Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - kumina

Sivuja: [1]
1
Mulle kävi tosi ikävästi, kun jouduin umpparipoisto-leikkaukseen 3 vkoa ennen Intian matkaa ja sain sen lisäksi vielä jonkun suolistotulehduksen. Tottelin lääkärisetää ja ajattelin säästää muutenkin kurjia suoliani Intialta ja delhi-bellyltä. Vakuutusyhtiö korvaa lennot, mutta mikä auttaisi tähän kaameaan masennukseen ja tyhjään oloon? Kertokaa omia kokemuksia, vertaistuki olisi nytten tarpeen.

2
Matkaseuraa / Vs: Pohjois-Intiaan maaliskuun lopussa?
« : 18.02.2009, 12:24:47 »
Kiva, että muitakin on lähdössä samoille suunnille. Jep, lennän 18.3 Delhiin ja sieltä takasin 3.5.

3
Heippa tänne aiemminkin kirjoittaneena etsin yhä matkaseuraa. Lähtö olisi 18.3 ja takaisin 3.5. Olen 21 nainen ja oikea suupaltti, joten jutun juurta pitäisi löytyä. Tarkoituksena olisi kierrellä Pohjois-Intiaa ja tsekkailla hindujen pyhimpiä mestoja. Seikkailuhenkisenä en mitään kamalan tarkkaa reittiä oo ainakaan vielä miettiny. Olen myös avoin ehdotuksille.

4
Intia / Vs: Dress code
« : 29.01.2009, 12:26:25 »
Polvet ja olkapäät eivät saa näkyä. Olkapäät varsinkaan naisilla. Itse käytin valkoista puuvillaista "tunikaa". Silti yhdessä maustekaupassa vanha intialainen nainen(kauppias) alkoi kärttyisen oloisena nyhtää kaula-aukkoani pienemmäksi. Intiassa mun käsityksen mukaan naiset ei saa polttaa tupakkaa ja itse tupakoitsiana keräsin katseita laidasta laitaan. Varsinkin, kun välillä sauhuttelin paikallista beedie-tupakka, joka on melkein ilmaista, kunnon "karvaperse-tupakkaa." Tuli vaan mieleen tuo röökijuttu, vähän asian vierestä :)

5
Intia / Vs: Intian sisäiset junaliput
« : 29.01.2009, 12:03:50 »
Sleeper-classissa mekin matkattiin. Mukavempaa minusta, kun VR:n IC tai pikajunissa, tilaa enemmän(ainakin yläpunkassa). Lattialle ei kannata kurkkia, kun siellä möllertää torakat sun muut. Sleeper-classiin pitää varata erikseen paikkalippu(vähän kuin meillä Pendolinoihin), muuten voi joutua hyppäämään koko matkan ajan paikasta toiseen.(Juuri niin kuin meille kävi.)Ihmeteltiin hulluna Varkalassa, kun taksikuski hoki, että "You wanna make a reservations?" Vaikka me sanottiin, että "No, we just want to BUY the tickets!" Onneksi matka oli lyhyt 4h:n matka Ernakulamiin.

6
Yleinen / Vs: Reissukateus
« : 22.01.2009, 15:35:23 »
En tiedä johtuuko ilmiö kateudesta vai mistä, mutta mua reissuun yksin (kukaan ei halunnu/päässy messiin) lähtevänä mimminä hiukan potuttaa ihmiset joiden reaktio mun reissuilmotukseen on kysymys, siitä kuinka mun avopuoliso päästää mut. Heti perään sitten ja ihan päin naamaa pohdiskellaan, et mikä meidän suhteessa on pielessä ja et kantsis ehkä suosiolla viedä kamat varastoon ennen lähtöä, kun "tuskin
sulla enää miestä on, kun tuut takasin." Tää kaikki tietysti "ihan läpällä vaan, hehheh", jos vaikka sattusin kimpaantuun. Nyt varsinkin, kun alkaa olla sen ikänen, et joka toinen kaveri pukkaa muksua ja osa jo toisella kierroksella, saa osakseen kulmien kohottelua, kun kertoo suunnittelevansa "taas" uutta reissua. Ahdistaa tää Suomen suorituskeskeisyys.

7
Yleinen / Vaaratilanteita matkalla?
« : 22.01.2009, 15:22:45 »
Millaisia vaarallisia/sykettä nostattavia tilanteita olette joutuneet kokemaan reissuillanne, miten niistä selvisitte/jäikö kammo? Onko kukaan joutunut esim. ryöstetyksi?

8
Mullakin ihan hyviä kokemuksia supersaverista, mutta huomasin, että eri hakukoneiden kesken on useiden kymmenten eurojen eroja saman lennon lipuissa. Halvimmat löyty poptravel.fi:n kautta.

9
Rupesin justiisa miettimään, että eipä taija nuita lounareita ees olla suomennettuna, mutta jos joku semmosen löytää, nii mikäs jottei

10
Itse söin Malaronea vme reissulla ja sain kamalan ihottuman, joka valtasi minut päästä varpaisiin. Lääkäri Suomess epäili sen johtuneen Malaronesta, kuulemma oli muiltakin kuullut vastaavasta reaktiosta. Tietenkin mikä tahansa lääke voi aiheuttaa jonkin reeaktion. ei täällä vissiin muille oo tullu samaisia oireita ja mun matkakumppanikin selvisi näppylöittä.

11
Itsellänikin sairaus, johon syön jatkuvaa lääkitystä. Tosiaan, lääkkeet matkatavaroiden joukkoon ja reseptit mukaan, itselläni niitä ei kyllä kyselty. Joku taisi ehdottaakkin, että pyytää vielä vakuudeksi lekuria kirjoittaan englanniksi jonkun evästeen mukaan.

12
Tyhmät kysymykset / Vs: Antibiooteista
« : 18.01.2009, 17:53:07 »
Intiassa sairastuttuani koko kehon peittävään helvetilliseen ihottumaan paikallinen "ihospesialisti" määräsi siihen jos jonkin sortin pilleriä ja rasvaa. Rauhoittavat lääkkeet takasivat hyvän unenlaadun ja poispääsyn kutinasta, mutta kyllä se vasta kotimaassa antibiootilla lähti. Epäilen vahvasti, että ihottuma tuli Malarone-nimisistä malarialääkkeistä.

13
Tyhmät kysymykset / Vs: Tyhmiä kysymyksiä Intiasta
« : 18.01.2009, 03:10:43 »
Minä olen käynyt kerran Intiassa ja tykkäsin kauheasti, olin tosin varautunut pahimpaan mahdolliseen ja olin aluksi ylivaruillani koko ajan.Mulle Intia oli positiivinen yllätys. Matkakumppanini, joka sattui olemaan rakennusinsinööri järkyttyi "rumista" rakennuksista, hullusta liikenteestä ja kaikesta saastasta. Ite aattelin jotenkin, että se kuuluu asiaan.

14
Yleinen / Vs: Kärmesviina??
« : 17.01.2009, 18:00:50 »
Kyllä minäkin maistasin, jos jossain paikkallisissa bailuissa tarjottaisiin, kieltäytyminen voitaisiin kokea loukkauksena. Kyllähän matkaohjelmien tekoon kuuluu just tommonen syvemmälle hakeutuminen. Tommosen käärmeviinan roudaaminen pullokaupalla himaan on taas ihan eri asia.Whatever..

15
Osta, myy, vaihda, vuokraa, lahjoita / Ostetaan LP:Intia
« : 17.01.2009, 14:18:24 »
Mielellään suht. uusi painos, reissussa rähjääntyminen ei haittaa, suomeksi tai englanniksi.Asun Tampereella, mutta lähettäminenkin kai onnistuu.


16
Poronsarvijauhe on oiva lahja, varsinkin, kun intiassa kaikenlainen maagisuus on muutenkin vahvasti läsnä, Hki-Vantaan jostain krääsäputiikista saa femmalla komian ja uskottavan näköisen sarven.

17
Matkaseuraa / Pohjois-Intiaan maaliskuun lopussa?
« : 14.01.2009, 17:42:49 »
Hei, kiersin Keralaa elokuussa ja ihastuin Intiaan. Nyt olisi tarkoitus lähteä takaisin n. 6 vkoa, mut tällä kertaa pohjoiseen, ehkäpä Gangesia seuraillen, ainakin Varanasi on must. Lähde mukaan, jos innostuit ;D

Sivuja: [1]