Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Meiqqu

Sivuja: [1]
1
Tyhmät kysymykset / Vs: matkabudjettinne?
« : 24.02.2012, 13:18:44 »
Aasian matkabudjetista:
Olin viime vuonna 6 vkoa reissussa Singapore, Indonesia (Bali, Gilit ja Sulawesi) ja Malesian Borneo. Laskin että matkaan meni paikan päällä 1,5te. Tässä summassa ei siis ole lentoja hki-singapore-hki (600e) eikä aasian lentoja (singapore-bali, bali-palu, manado-jakarta-kl-kota kinabalu, kk-kl-singapore). Aasian lennot maksoivat yhteensä noin 350e.

Mutta suurin osa rahasta tuntui menevän noin 20 sukellukseen. Tarkoitus oli mennä hyvin budjetilla eikä esim. tullut hirveästi juopoteltua reissussa (siihen muuten oikeesti saa menemään yllättävän paljon mammonaa jos haluaa..) Mutta en kuitenkaan pihistellyt ja majoitukset olivat kaikki ihan ok luokkaa. ilmastointia ei ollut aina, mutta usein esim saarilla sitä ei olisi kyllä tarvinnutkaan. Lisäksi saarilla majoituksesta joutui maksamaan ehkä hieman enemmän, mutta sisälsi safkat ja koska saarella ei välttämättä ollut mitään muuta kuin pari resorttia niin rahaa ei mennyt mihinkään muuhun.

nyt oon lähdössä kuukauden kulutta kolmeksi kuukaudeksi taas kaakkois-aasiaan ja olen ajatellut suunnilleen samanlaista budjettia, n. tonni kuussa. Ja sukeltamaan pitäisi taas mennä iso osa rahoista. Pointtina lähinnä: aasiassa selviää todella pienellä summalla per päivä, mutta tottakai omat preferenssit vaikuttaa. Itse koen että majoituksesta en ole valmis maksamaan kovinkaan paljoa, koska huoneessä käydään vain nukkumassa... :)


2
Aasia / Vs: Sulawesi Bunaken Togean
« : 13.02.2012, 23:06:37 »
Oltiin vuosi sitten Togeanilla Kadidirilla  ja bunakenilla sukeltelemassa ja molemmissa oli hyvät varusteet. Etenkin Bunakenilla, jossa punkkailtiin ja sukellettiin Panorama resortissa. Siellä oli aivan uudet märkäpuvut ja muutkin kamat oli tosi siistit. Mutta ei kummassakaan paikassa käynyt mielessä, että kamoissa olisi mitään vikaa ollut. Omat maskit oli osalla porukasta ja ne joilla ei ollut, pärjäsivät oikein hyvin lainakamojen kanssa.

Sulawesi oli kyllä mahtava paikka! Suosittelen täydestä sydämestä! Ihmiset olivat ihania vaikka yhteistä kieltä ei ollutkaan (varsinkin Palussa).

3
Aasia / Vs: Myanmar (Ex-Burma)
« : 13.02.2012, 22:53:28 »
Tietääkö kukaan minkäläinen tilanne on tällä hetkellä viisumien kanssa? Saako suoraan kentältä saapuessa? Ollaan suuntaamassa aasiaan maaliskuun lopussa ja lennetään singaporeen josta matka jatkuu heti Yangooniin, joten ei ole aikaa siellä ostaa viisumia etukäteen.

Lisäksi olisi kiva tietää tämän hetkisiä hintoja busseille, esim Yangoon-Mandalay? Onko busseilla/junilla mitään järkeä matkustaa vai pitäisikö turvautua lentämiseen? On kyllä tullut matkusteltua busseilla ja junilla pitkin poikin kaakkois-aasiaa, joten ei vähästä säikähdetä. Ja ennemmin budjetillä ja kokemuksia hakien, kuin nopeasti ja kalliisti. :)

Sivuja: [1]