Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Locksmith

Sivuja: [1]
1
Junamatkustus / Vs: Junamatkustus Italiassa
« : 01.06.2016, 17:12:39 »
Laitetaan tänne, koska täällä saattaa olla potentiaalisia Italian matkaajia lukemassa.

Laitoin myyntipalstalle junaliput myytäväksi, koska jäävät meiltä käyttämättä. Hinta voidaan sopia.

29.07.2016, Venetsia - Bologna - Rimini

http://www.pallontallaajat.net/pt3/keskustelu/index.php?topic=32759.0

2
Muuttuneiden matkasuunnitelmien vuoksi jo aiemmin ostetut junaliput jäävätkin nyt käyttämättä. Liput voin myydä sopuhintaan, kunhan nyt vaan saa vähän minimoitua omia tappioita.

Liput ovat PDF-muodossa.

Lipuissa on matkaseurueemme nimet, mutta tarkastetaanko Italiassa noita matkustajien nimiä konduktöörin toimesta, että haittaako tuo mitään?

Suomessa konnaria ei kiinnosta nimi, jos ei ole alennuslippu, mutta Saksassa konduktööri halusi kyllä nähdä matkustajan id-kortin / pankkikortin, jolla lippu on maksettu.

29.07.2016
4 x aikuinen (lipuissa 2 x miehen nimi ja 2 x naisen nimi). Kaikki henkilöt ovat samalla lipulla.

klo 18:37 Venezia Mestre
klo 19.50 Bologna Centrale
Frecciarossa 9451
Luokka: Premium
Hintaluokka: Super Economy
ovh: 67 € (sisältää 4 henkilöä)

29.07.2016
4 x aikuinen (lipuissa 2 x miehen nimi ja 2 x naisen nimi). Nämä liput ovat jokainen omana lippunaan, joten voin myydä yksittäin tai kaikki samassa nipussa.

klo 20:35 Bologna Centrale
klo 22.01 Rimini
Regionale Veloce 2075
Luokka: 1. luokka
ovh: 16€ / henkilö

3
Junamatkustus / Vs: Junamatkustus Italiassa
« : 17.03.2016, 15:19:21 »
Suunnitteilla on tuollainen kiertoreissu Sloveniassa ja Kroatian pohjoisosissa, joka päättyy sitten Triesteen ja paluulento Venetsiasta Helsinkiin.

Tarkoitus on ottaa paluulento maanantaina 1.8.2016 Katselin Trenitalian sivuilta noita junia Triestestä Venezia Mestreen, niin jostain syystä maanantain osalta 5.6.2016 asti näkyy ihan hyvin nuo junat eli tunnin välein löytyy regionale-juna. Sitten siitä eteenpäin maanantait näyttää vain 5 kpl pikajunia. 2 kpl aikaisin aamulla 3 kpl sitten liian myöhään illalla lennon suhteen.

Eihän nuo regionale-junat ole kesän ajan tauolla? Vai onko huoli turhaa ja ne junat eivät vaan ole vielä tuolla Trenitalian palvelussa ja ne tulee sinne kyllä, että kyllä ne junat kulkevat myös kesän ajan? Sen vuoksi tuosta nyt pieni epäilys tuli, kun kuitenkin nuo pikajunat löytyvät jo tuolle maanantaille 1.8 tuolta.

4
4 hengen porukalla oltiin tässä asunnossa:

http://www.lodginginbarcelona.com/apartamento.php/apartamento/101/barcelona-accommodation.html

Ei mitään moittimista. Homma toimi hyvin. metroasemat vieressä. Plaza Espanya lähellä ja ei tuonne Plaza Catalunyallekaan nyt mahdoton matka ole. Lentokentältä pääsee suoraan Aerobussilla Gran Viaa pitkin tuonne lähelle.

http://www.aerobusbcn.com/index.php/en.html

Suosittelin sitten meidän reissumme jälkeen kaverille tuota samaa asuntoa ja varasivat tuon kans omalle matkallenne ja ei heilläkään moittimista, joten täältä suunnasta ainakin 2 x positiiviset kokemukset tuosta Lodging Barcelonasta.

5
Saksa / Vs: Dusseldorf, Köln ja Berliini
« : 11.03.2013, 14:33:23 »
Pääsiäisenä Düsseldorfiin ja Kölniin.

Olen lukenut nämä ketjut täältä ja muualtakin selaillut, mutta olisikos jotain suosituksia vielä antaa että mitä kannattaisi tuolla nähdä.

Onko pääsiäisenä kaupat, nähtävyydet ja museot kiinni? Pitkäperjantaina siis lento Düsseldorfiin ja paluu sitten pääsiäismaanantaina.

Seurue koostuu 2 miehestä ja 2 naisesta ja me miehet olemme menossa katsomaan kahta ottelua tuolla. Ensin lauantaina Bundesliigaa Düsseldorfissa (Fortuna-Leverkusen) ja sunnuntaina Kölnissä 2. Bundesliigaa (Köln-Regensburg). Sunnuntaina siis on ohjelmassa päiväretki Kölniin.

Onko suosituksia, mitä seurueen naisväestö voisi tehdä jalkapallomatsien ajan. Olen pari ehdotusta heittänyt ilmoille, mutta ei vielä ole lyöty lukkoon mitään. Lauantaille ehdotin heille joko tutustumista Benrathin linnaan tai sitten Nordpark / japanilainen puutarha. Sunnuntaille Kölnin matsin ajaksi ehdotin tutustumista Brühlissä sijaitsevaan Augustusburgin palatsiin. Onko muita ideoita, mistä naisväki voisi tykätä ja kuluttaa aikaa matsien ajan. Shoppailut ja suklaamuseo jne. ovat jo tietenkin matkaohjelmassa.

6
Ekaa kertaa suunnistamassa tuonne ison valtameren taakse, joten pari kysymystä olisi huulilla.

1. Varmaan aika monella on kokemusta läppärin viemisestä käsimatkatavaroissa jenkkeihin, niin siitä kyselisin että täytyykö jenkkeihin mennessä tehdä jotain eri lailla sen suhteen kuin Euroopassa matkustaessa. Jostain luin että kone saatetaan ottaa jonnekin tarkempaan tarkastukseen ja se voi kestää jopa 2-3 päivää, kun tarkastavat konetta. Pitääkö tämä tosiaan paikkansa? Vai minkälaiset tarkastukset tuolla on kun koneen sinne tuo. Pitääkö akku tuoda erillään läppäristä?

2. Miten tuo ruumaan menevien matkatavaroiden checkaus. Meillä on menomatkalla lento Helsinki-Chicago-Las Vegas ja paluumatkalla Las Vegas-Los Angeles-Lontoo-Helsinki. Saako molemmilla lennoilla matkalaukut siirtymään automaattisesti vaihtolennoista huolimatta koko matkan Helsinki-Las Vegas ja paluumatkalla Las Vegas-Helsinki. Tuossahan on toki tullausalueen raja, joten aiheuttaako tuo jotain lisätoimenpiteitä eli mennessä laukun saa check-inissä vain Chicagoon asti ja sitten pitää kiertää siellä uudestaan turvatarkastusten ja uuden check-inin kautta takaisin porteille ja paluumatkalla sama episodi Lontoossa?

7
Lentomatkustus / Vs: Käsimatkatavarat, SAS
« : 13.10.2011, 14:49:37 »
Laitetaanpas nyt tänne hölmö kysymys, kun meidän paluulentomme on muuttunut SAS:in toimesta ja tullut yksi vaihtokin lisää. Eli siis ensin Hampuri-Kööpenhamina, terminaali 3 (SAS:n lento, mutta yhtiönä Cimber Sterling), Sitten Kööpenhamina, terminaali 3 - Arlanda, terminaali 5 ja kolmantena lentona Arlanda, terminaali 5 - Helsinki. Vaihtoajat ovat lyhyitä, mutta ilmeisesti noihin ehtii, koska ovat SAS:n meille laittamat lennot. Eli Kööpenhaminassa vaihtoaika 50 min ja Arlandassa 35min. Pelkkien käsimatkatavaroiden kanssa matkustetaan ja ei tarvi terminaaleja vaihtaa Köpiksessä eikä Arlandassa.

Ja tuosta käsimatkatavaroista vielä sen verran varmistusta, että emmehän joudu Kööpenhaminassa tai Tukholmassa uudelleen turvatarkastukseen, joten voi turvallisin mielin ostaa Hampurin kentältä jonkin viinapullon tuliaiseksi? Noi vaihtoajat ovat sen verran lyhyitä, että ei taida ehtiä oikein Köpiksessä tai Arlandassa shoppailemaan tax-freessä.

8
Yleinen / Vs: Futismatkailu
« : 13.10.2011, 14:10:59 »
Noniin nyt on ostettuna liput HSV-Nürnberg otteluun 2-4.12.2011. Nyt vaan odotellaan pelipäivän varmistumista. Samalla rykäisyllä perjantaina 2.12 käydään katsomassa paikallista lätkää ja liput on ostettu jo Hamburg Freezers - Adler Mannheim matsiin, joten ilmeisesti futista ei ainakaan perjantaina pelata, kun ovat samassa urheilupuistossa. Toivottavasti molempiin matseihin tulisi reilusti vierasfaneja ja kunnon tunnelma matsiin.

Ilmeisesti tuolla Imtech Arenalla ei ole käytössä mitään arenakorttia, joka pitää lunastaa jostain etukäteen, jolla ostokset maksetaan sitten, vaan käteinen käy ihan kioskeissa?

Onkos tuossa arenan lähellä / Stellingenin S-Bahn aseman vieressä jotain paikkaa, missä kannattaisi pysähtyä pre-match pintille? Jostain Uncle Joe -baarista löytyy jotain foorumipostauksia, jonka pitäisi olla jossain Stellingenin aseman lähellä, mutta mitään tarkempaa tietoa siitä paikasta ei tunnu löytyvän...

9
Yleinen / Vs: Futismatkailu
« : 19.07.2011, 14:30:19 »
Ajatuksena on vihdoinkin mennä paikanpäälle katsomaan Bundesliigaa eli esim. ottaa lennot Air Berlinin Düsseliin, josta voisi kierrellä alueen futismatseja, kun siinä ympäristössä noita on aika mukavasti (Leverkusen, Köln, Mönchengladbach, Schalke ja Dortmund)

Mitään päivämäärää ei ole vielä lyöty lukkoon ja joukkueilla ei ole niin väliä, koska olisin vain perus turisti. Milloin muuten varmistuu bundesliigan tarkat pelipäivät tuosta kierroksesta 7 eteenpäin, kun nyt julkaisivat nuo kierrokset 1-7?

Tavoitteena on hyvä tunnelma stadionilla ja ei mielellään turpaanvetohulinoita. Lippu varmaan tulee ostettua mieluiten pitkälle sivulle, että ei nyt ihan faniryhmien keskellä ole. Tavoitteena olisi otteluohjelman puitteissa käydä katsomassa esim. 2 joukkueen kotimatsit. Schalkella ja Kölnillä ilmeisesti kausareita jo sen verran, että lippujen saanti hankalaa ja Kusenilla melko pieni stadikka. Dortmundin peleihin ilmeisesti saa ajoissa hereillä ollessaan lippuja onlinen kautta (toki mestarit ovat aina suosittuja lippujen kannalta). Mites Gladbachin lippujen kanssa?

Köln-Gladbach/Leverkusen ja Schalke-Dortmund ovat melko mahdottomia lippujen kannalta. Bayernia vastaan varmaan stadionit täytyy myös jokaisella? Onko muita tällaisia pelejä mihin ei ole toivoakaan saada lippuja?


Tai sitten toinen vaihtoehto, joka ehkä tällä hetkellä tuntuukinn vahvemmaltakin, eli

Ottaisikin lennot Rynkyllä Bremeniin, kun siinäkin on lähiseudulla Werderin lisäksi HSV, Hannover ja Wolfsburg. Kattelin että HSV:n, Hannoverin ja Wolfsburgin peleihin saa lippuja ainakin tilattua onlinen kautta? Werderin peliin ilmeisesti arvonta ja tuuri ratkaisee lippujen kohtalon. Onko mitään mahdollisuuksia saada lippuja tuolla suunnalla esim. HSV-Werder tai Hannover-Werder? HSV ja Hannover ovat siis ystävyysseuroja, joten niiden keskinäiseen voisi saadakin lipun? Mites Wolfsburg vs HSV/Bremen/Hannover? Onko tuolla suunnalla muita vastustajia, joiden peliin on aivan mahdoton saada lippuja? Bayern, Schalke, Dortmund?

10
Espanja / Vs: Vamos a la Barcelona..
« : 01.06.2011, 15:19:31 »
Barcelonaan ollaan matkalla juhannuksen jälkeen viikoksi. Seurueesta suurin osa on kyllä käynyt jo aiemminkin Barcelonassa, mutta se oli syyskuun loppupuolella ja silloin ei tullut rannalla oltua, joten perusnähtävyydet on kyllä tiedossa, mutta toki saa suositella jotain muita katsomisen arvoisia paikkoja.

Rannoista olen kyllä lueskellut jo ympäri nettia ja tällä hetkellä Sitges tuntuu ehkäpä parhaimmalta vai suositteletteko jäämään rannalle Barcelonaan? Ja mitä rantaa suosittelette Sitgesissä? Millaiset rannat on Castelldefellsissä tai El Masnoussa?

Onko kukaan käynyt tuolla Barcelonan ulkopuolella olevassta La Roca outlet-kylässä? Onko käymisen arvoinen paikka. Seurueen naisväkeä tämä voisi kiinnostaa ja onhan siellä myös Niken iso outlet/tehtaanmyymälä, josta voisi toki miehillekin löytyä jotain. Ilmeisesti melko edullisesti tuolla La Rocassa myydään merkkituotteita. Espanjassa taitaa alkaa kesän alennusmyynnit aina heinäkuun alussa eli tässä tapauksessa osuu juuri meidän matkan aikaan.

11
Espanja / Vs: Barcelonan lähialueet
« : 05.05.2011, 12:33:38 »
-

12
Italia / Vs: Matkailu Toscanan alueella
« : 23.02.2011, 13:36:52 »
Matkasuunnitelmiin tulikin muutos, joten viesti poistettu.

13
Baltian maat / Vs: Liettua, Kaunas
« : 12.10.2010, 20:30:28 »
Kaunasiin ollaan menossa marraskuun puolivälissä ja toki on nuo yleisimmät matkavihjeet luettu jo täältäkin, mutta huomasin että BC Zalgiris pelaa kotiottelun koripallon euroleaguessa 18.11 eli juuri sopivasti matkan aikana.

Vastustaja toki ei ole vielä selvillä, koska tuossa on vielä aiemmat karsintakierrokset käynnissä, mutta sattuisiko joku tietämään että mistä lippuja voisi ostaa kyseiseen otteluun, kunhan vastustaja selviää. Koitin äsken netistä etsiä, mutta ei mistään löytynyt yksittäisiä lippua. Kausikortteja kyllä mainostettiin Zalgiriksen kotisivuillakin. Ja jos vielä joku vähän osaisi vihjata mitä liput maksavat ja mihin katsomoon kannattaisi ostaa lippu. Varmasti tunnelmaa olisi riittävästi ja tupa täynnä.

14
Tyhmät kysymykset / Vs: London Stansted
« : 02.03.2010, 19:45:23 »
^Taksista en osaa sanoa mutta yöbussi on reilusti halvempi vaihtoehto.

Jäi tuossa omassa viestissä kertomatta, että meitä on matkassa 4 henkilöä eli eipä tuo taksikaan paljoa maksa per naama, kunhan tosiaan vaan taksin jostain siellä yöllä löytää.

15
Tyhmät kysymykset / Vs: London Stansted
« : 02.03.2010, 15:12:35 »
Kysytäänpäs nyt vaikka täältä. Lento siis laskeutuu 23.45 Stanstediin ja sitten Terravisionilla keskustaan tai Easybussilla, niin mistähän Lontoossa noista saisi parhaiten yöaikaan sitten taksin hotellille eli Liverpool streetin asemalta, Victorian asemalta vai Baker Streetiltä, johon Easybus menee eli minkä bussiyhteyden sitä varaisi. Hotelli sijaitsee Russell's square metroaseman lähellä eli maantieteellisesti tuo Baker Street olisi lähinpänä.

16
Löytyykö täältä tietäjää noista valioliigan peleistä, kun nyt olisi saumat käydä katsomassa jotakin peliä. Alustavasti suunnitelmissa on mennä Lontooseen maaliskuun lopussa. Lauantaina 27.3 on 3 peliä Lontoossa eli Chelsea-Aston Villa, Tottenham-Portshmouth ja West Ham - Stoke. Sinänsä ei ole väliä, että minkä noista käy katsomassa. Toiveena olisi tietysti täysi stadion ja hyvä tunnelma jne.

Eli mitenköhän on noiden lippujen saannin suhteen, että jääkö noihin peleihin ylipäänsä lippuja yleiseen myyntiin vai meneekö nuo suoraan jäsenille ja kausikortin omistajille kaikki? Lippujune hinnoissa ei ilmeisesti hirveästi ole eroa. Toki Chelsean peli noista on kallein ja West Hamin varmaan halvin, mutta jos ei halua fanikatsomossa olla, niin täytynee ottaa liput jommalle kummalle pitkälle sivulle, niin ne on aika samoissa. Päädyt tietysti halvemmat, mutta niissä on molempien joukkueiden fanit.

Divarissa samana päivänä näyttäisi olevan Crystal Palcen matsi Cardiffia vastaan. Ja Watfordilla on myös kotipeli. Watford lienee vielä ihan siedettävän matkan päässä Lontoosta eli noin 30 km.

17
Iso-Britannia / Vs: Lontoo - majoitus
« : 08.10.2009, 14:29:20 »
Lontoosta täällä on jo ennestään paljon tekstiä, mutta kysytään nyt kuitenkin, että olisikos jollakulla jotain tuoretta hotellisuositusta Lontoosta. Lontoossa on tullut käytyä aiemminkin ja silloin hotellina oli kyllä melkoinen murju. No kyllähän sekin meni, koska ei siellä hotellissa muuta kuin käydään vähän nukkumassa. Eli siis nyt olisi haussa jokin kohtuullisen tasoinen hotelli, esim suomalaisen asteikon 3 tähteä voisi olla ihan ok ja mielellään kuitenkin edullinen tai kohtuu hintainen. Sijainnilla sinänsä ei ole väliä, koska metro Lontoossa toimii hienosti. 4 henkilöä siis lähdössä eli joko 3 huonetta tai 2 olisi sopiva. Ajankohta maaliskuun lopussa. Kyllä on noita jo aiemmin mainittuja linkkejäkin tullut jo kateltua, mutta jos jollakulla olisi nyt kuitenkin joku uusi spesiaalisuositus tai jotain.

Sivuja: [1]