Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Katja

Sivuja: [1] 2
1
kreikasta,kiitos :)

2
Balkanin maat / Vs: kroatia
« : 24.07.2008, 20:48:27 »
Kroatiassa heinäkuussa reissatessamme kotimajoitusta oli tarjoilla kaikkialla muualla paitsi Zagrebissa. Sieltä siis kannattaa ainakin varuiksi katsella netistä valmiiksi hostelleja yms.


Tai nukkua juna-asemalla :D
Se oli aika eksoottinen kokemus...sikäli ei siinä mitään,että siellä oli paljon reissaajia ja jopa vartioita,mutta siellä kuulu sellanen kimeä vihellys kokoajan,vähän niinku joku ois ampunu ilotulituksia ilman pamausta...en tiiä,yrittikö ne sillä rajottaa porukkaa,mutta myö ainaki taisteltiin ;) toisaalta,ei ne tullu poiskaan ajamaan...

3
Eurooppa / Vs: Turkki,Alanya
« : 22.07.2008, 22:27:15 »

Oli hieno paikka jos on sama missä käytiin. Vuokrattiin skootterit päiväksi ja ajeltiin ympäriinsä. Hotellin respan äijä hommasi ne skootterit. Ei ollut kovin kallis, muistaakseni maksettiin jotain 180 markkaa päivästä. Myös vuorilla käytiin ja takaisin tullessa pysähdyttiin joen uomassa olevassa kelluvassa ravintolassa. Käymisen arvoinen paikka ehdottomasti. Myös jonkinlainen tippukiviluola löydettin vuorilta. Se oli kivan viileä paikka siinä helteessä.

tuollanen skootterireissu kuulostaa loistoidealta!Lähdittekö ihan päättömästi ajelemaan vai kyselittekö reittejä jostain?mites muu liikenne,miten sen seassa uskalti ajella?

onko tuoreempia kokemuksia Alanyasta?ollaan ens kuun puolivälissä sinne suuntaamassa ja kaikki vinkit on tervetulleita! :)

4
Yleinen / Hotellivarauskoneet
« : 02.02.2008, 13:04:59 »
Onko suositella tuollaista hakukonetta,koska esim hostelworldissa sellaista ei ikävä kyllä ainakaan ole..

5
Yleinen / Hotellivarauskoneet
« : 01.02.2008, 22:23:29 »
Lainaus käyttäjältä: "fishbone"
Joskus kun olen saapunut yömyöhään kaupunkiin tai jotain vastaavaa, niin sillon olen käyttänyt www.hostels.com ia ja ainakin on toiminut ilman ongelmia ympäri maailmaa.Miten laitat saapumisajan,jos saavut aamuyöstä?

pitäisi varata hostelli 4 öyksi 8.-12.4.,mutta saapuminen on vasta 9.päivän puolella ja kone kysyy öitten lukumäärää ja saapumis aikaa...
kyseisellä hostellilta ei löydy edes mailiosotetta,mihin selvittää asia...
Kiitos! :)

6
Eurooppa / Kuinka monessa Euroopan maassa on tallattu?
« : 08.09.2006, 09:04:46 »
16/45

suomi,ruotsi,norja,tanska,hollanti,belgia,ranska,sveitsi, italia,slovenia,kroatia,unkari,slovakia,tsekki,itävalta,saksa...

7
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Maailma on pieni
« : 14.03.2006, 15:08:07 »
onhan noita sattunu,mutta ehkä kaikista spookein oli,ku oltiin viime kesänä reilillä ja amsterdamin katuja tallattiin,nii alko kuulua takaa suomea,no siinä sit vaihettiin pari sanaa kahen reilipojan kanssa ja jatkettiin omiin suuntiimme...sitten parin kolmen viikon päästä oltiin ljublajanassa ja ihan väsyneinä hostellin portailla istuttiin,nii ketäs sieltä taapertaakaan tois puol kattuu...olivat sitten samassa hostellissa ilmeisesti yötä,mut ei sen enempää niitä siellä nähty,morjestettiin vaan....NO mutta ei siinäkään vielä mitään,ku sitten oltiin jo kotiuduttu ja paikallisessa terassilla istuttiin,nii pistää tutunnäkönen poika...ku sitten tajutaan,että ei hitto,voiko näin pieni maailma ees olla,mutta se tunnisti myös meitit ja yhessä ihmeteltiin suurta sattumaa... :D
Maailma ON pieni!  :wink:

8
Junamatkustus / KESÄN 2005 REILAAJAT, kuulumisia?
« : 14.03.2006, 14:44:49 »
Lainaus käyttäjältä: "sereonaranel"
Krakovan ja Budapestin väliä reissanneet, millä kulkuvälineellä olette liikkuneet? Itsellä suunnitelmissa matka Krakovasta Budapestiin maalis-huhtikuun vaihteessa, yksinäinen nuori nainen liikenteessä, mitä suosittelette?
Junia näyttää kulkevan ja valinnanvaraa löytyy 11 ja 18 tunnin välillä. Mites yömatkustus? Onko turvallista? Tai rajatarkastukset, syynäävätkö mitä ja miten tarkasti, osaavatko kieliä, jne?

Kiitos etukäteen.


ite matkattiin budapestista krakovaan junalla ja muuten meni oikein hyvin,mutta puolan puolella yöjuna oli täynnä puliukkoja,viina kassit vaan kilisi ja hirveä löyhkä...muita ongelmia siinä ei ollut...mutta krakovassa tavattiin tyttö,jonka koko hyttiseurue oli ryöstetty, ja epäilivät,että jotain karunpia keinoja oli käytetty,ku oli vaan arvotavarat hävinny...en sitten tiiä...mutta vähä huono maine tuolla tuon välin yöjunilla on...

9
ennenku brysselissä kävin kuvittelin sen ihan erilaiseksi ja jotenki jäykäksi paikaksi,jossa on vaan korkeita rakennuksia ja pukumiehiä.(kyllä, stereotypiat kunniaan! :D )
mutta se oli oikein rento kaupunki,ihania suklaapuoteja joka puolella(kannattaa maistaa,taivaallisen hyvää!) ja manneken pissistä hyö ovat hyvin ylpeitä... :)
meillä meni aika vaan haahuillessa,ku oltiin vaan reilu päivä,että tekemispuolesta ois joku muu varmaan parempi kertomaan...
majotuttiin IH hostellista,joka oli oikein mainio paikka keskustan ulkopuolella...

10
Elkää nyt hyvät ihmiset mikko alatalolla promotko!siihen loppuu suomalaisen musiikin vienti :D
meillä oli itävaltalaisten kanssa kisat siitä,kummat tietää enemmän toisen maalaisia bändejä(meiltä kylläki hyväksyttiin kaikki vähä sinne päin :) ) nehän ne voitti,mikä tietenki on hienompaa!siis että meiän musiikki tunnetaan...ei vaan sattunu olemaan siinä mp3:a mukana,et ois voinnu kuunnelluttaa muutaki, himejä ja rasmuksia...harmi sinänsä...

11
Junamatkustus / KESÄN 2005 REILAAJAT, kuulumisia?
« : 03.02.2006, 13:39:22 »
meillä oli oikein ruhtinaallinen kierros global-kortilla.elikäs:

Turku - Tukholma - Köpis - Hampuri - Amsterdam - Bryssel - Pariisi - Geneve - Pavia - Milano - Verona - Rooma -- Ljubljana - Pula - Zagreb - Siofok - Budapest - Krakova - Praha - Wien - Berliini - Helsinki

Aivan loistava reissu kokonaisuudessaan!Ihana levähdys tuokio oli Pulassa,missä löhöttiin vaan rannalla :) Itä-Eurooppa oli loistava!ja onneks sinne jätettiinki suurin aika...Praha ja Wien ihania suurkaupunkeja! Nähtiin hirveesti erilaisia ja erimaalaisia ihmisiä, joihin tutustuttiin ja oli oikein mukavaa viettää heidän kanssa aikaa! muutamaan suomalaiseenki törmättiin juuri itäisellä puolella ja oli mukava välillä vaihtaa kuulumisia myös omalla kielellä :)
kauheesti sitä näkee ja kokee kuukaudessa,mutta ei kyllä jääny viimeseks reissuks, hirvee on kipinä lähteä uudestaan reissun päälle!  :)

edit juspu, laitoin välilyönnit litaniaan ettei venyisi yli rajojen.

12
Junamatkustus / minkä ikäisenä ootte interreilannu
« : 03.02.2006, 13:17:47 »
ystävän kanssa reissasin ja 19 vuotiaita oltiin molemmat,kun reilille päästiin :)

13
Eurooppa / prahassakäymättömyyskompleksi
« : 03.02.2006, 13:15:44 »
ei vaivaa ei!siis,että käyty on ja suosittelen lämpimästi!näkemisen arvonen paikka ja mukava tunnelma...
ja budapestissäkin kannattaa käydä,mutta jos kahesta pitäs valita,niin valitsisin prahan, jonne menisin uudestaan :)

14
Junamatkustus / Mukavin vyöhyke?
« : 03.02.2006, 13:12:16 »
pahis kyssä,mutta kun alko miettimään, niin kyllä parhaimmat muistot oli d-vyöhykkeeltä. Oikein iloinen yllätys koko itä-eurooppa, vaikka ei oikeiastaan tiennytkään,mitä odottaa...Mutta Kroatia on aivan ihana, siellä kannettaa vierailla!Unkarissa on ihanaa ruokaa ja Praha on loistava kaupunki,hieman pelottava yölla kahdelle tyttölapselle,mutta muutan :)
Tuota vyöhykettä ei ehdottomasta kannata missata! :)

15
Tyhmät kysymykset / italia kiertokohteeksi..
« : 03.02.2006, 12:59:04 »
älkää missatko veronaa!aivan mahtava pieni romeo&julia-kaupunki! siellä ois voinu olla vaikka pitempään!siis ihan vaan päivä retki tehtiin...mukava ja lepposa ilmapiiri!suosittelen! :)

16
Yleinen / Upein Rautatieasema
« : 03.02.2006, 12:55:44 »
Rooman asema oli kyllä hieno ,mutta se,mikä ärsytti oli,ettei siellä saanu istua maassa hetkeäkään,ku vartiat tuli häätämään ylös...ei kyllä ollu penkkejäkään, joilla junaa ootella...se vähä otti pattiin sitten...

17
Junamatkustus / minkä ikäisenä ootte interreilannu
« : 13.08.2005, 18:46:56 »
19 ja kaverin kanssa

18
Varusteet ja pakkaaminen / tarviiko aikataulukirjaa?
« : 13.08.2005, 18:28:03 »
kuukausi mentiin ilman mitään opuksia ja hyvin meni!asemilta löytyy kyllä infoja,joissa yleensä ihmiset puhuu sen verran englantia,että aikataulut tulee selviksi...toki myös seinillä on aikatauluja... :)

19
mieki tiiän muutaman saksalaisen,jotka on ihan hulluna suomeen ja suomen kieleen...omituisia :D

olettekos lukeneet sellaisen kirjan kuin Suomesta rakkaudella?kirjottanu roman schatz tai jotain...se puhuu suomalaisuudesta ihanalla sarkastisella tavalla :) suomen kielestäki se kertoo jotain ja ihmettelee lähinnä kaksoiskonsonantteja ja vokaaleiden rikasta käyttöä...kannattaa lukea!

ite tykkään italiasta ja oon jonkun alkeiskurssinki käyny...kun ois aikaa,nii tahtos oppia lisää!paljon lisää! :)

20
Jee!Heinäkuussa Eurooppaan!Kaverin kanssa varmistu valkolakit ja porukat lupas joskus heikkona hetkenä reililiput,jos lakit saadaan :D sinne siis!kova matka kuume on,mutta reittisuunnitelmat vielä hiukan auki...Bileet! :D

Sivuja: [1] 2