:55 »
Olen lähdössä heinäkuussa kaverini kanssa reilaan ja olemme päättäneet ostaa 1kk reilikortin sillä se tuntui parhaimmaksi vaihto ehdoksi meille, sillä meillä ei ole mitään päämäärää kuin että mennään ruotsin ja tanskan läpi junalla siitä sitten eteenpäin asenteena on "Minä menen sinne minne tuuli tuuli kuljettaa, sinne minne nenä näyttää"  ;) eikä meillä ole mitään aikatauluja ja jos aika tuntuu loppuvan kesken (kuten se tuntuu loppuvan, sillä ei kuukausi ole kovin pitkä matka) ostamme lisäksi 22pv tai 1kk lipun reililipun sillä keräämme rahaa sitäkin varten.

13
Junamatkustus / Vs: Tupakointi junassa..
« : 07.03.2009, 17:28:34 »
jaa että on nortti hommat vähän huonosti :-\ no pitää yrittää lopettaa tai sitten aina väli pysähdyksillä hypätä junasta ulos ja polttaa... tai sitten ne nikotiini laastarit

14
Junamatkustus / Vs: Tupakointi junassa..
« : 03.03.2009, 23:41:46 »
Tietääkö kukaan miten tuol länsi-ja keski-euroopas tuo tupakan poltto junissa tapahtuu, elikkä onko niissä kaikissa tupakkakoppi kuten täällä suomessa vai onko siellä erikseen jotain tupakoitijoiden vaunuja, kun mistään ei oikein löytyny mitään asiasta. olisin tuossa kesä-heinäkuun vaihteessa lähdössä eurooppan reilaan.
kiitos jo etukäteen :)

15
Junamatkustus / Vs: Ruotsin läpi junalla
« : 03.03.2009, 15:37:53 »
kiitos näistä vinkeistä ja otin selvää sukulaisten kautta jotka asuvat haaparannalla että haaparannan rautatie asema ei ole enään käytössä joten joutuu menemään luleåån bussilla ja göteborgiin aika varmasti suoraa ku muuten menee ikuisuus kun menee tukholman kautta ja onhan siinä se että sukulaisia asuu göteborgissa (ilmainen yöpyminen ;P). Ja kaikkille muille tiedoksi että blue1 lopettaa nyt kesän ajaksi (huhti-lokakuun) lennot rovaniemeltä/rovaniemelle (asuinkaupunkini) :) huonon kannattavuuden vuoksi

16
Junamatkustus / Ruotsin läpi junalla
« : 02.03.2009, 13:18:19 »
olen tässä miettinyt että miten pääsee ruotsin läpi junalla elikkä täältä pohjois-suomesta oltaisiin lähdössä. ja kiinnostaisi tietää miten onnistuu kulkea junalla pohjois-ruotsista tuonne göteborgin ja köpiksen suuntaan. henkilökohtaisia kokemuksia miellellään ja voi sitä muutkin kommentoida :)
(päättivät tämänkin sitten siirtää tähän aiheeseen :P)

17
Matkapäiväkirjat / Vs: Antti Maailmalla II (SK)
« : 02.02.2009, 18:13:19 »
olen nyt lukenut tätä matkapäiväkirjaa ja mielenkiintoisia asioita on kyllä tapahtunu ja mietinkin että tuo jos jokin on sitä elämää, odotan innolla itsekkin sitä että joskus tulevaisuudessa pääsisia tommoiselle viidakko "seikkailulle" ja muutenkin maailmalle.

18
Itsekki tuli katottua kyseistä sarjaa, ja suoraan sanotusti p....a, kuvittelin että tässä olisin kunnon budjetti matkailusta kyse jossa olisin vinkkejä ja niksejä matkailuun mutta kerjäämistä tossa pää sääntöisesti näytettiin ja ei se Leo kyllä miltään reppureissaajalta vaikuttanu, päinvastoin... tuntui ihmiseltä joka kannattaa vain ja ainoastaan valmismatkoja.

19
Junamatkustus / Vs: Interrail-passi selvennyksiä
« : 22.01.2009, 14:55:31 »
kiitos näistä neuvoista, selvensivät asioita paljon! ;D

20
Junamatkustus / Interrail-passi selvennyksiä
« : 19.01.2009, 13:58:07 »
Olen lukenut vr sivuilta ja heidän esitteistään interrail-passista, mutta niistä ei saa kovinkaan selvää, ja antaa ristiriitaisia käsityksiä ??? Joten miten tämä kortti oikein sitten toimii, eli saako sillä kulkea vapaasti(ilmaiseksi) vai saako sillä alennuksia, ja mitä tulee niihin lisä maksuihin kun niitä tuntuu olevan joka asiassa aivan liian paljon. Eli haluaisin henk.kohtaisia kokemuksia ja kertomuksia tästä kyseisestä "kortista". Olisin lähdössä heinäkuussa -09 saksa-pariisi-brighton-amsterdam  ::)  jos näistä olisi sitten tarkempia selityksiä.   
Kiitos jo etukäteen vastauksista, olen erittäin kiitollinen. ;D

Sivuja: [1] 2