Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Leo

Sivuja: [1]
1
Olen erittäin tietoinen että syrjäisetkin kolkat kaakkois-aasiassa länsimaistuu. Erityisesti siellä missä on turismia, on länsimaistuminen kovassa vauhdissa.

Se mitä tässä nyt yritetään löytää on pienimmät-syrjäisimmät-uusimmat-travelleri-spotit, joissa olis rento elämän asenne, kylässä muutakin elinkeinoa kuin turismi, ei liikaa yritetä tyrkyttää matkamuistoja/t-paitoja.

Tulisikohan koko ceellä yhtään mieleen?

2
Suunitelmissa lähteä rentoutumaan kaakkois aasiaan ensi talveksi ja kaipaisin hieman reissuvinkkejä. Tarkoitus olisi jonkinmoinen rundi heittää (Thaimaa, Kambodza, Laos, Vietnam, Malesia, Indonesia, Filippiinit), mutta tarkempaa suunitemaa ei vielä ole. 4-6kk olis tarkoitus käyttää.

Helmikuussa 09 kävin Thaimaassa (Bangkok,Samui,Phangan,Tao) ja Kambodzassa (Siem Reap). Seuraavalla reissulla pitäisi löytää pieniä chillailu-kyliä jotka ei ole liian länsimaistuneita. Rannan läheisyys ei ole tärkeä kriteeri, kunhan tapaa muita reissaajia rennossa ilmapiirissä.

http://wikitravel.org/en/Vang_Vieng
Vang Vieng vaikuttaa rennolta paikalta (ihan vaan lukeman perusteella). Onko paikalla käyneitä?

Jos olette käyneet, kuulleet tai lukeneet mukavista chillailu-kylistä niin kertokaa ihmeessä. Myös info majapaikoista ja transportaatiosta kiinnostaa.

Sivuja: [1]