Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Jockey

Sivuja: [1] 2 3 4
1
Lentomatkustus / Vs: Ajankohtaiset tarjoukset
« : 08.02.2012, 18:25:02 »
Finnairin Facebook-sivujen Virtual Loungessa ystävänpäivä-tarjouksia.

Lainaus
Ystävämyynti Virtual Loungessa on alkanut! Checkkaa sisään loungeen ja katso mahtavat lentotarjoukset mm. Malagaan, Pariisiin ja muihin romanttisiin ja kaverillisiin kohteisiin, joihin pääset kaksin edullisemmin.

Delhi 849e / 2 hlöä
Hampuri 199e / 2 hlöä
Kuusamo 249e / 2 hlöä
Malaga 399e / 2 hlöä
Nagoya 899e / 2 hlöä
Oslo 179e / 2 hlöä
Pariisi 299e / 2 hlöä
Riika 179e / 2 hlöä
Pietari 199e / 2 hlöä

2
Samed Pavilion Resort täyttänee nuo kriteerit ainakin uima-altaan ja sijainnin osalta. Itse majoituin tuolla muutaman yön viime heinäkuussa ja olin ihan tyytyväinen valintaan. Off-seasonilla hinta oli kohtuullinen etukäteen netin kautta varatessa, mutta voi olla, että ylittää budjettisi muina ajankohtina.

3
Nyt matkapäiväkirjaa pääsee ihastelemaan täällä.

4
Baltian maat / Vs: Riika
« : 04.03.2009, 20:33:21 »
Tämän pitkän ketjun viestejä on koostettu tänne:
Tietopaketit: Riika

5
Nyt kun ilmoittautumisaika reissulle on päättynyt, niin tässä vaiheessa voitaneen ilmoittaa, että Pallontallaajien ylläpito osallistuu reissun kuluihin tarjoamalla kaikille osallistujille kolmannen luokan junalipun välille Pietari-Murmansk. Mikäli joku haluaa matkustaa paremmassa luokassa, kalliimman ja halvemman lipun erotus jää hänen maksettavakseen.

Pidimme edellisellä viikolla palaveria Hanin kanssa ja sovimme samalla, että reissuun lähtijät ottavat mukaan Pallontallaajien bannerin. Näin ulkopuolisille käy selväksi, että ketkä ovat liikenteessä. Lisäksi on sovittu, että vastikkeeksi reissun tukemiselle, Pallismatkaajat kirjoittavat matkaraportin kuvineen sivustolle.

6
Hassutteluviestejä poistettu ja aihe siirretty yleisestä matkailukeskustelusta "asian vierestä" -osioon.

7
Lentomatkustus / Vs: Ajankohtaiset tarjoukset
« : 07.12.2008, 11:38:22 »
Lainaus käyttäjältä: Blue1
Nyt kannattaa suunnata seuraava matka Kittilään, Ouluun tai Rovaniemelle! Tulossa on suosittu erikoisen edullinen viikonlopputarjous, jonka myynti alkaa lauantaiaamuna 6.12. ja loppuu vastaavasti su–ma välisenä yönä 7.12. Tarjous on voimassa myös yllä mainituista kohteista Helsinkiin. 

Kittilä             alk. 55 €       
Oulu               alk. 55 €       
Rovaniemi    alk. 55 €     

Varaa heti lennot alk. 55 €!

Hinnat per suunta Blue1:n suorilla lennoilla Helsingistä, sisältää lentokenttä-
verot, matkustajamaksut sekä nettimaksun. Lapsialennus aikuisen seurassa
matkustavalle 2–15-vuotiaalle 33 %, alle 2-vuotiaalle sylissä matkustavalle 90 %. Paikkoja rajoitetusti.

Myyntiaika: 6.–7.12.2008. Myynti alkaa klo 03:00.
Matkustusaika: 15.12.2008 - 31.1.2009.

8
Lentomatkustus / Vs: Lentokentillä nukkuminen!
« : 24.08.2008, 21:57:28 »
Olisiko mahdollista lisätä peseytymismahdollisuus-kohtaan joku ei tietoa-tyyppinen ratkaisu.

Tätä kohtaa vielä hieman viilattiin ja nykyiset vaihtoehdot ovat ei/WC/WC+suihku/ei tietoa, sillä osa voi käsittää pelkän vessan jo peseytymismahdollisuutena, mutta toiset haluavat kunnon suihkun tähän tarkoitukseen.

Päätetään pienoinen off-topic tähän ja ei muuta kuin lisää lentokenttiä majoituskantaan.

9
Lentomatkustus / Vs: Lentokentillä nukkuminen!
« : 21.08.2008, 23:07:31 »
Okay, sorry, my mistake! Katselin vaan aiemmin juuri tänään, että kuinkas paljon noita onkaan siunaantunut, enkä pikaisella vilkaisulla löytänyt kuin Helsinki-Vantaan ja se oli kanssa kyllä ihan siellä kaiken keskellä.

Hostellien joukosta voi löytyä jotain kenttiä, jotka on sinne lisätty ennen uuden ilmaisen majoituksen tietokannan käyttöönottoa. Jonkun pitäisi ne periaatteessa lisätä uudestaan ilmaisena majoituksena, koska vanhojen siirtäminen ei onnistu, sillä niistä puuttuu kenttäarvoja, esim. turvallisuus ja unen laatu. Sen jälkeen, kun kentät lisätty uudestaan, voisi vanhat arviot muuttaa kommenteiksi kyseisten kenttien alle.

[edit] Olisiko mahdollista lisätä peseytymismahdollisuus-kohtaan joku ei tietoa-tyyppinen ratkaisu. Nyt Naritan kohdalla lukee vain ei, vaikka siellä saattaa hyvin ollakin, mutta minä en sellaista käyttänyt.

Voidaan lisätä.

10
Lentomatkustus / Vs: Lentokentillä nukkuminen!
« : 21.08.2008, 22:54:11 »
Eikö tätä saisi mitenkään oman osionsa alle? On vaan jotenkin niin paskamaista alkaa etsimään kaikista maista sieltä kaikkien kymmenien, ellei satojen hostellien keskeltä, onko mikäkin lentokenttä mainittu? Eli josko ilmaisille majoituksille saisi ihan oma osion, niin voisin sitten täydennellä sitä omalta osaltani lisää; lisäsin nyt kuitenkin Naritan! Loput syötän sitten siihen uuteen järjestelmään. :D

Ilmaiset majoitukset listautuvat joka maan kohdalla omaksi osiokseen.

Katso esim. Indonesia.

Nyt löytyi koodista pieni häikkä, mutta se on kohta korjattu. Lisäämäsi Naritan kenttä meni siis tavallisen majoituksen joukkoon, vaikka se kuuluu ilmaisen alle.

Edit: Bugi korjattu, Narita Japanin alla oikeassa paikassa.

11
Lentomatkustus / Vs: Lentokentillä nukkuminen!
« : 21.08.2008, 22:14:29 »
Muistakaapas kirjoitella ja arvostella näitä ilmaisia nukkumiskokemuksia myös majoitustietokantaan, ei ole vielä suurta suosiota kerännyt kyseinen osio! ;)

Tällä hetkellä kannasta löytyy nämä lentokentät:
- Skavsta, Nyköping, Sweden
- Denpasar, Indonesia
- Dublin airport, Ireland
- Bremen, Germany

12
Lentomatkustus / Vs: Wingo xprs Turku-Tre-Oulu -reitille
« : 18.08.2008, 23:40:24 »
Wingolla tarjoushintoja.

Lainaus
Wingon viikonloppupaketti - aikaa säästäen, edullisesti lentäen

TURKU - OULU 99€

TURKU - OULU 49€ opiskelijat ja lapset alle 12v

TAMPERE - OULU 79€

TAMPERE - OULU 39€ opiskelijat ja lapset alle 12v

Hinnat/hlö/suunta. Edellyttää menopaluulennon ostamista. Meno perjantaina, paluu maanantaina. Ostettua lippua ei voi muuttaa eikä  peruuttaa. Liput ostettavissa vain Wingon Asiakaspalvelusta. Maksutavat Visa, Mastercard, Eurocard, sähköinen lasku. Opiskelijahinnan saaminen edellyttää voimassaolevan opiskelijakortin esittämistä lähtöselvityksesä. Paikkoja rajoitetusti. Hinnat voimassa toistaiseksi.

13
Baltian maat / Vs: Riika
« : 02.07.2008, 17:12:21 »
Toiseksi kysyisin osaisiko joku suositella hyvää paikkaa kunnon aamiaiselle (siis kahvia, leipää, ehkä jopa munia ja pekonia tms.) läheltä "zeppeliinitoria"? Hotellissamme kun ei ole aamiaismahdollisuutta.

Meillä on Riian reissuilla ollut tapana syödä aamupala jossain lukuisista Double Coffeen ravintoloista, joita on ympäri kaupunkia. "Italian" on ollut yleensä valinta ja kuva annoksesta näyttää olevan täällä (reunimmainen oikealta).

15
Lentomatkustus / Vs: Lentokentillä nukkuminen!
« : 28.03.2008, 19:13:07 »
Pallontallaajien sivustolle on nyt avattu tietokanta myös ilmaiselle majoittumiselle. Tämä koskee varsinkin lentokentillä nukkumista, joten käykääpä lisäämässä kokemuksianne täällä muiden käyttäjien hyödynnettäviksi. Tässä vaiheessa kanta on lähes tyhjä, mutta jatkossa kannattaa ennen lisäämistä tarkistaa josko esim. Stansted löytyy jo jonkun muun lisäämänä majoituskannasta. Tällöin sen alle voi käydä kommentoimassa oman mielipiteensä.

16
Lentomatkustus / Ryanair
« : 05.02.2008, 17:22:17 »
Lainaus käyttäjältä: "Mampu"
Ryanairin aihepiiri paisuu helposti niin laajaksi, että voisiko jatkaa useammassa vähän tarkemmin rajatussa ketjussa esim
- Ryanairin varaus- ja matkatavarasysteemi
- Ryanairin korvaus-/uudelleenreititysasiat
- Ryanairin reiteistä
jne

Kyllä tämä olisi suotavaa. Valmiita ketjujahan löytyy jo, mutta keskustelu on silti painottunut tähän ketjuun.

Esimerkiksi:
- Ryanairin uusi matkatavarasysteemi
- Tavaramäärä Ryanairilla
- Ryanairin lippujen tilaus..taas..
- Ryanairin ongelmat?!
- Ryanairin lentojen peruutusten korvauksista

Uusia ketjuja avattaessa kannattaa panostaa avausviestiin ja otsikoida ne hyvin. Näin asiakeskustelu on mahdollista ja lukitusta ei tarvitse tehdä.

17
Lainaus käyttäjältä: "alan_mies"
Ja tämänkin ketjun pääasia lienee kysymykset ja vastaukset Ryanairiin liittyen. Tämän puolesta ja vastaan -keskustelun, johon tosin itsekin olen osallistunut, voisi vähitellen jättää vähemmälle tai siirtää tuonne asianvierusosioon.

Juurikin näin. Jatketaan tätä väittelyä Asian vierestä ja vieläkin kauempaa -osiossa, jossa keskustelu saa olla vapaampaa ja rönsyillä. Väliaikainen kirjoitusoikeuksien poisto tulee seuraavana kysymykseen, jos tätä kehoitusta ei uskota.

18
Tästä päivämäärästä alkaen emme salli täällä myynti-osiossa ilmoituksia, joissa myytävä tuote/asia on myynnissä samanaikaisesti toisaalla nettihuutokaupassa (esim. huuto.net). Yleensä jo nettihuutokauppojen säännöissä kiellätään tälläinen muualla mainostaminen.

Eli jos laitat ilmoituksen nettihuutokauppaan, et voi enää uutta samanaikaista myynti-ilmoitusta laittaa foorumille.

Sen sijaan ostoilmoituksiin saa vastata esimerkiksi huuto.netin ilmoituksella.

19
Junamatkustus / Trans-Siperia FAQ (rakentuu täällä)
« : 15.11.2007, 17:31:59 »
Olisiko foorumin käyttäjille aikaa ja mielenkiintoa auttaa ylläpitoa sivuilla olevan Trans-Siperia FAQ:n päivittämisessä ajan tasalle? Kyseinen tietopaketti löytyy täältä:
http://www.pallontallaajat.net/pt2/faq.php?id=14

Tieto on osittain vanhentunutta, joten olisimme kiitollisia mikäli antaisitte joko yksityisviestillä tai tähän ketjuun kirjoittamalla korjaus- ja parannusehdotuksia. Meiltä itseltämme ei löydy tarvittavaa tietoa tai kokemusta kyseisellä alueella matkustamisesta.

Sivuja: [1] 2 3 4