Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - djmug

Sivuja: [1] 2
1
Matkaseuraa / Vs: balille lähtiöitä?
« : 12.10.2009, 06:36:03 »
Taalta saa nyt kun oon ollut mestoilla villoja kuukaudeksi hintaan 2-4 milj IDR (kurssi talla hetkella huono, 13800 IDR = 1 euro).
Itse valitettavasti lahden piakkoin pois, mutta pojilta voitte kysella Kutan rannalta Cirkle K.n edessa (Nikolas tai Herman). Villat ovat tosi siisteja (tullut kaytya muutamissa illanistujaisissa, heh) ja ennen joulua saa kylla tuohon hintaan helposti...asia on vaan niin, etta yleensa nama pitaisi varata ja maksaa etukateen, niin on taattu se saanti...suurin osa on kutan lahella, moottoripyoralla parahtaa biitsille 10 min. (riippuen ruuhkasta ja ajotaidoista). Toivottavasti oli edes jotain milla paasette eteenpain asiassa.

2
Matkaseuraa / Vs: balille lähtiöitä?
« : 03.09.2009, 09:06:06 »
Silversurfer:
Uutta kämppää tässä ite etsiskelemässä ku joutuu kohta evakkoon nykyisestä :)
Tossa kattelen ite para-aikaa netistä majoituksia ja oon vähän sitä mieltä että tuut paikan päälle, majoitut pariks yöks johonkin ja alat ettii kämppää...siihen aikaa ei kuitenkaa oo mikään high season ja kutalla ei jouluna oo oikein maininkia ees...mut mä voin vähän kysellä localeilta, jos ne haluais jeesata sua, ottavat tietenkin välistä mut sen onkin niiden työ...
Vesa05: Ei yksin matkustaminen ole paha, silloin tutustuu paremmin ihmisiin ja jos sä omistat vaalean ihon/tukan tai siniset silmät niin sä saat taatusti uusia kavereita :)

3
Matkaseuraa / Vs: balille lähtiöitä?
« : 02.09.2009, 17:07:34 »
Malaria, törmäillään ihmeessä Kutalla! Hengailen yleensä surffareitten kaa nimeltä Coco ja Andre. Ja Siiri, ne on namuja ;)

4
Matkaseuraa / Vs: balille lähtiöitä?
« : 01.09.2009, 15:36:17 »
Itse tällä hetkellä Balilla, enimmäkseen Kutalla. Minut tavoittaa Kuta rannalta melkein joka päivä, Cirkle K - kaupan edestä, hyvännäköisten surffaripoikien joukosta :) Sieltä voi myös kysellä pojilta, josko ovat nähneet muita suomalaisia, auttavat mielellään! Nähdään siellä!
ps. tarkoitus lähteä takaisin Suomeen Tammikuussa 2010, kattoo kuinka rahat riittävät...

5
Voi ihmiset!
Katsokaa American History X ja miettikää sit tätä aihetta.
Olit sitten suomalainen tai et, jokainen on vastuussa omasta tekemisistään. Siis jokainen, väriin ja sukupuoleen katsomatta.

6
Lainaus käyttäjältä: "Rogni"
elä mee nizzaan paska paikka.....ja raskan tullii kannaataa varoo jäätiin kiinni sielllä..............tultiin tuolta damista...hehheh 20euroo tuli vaan sakkoin.........


Oli pakko kommentoida tuo lause. Mielestäni Nizza ei ollu huono paikka, mutta se on tietty ihan maku kysymys. Ja tulleista sen verran, että ei siinä mistään muusta voi jäädä kii ku että on ostanut "yli" sen sallitun määrän (en muista tarkalleen paljon, mutta tutulta olen sen kuullut). Ja kielletyistä aineista puhumattakaan :)

7
Aasia / halvalla eläminen aasiassa
« : 27.09.2005, 14:49:22 »
Lainaus käyttäjältä: "Jooku"
Indonesiaan 30pv viisumi maksaa lentokentalata 25$.


Mutta mielestäni jos hakee ihan suurlähetystöstä Helsingistä, niin saa 3 kk (en mee ihan takuuseen). Ja ei pitäisi mennä hirveästi aikaa siihen. Niiden kotisivuilla oli ainakin sellainen tulostettava versio hakemuksesta, eli varmaan pystyy lähettää mailitse, kirjeitse ja ehkä faxin kautta (viron suurlähetyksessä oli ainakin näin).
Eli rohkeasti vaan soitteleen tai mailaileen suurlähetystöihin, sieltä ne hinnatkin tarkentuvat.

8
Lentomatkustus / Vs: Käsimatkatavarat?
« : 27.09.2005, 14:41:22 »
Itse palasin kuukausi sitten Saksasta ja tuntui että siellä ei katottu yhtään! Ei ne ainakaan katsonut käsitavaroita, joita joillakin kanssamatkustajilla oli huge ja varmasti painava! :o
Mutta hyvänä asiana pidin sitä, että yleensä ruumaan menevät laukut punnitaan erikseen, että eivät ota ns. yhteispainoa. Mutta meillä ne punnitsi molemmat ja jos sen olisin tiennyt niin olisin kyllä vielä uskaltanut ostaa vaikka mitä :)
Mutta koska ei varmaankaan halua joutua vaikeuksiin ja säätämään matkatavaroiden kanssa, suosittelen että käyt tsekkaamassa lentoyhtiösi kotisivuja, niissä on varmastikin jotain mainintoja matkatavaroista.

9
Ei onneksi ole ollut pahempia koettelemuksia aiheesta, kerran palatessani Indonesiasta Suomeen, jäin kaipaamaan yhtä laukkua lentokentälle. Silloin harmitti tosi paljon, kun suurin osa tuliaisista oli siinä laukussa. Onneksi löysivät viikon sisällä laukun ja toivat koti ovelle saakka, lapuista huomasi että laukkuni oli reissanut New Yorkiin asti, voih, kunpa minäkin olisin eksynyt laukkuni lailla :wink:

10
Junamatkustus / "alppijunalla" Ranskasta Italiaan
« : 25.09.2005, 18:46:06 »
nizza - torino välillä oli nyt elokussa jotain ratatyö korjauksia, joten jossain vaiheessa piti vaihtaa junasta bussiin ja takas junaan. Hienot on maisemat mutta ei niitä alppeja sillä tavalla nähnyt läheltä.

11
Lentomatkustus / lennot matkapörssistä?
« : 25.09.2005, 18:42:09 »
Mulla ainakin jäi matkapörssistä sellainen vähän yökkö käsitys, kun olin soittanut sinne kysyäkseni heidän tarjouksesta (lento Barcelonaan) johon sitten virkailija, mies, oli sitten vihjailevasti vastannut että voihan hän myydä minulle sellaiseen tarjoukseen kun minä haluan. (?)  :shock: Ja jatkoi samanlaisella sävyllä koko puhelumme ajan.
Tuntui siltä kuin olisin soittanut seksipalveluun. :shock:

12
Italia / Milanon majoitus
« : 25.09.2005, 18:32:52 »
Kyllä voi luottaa noihin varauksiin. Me varattiin monia hotelleja / hostelleja ja lentolippuja netin kautta ja kaikki on mennyt aivan loistavasti!
Kannattaa myös kurkkia, että jos löytyy joku kivan kuulloinen hotelli / hostelli, et jos niillä on omat kotisivut, niin voit löytää parhaassa tapauksessa heidän sivuiltaan paremman tarjouksen!
Ebookersilla voisit käydä katsomassa, josko siellä on joku edullinen majoitus.

13
Saksa / Halvin reitti Suomesta Saksaan?
« : 25.09.2005, 18:27:01 »
No, kun mä kattelin tässä laivalippuja hangosta rockstokkiin, niin pelkkä kansipaikka taisi maksaa jo jotain 75 e (!!!) Eli ei ainakaan mielestäni ole tod. halvin tapa mennä saksaan (vaikka voihan se olla jännä matkustustapa) :)
Itse tultiin Frankfurtista Tampereelle ja varattiin n. viikko ennen lipput netistä ja ne maksoi kaikkineen päivineen kahdelta ihmiseltä n. 80e....eli kai se on ihan päivästä kii, et milloin lähtee (katottiin muita päiviä ja ne hinnat vaihtelivat tosi rajusti!)
Mut Ryanair lippuja ei tainnutkaan saada mistään muualta kuin netistä...

14
Lentomatkustus / Milloin kannattaa varata lento?
« : 25.09.2005, 18:20:00 »
No jos haluat saada liput 700e, ja haluat mahdollisimman suoran lennon sinne (eli ei mistään tukholman tai tallinan kautta), niin suosittelen ostamaan heti kun sellainen tarjous tulee eteesi :)
Joskus on saanut halvalla - noh, halvalla ja halvalla, mutta aina saa ja pitää kytätä niiden tarjousten perään, varsinki nyt kun on vielä paljon, paljon aikaa :)

15
Yleinen / Re: Muoti
« : 09.09.2005, 19:40:43 »
Lainaus käyttäjältä: "sixtus"


No tuskin mikään sukelluskoulutusta tarjoava firma sua ekoilla sukelluksilla haiden sekaan päästää=) Eiköhän kaikkialla aloteta niistä helpommista dive spoteista. Näin ainakin järki sanoo.

Missäpäin maailmaa olit ajatellu alottaa harrastuksen? Ton kun tietää niin minä ja varmasti monet muut ja itseäni kokeneemmatkin osaavat auttaa asiassasi.

Sen verran vielä et oon ihan varma että sukellat sitten ensimmäisen kerran missä vaan, niin seikkailun makua on varmasti ilmassa:)


Noh, mulle on sanottu kaikennäköistä Thaimaasta. Monet ovat kehuneet sitä. Ja uskon että se on aivan upea paikka, kunhan sen oikean, ei turistirysän valloittaman paikan löytäisi :) Luultavasti ollaankin menossa sinne, lähitulevaisuutena = silloin kun rahat on kerätty ja aikaa voitettu  :D

16
Yleinen / Muoti
« : 07.09.2005, 21:04:45 »
Jos ihan oikeasti menisin mun harrasteen / opiskelun vuoksi ulkomaille, niin se olis muoti . Mutta sitä näkee muutenkin ihan missä päin maailmaa olet. Muotihan on joka maassa erilainen, se on mielestäni kulttuuriin sidoksissa.

Mutta sukelluksesta vielä sen verran, kun aattelin tässä aloittaa itsekin, kun poikaystäväni kävi juuri kurssin, niin onko mitään sellaisia hyviä paikkoja, missä voisi ns. aloittelijat mennä kokeilemaan? Siis missä keltanokatkin pärjäisi, ettei tarvii heti pelkää mitään haita tmv.  :lol:
Tietty olisi heti ihanaa päästä jonnekin missä olisi jotain seikkailun makua, mutta siinä kai tarvii jo jonkinmoista kokemusta, vai mitä mieltä olette?

17
Aasia / Indonesia
« : 07.09.2005, 20:53:11 »
Oho  :o
Mä en kyl tosta tiennyt. Aattelinkin, ku viimeksi kävin Indonesiassa, niin ne vähän tyri lippujen kans mut onneks päästi takas Suomehen. Huh huh. :oops:

18
Aasia / Dress code Indonesiassa
« : 07.09.2005, 10:56:15 »
Lainaus käyttäjältä: "Loser_Baby"
Indonesia on helvetin laaja maa, joten riippuu ihan minne menet. Balilla ei ole mitään ongelmia, Jakartassa kauppakeskuksissa paikalliset tytöt tälläytyvät toppeihin. EHkä jossain maakunnissa vois laittaa ihan t-paidan päälle.


Se on aivan totta. Jos liikut Jakartassa ja muissa isoissa cityissä, ei ne enään kato niin pahasti, kun suurin osa nuorisostakin liikkuu sellaisissa hepeneissä että huh huh. Mutta jos haluat kunnioittaa vanhempaa väestöä ja muslimeja yleensäkin, kannattaa pukeutua t-paitaan ja sellaiseen alaosaan joka peittää ainakin polvet (esim. caprit). Jotta et hikoilisi kauheasti, puuvilla ja pellava ovat hyviä materiaaleja käytettäväksi.

Onneksi suurin osa paikallisista kuitenkin ymmärtää, että turistit pukeutuvat vähemmän. Eli jos haluat todellakin näyttää turistilta, niin bikinit vaan esiin  :)

19
Aasia / Indonesia
« : 07.09.2005, 10:42:33 »
Joskus olen saanut intia-keskuksesta hyviä tarjouksia tuonne Indonesiaan, yleensä koneen vaihto joko Thaimaassa, Malaysiassa tai Singaporessa.
MATKATOIMISTO INTIA-KESKUS - INDIA CENTER OY AB

Yrjönkatu 8-10
00120 HELSINKI
puh. 09 680318

20
Tyhmät kysymykset / Reissussa käyty
« : 05.09.2005, 20:21:39 »
Juu, tultiin tosiaan sieltä reissusta ja täytyy sanoa, että kyllä aikaa olisi mennyt enemmän jos olisi halunnut!
Sen verran muutettiin meidän matkasuunnitelmia, että mentiin Barcelona - Nizza - Torino - Milano - Frankfurt.

Siinä olitte oikeassa, että Italian Olisi Voinut Skipata. Varsinkin Torinon, respan tyyppi sanoi että se on vain bisneskaupunki, parhaimmat bileet ja meiningit löytyvät kuulemma Milanossa  :)

Rahaa meni ehkä joidenkin mielestä vähän liikaakin mut omasta mielestäni suht hyvin - koko matkan hela hoito tuli mulle maksamaan n. 1300 e. Eli jäi käteen 200, joka sit menikin laskuihin  :oops:

Mutta loppujen lopuksi matka oli avartavaa. Sitä sitten huomas, että keskittymällä joihinkin kaupunkeihin olis voinut saada enemmän kiksejä, mut saatiinpahan nähdä edes hitusen maailmaa ja kuluttaa junan sekä bussin penkkejä  :lol:

Sivuja: [1] 2