Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - lyydia

Sivuja: [1] 2 3 4
1
Tyhmät kysymykset / Uuden elämän aloittaminen muualla
« : 28.06.2016, 21:35:33 »
Kuka on jättänyt kaiken taakseen ja lähtenyt uuden paremman elämän toivossa ulkomaille?

Itsellä tämä pyörinyt mielessä jo monta vuotta. Nyt viimein olen siinä pisteessä että haluaisin ajatuksen toteuttaakin. Lähtö olisi syksyllä ja menolippu bangkokiin. Enempää en ole suunnitellut enkä suunnittele, menen spontaanisti sinne minne huvittaa. Haluan siis jättää aivan kaiken taakseni. Läheisille kirjoitan kirjeet jossa selitän asiat. En tiedä miksi tännekään kirjoitan, kai sen toivossa että saisin "vertaistukea" muilta...

2
Ajatuksen asteella oleva idea: haluaisiko joku tulla asumaan omakotitaloon ja hoitamaan koiria siksi aikaa kun me lähdemme Aasiaan lomalle? Tarve olisi noin 3-6 kuukaudeksi. Kyseessä omakotitalo "keskellä ei mitään" ja kolme "vaativaa" koiraa. Eli aiempaa kokemusta koirista vaaditaan ja pitäisi olla oikeasti luotettava ja rehellinen tyyppi. Jos oikeasti kiinnostaa, niin ota ihmeessä yhteyttä ja sovitaan molempia tyydyttävä diili :)

3
Eurooppa / Vs: Hostellit Amsterdamissa?
« : 26.09.2012, 09:05:18 »
Nostelenpa tätä vanhaa ketjua.

Suositelkaas hostellia/hotellia aivan damin keskustasta:)

4
Eurooppa / Vs: Rotterdamin PRIMARK
« : 14.09.2012, 14:20:44 »
No sanokaas kummassa kannattaa käydä rotterdamin vai hooddorpin primarkissa?

5
Eurooppa / Vs: Rotterdamin PRIMARK
« : 05.07.2012, 11:07:48 »
Nostelenpa tätä..

6
Eurooppa / Vs: 12 päivän reissu Eurooppaan
« : 05.07.2012, 11:06:57 »
Kiitoksia vastauksista..

Olen itse asunut tuolla antwerpenissä ja amsterdamissa ja käynyt noissa muissakin em.paikoissa köpistä lukuunottamatta. Tämä on vähän niinkuin fiilistelyreissu takaisin noille paikoille. Matkaseuralaiseni ei ole käynyt kuin amsterdamissa, joten hänen takiaan käydään tuolla brysselissä ja rotterdamissa. Jos oisin yksin reissussa niin jättäisin nuo kummatkin välistä.

Köpiksestä kuulisin mielelläni lisää. Onko rotterdamissa mitään must see-nähtävyyksiä? Ainakin primarkille pitää mennä shoppailemaan;)

Tukholma on vielä mietinnässä.. Onkohan meillä tarpeeksi aikaa kaikkiin paikkoihin...

7
Eurooppa / 12 päivän reissu Eurooppaan
« : 02.07.2012, 10:53:34 »
Olis suunnitteilla 12päivän reissu Eurooppaan. Alustavasti olen suunnitellut tällaista reittiä: hki-bryssel-antwerpen,rotterdam,amsterdam,köpis,tukholma-hki. Brysselissä, Rotterdamissa ja Tukholmassa viettäisimme vain yhden päivän, muissa sitten enemmän. Mutta onko tuossa liikaa paikkoja noin lyhyelle ajalle? Kannattaisiko esim tukholma pudottaa kokonaan pois? Olin vain ajatellut, että tukholmasta olisi kiva tulla laivalla takaisin hkiin. Miten itse tekisit tuollaisen reissun?

8
Eurooppa / Vs: Kypros
« : 01.07.2012, 17:20:11 »
Nostelenpa huvikseni tätä ketjua..

Onko Agia Napassa millaiset shoppailumahdollisuudet? Kaikki muu tieto ja kokemukset Agia Napasta kiinnostaa myös:)

9
Eurooppa / Rotterdamin PRIMARK
« : 03.05.2012, 10:29:20 »
Kukaan käynyt? Onko vaatteet yhtä halpoja kuin brittien primarkissa? kaikki tieto tervettullutta:)

10
Lentomatkustus / Vs: Brussels Charleroi lentokenttä
« : 01.05.2012, 19:13:12 »
Jaahas, jäi näköjään huomaamatta :D

Osaako joku heittää hintaa taksille? Suurinpiirtein...

11
Eurooppa / Mitä tekisit yhdeksässä päivässä?
« : 01.05.2012, 19:08:44 »
Lennot on brysseliin ja aikaa 9 päivää.

Jos menisit itse vastaavalle matkalle niin missä kaikkialla kävisit? :D

12
Lentomatkustus / Vs: Brussels Charleroi lentokenttä
« : 01.05.2012, 17:29:48 »
Varasin juuri matkan ryanairilla brysseliin. Varmaan joltain löytyy kokemuksia charleroin lentokentästä? Sivuja olen tiiraillut ja jos oikein ymmärsin niin kenttä suljetaan yöksi. Paljonkohan maksaa bussi tai taksi brysselin keskustaan?

13
Yleinen / Mihin et uskaltaisi matkustaa?
« : 27.12.2011, 18:14:56 »


Itse en uskaltaisi lähteä Lähi-Itään tai Etelä-Amerikkaan..

14
Tyhmät kysymykset / Vs: Yksin Aasiaan
« : 27.12.2011, 17:55:34 »
Nostetaanpa tätä aihetta..

Kuinka Vietnamissa suhtaudutaan yksin matkustavaan nuoreen (vaaleaan) naiseen?

15
Aasia / Vs: Vinkkejä Vietnamiin
« : 22.12.2011, 14:45:37 »
Minulle tarjoutui mahdollisuus lähteä pakettimatkalle Vietnamiin helmikuussa kahdeksi viikoksi. Koskaan en ole missään pakettimatkalla ollut vaikka olen suht paljon matkustellut. Kertokaapa miten pakettimatka eroaa omatoimimatkasta:D 

Sitten vielä sellaista piti kysyä, että pääseekö Saigonista tai Hoi Anista mitenkään kätevästi käymään Laosin tai Kamputsean puolella? Entä onko kokemuksia Saigonista ja Hoi Anista?

16
Minulla ollut tähän saakka vanhempien luona, mutta he eivät enää halua ottaa tuota laumaa hoitoon, joten on keksittävä muuta. Hoitoloiden hinnat ovat ihan järkyttäviä jos pidemmälle matkalle mielii lähteä:(


17
Kiitos oikein paljon tuosta sivusta! Selvensi monta asiaa:)

18
Kyselen nyt ihan alustavasti tätä vain kartoittaakseni tilannetta myöhempää aikaa varten.

Asun vuokralla isossa kaksiossa Helsingissä junaradan varrella. Kämppä on täysin kalustettu ja siinä on lasitettu parveke.

Sitten itse asiaan: olen itse lähdössä jossain vaiheessa (vuoden 2012 aikana) ulkomaille muutamaksi kuukaudeksi ja en voi ottaa kissojani (3kpl) mukaan. Joten mietin, että jos löytäisin tähän ehdottoman luotettavan vuokralaisen muutamaksi kuukaudeksi, joka samalla tässä asuessaan hoitaisi kissojani. Vuokra olisi tottakai sen verran alhainen, että siinä olisi "palkka" kissojen hoidosta. Ruoat, hiekat ym. ostaisin valmiiksi, eli niistä ei tarvitsisi huolehtia.

Miltä tällainen diili teidän mielestä kuulostaa? Ihan ketä tahansa en tähän ottaisi, vaan pitää oikeasti olla luotettava ja rehti.

19
Tuollainen koppi minulla onkin jo hankittuna. Kissojen kanssa olen lentänyt niin että ne olivat matkustamossa mukana, mutta koirien kanssa lentäminen on aivan uutta, siksi kyselisinkin omakohtaisia kokemuksia asiasta:)

Onko kenelläkään kokemuksia tuosta petcargosta?

20
Heittäkääpä mielipiteitä onko ko.lento halpa, vai kannattaako vielä etsiä halvempaa. En ole itse viime akoina kauempana matkustellut enkä seuraillut tarjouksia, joten...

Hki - Montreal

New York - Helsinki

424e.

Mistäs moisen bongasit? Todella hyvä hinta, kiinni vaan.

KLM:n hintakalenteria selailin eri päiville ja tuo pompsahti eteen. Taitaapi mennä varaukseen;)

Sivuja: [1] 2 3 4