Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - leppis81

Sivuja: [1] 2 3 4
1
Eurooppa / Vs: Portugal
« : 26.11.2014, 13:58:26 »
Tietoja MP-vuokraamoista Faro läheisyydessä ?
loysin tasan kaksi, jotka vuorkaisi moottoripyöriä, mutta hävisiviät tyystin hetkellisen sähköpostikeskustelun jälkeen, toki hyvä että hävisivät ennen kuin siirsin rahaa varausvakuudeksi.

tarkotuksena olis saada transalp alle, tammikuun alkupuolella 5päiväksi. näyttää siltä että pitää siirtyä autolinjalle?

2
Osta, myy, vaihda, vuokraa, lahjoita / Vs: O: LP Portugal
« : 21.09.2014, 20:16:52 »
ja pitäis olla tulossa, joten ilmotuksen voipi jättää huomioimatta.

3
Osta, myy, vaihda, vuokraa, lahjoita / O: LP Portugal
« : 21.09.2014, 12:06:41 »
mieluusti ei ihan aataminaikanen. mutta kaikki huomioidaan.

[email protected] suapi tarjota tuonne tai yv

4
Lentomatkustus / Vs: Ryanair
« : 28.03.2014, 09:56:56 »
En kyllä ihan allekirjoittais itsekkään tuota pääkaupunki asiaa, vaikka ne ilmottaa lentävänsä tukholmaan ja hampuriin.. niin onhan ne kentät vähän sivussa... melkein yhtäpaljon kuin pirkkala vantaalta.
Tosin, omakohtasesti tuo rynkyn tulo helsinkii olis ihan tervetullut vaihtoehto, kun nykyinen asuinsija ei oikein anna myötä enää treelle matkustamiseen.

5
Intia / Mangalore-Gokarna vihjeitä paikoista
« : 18.12.2013, 11:40:22 »
tammikuussa suuntana mangalore ja siitä hiljalleen ylöspäin,
Viehjeitä vierailun arvosista paikoista otettaisiin vastaan, jotta ei menis perinteiseksi hakuammunnaksi taas.

6
Intia / Vs: Intiaan 9.1-17.2014
« : 11.11.2013, 21:28:21 »
Ite en niistä bileistä niin tiedä, mutta toteuttaisin tuon malliin heti samantien sisämaanlento goalle, jotta ei tarvii mumbaihin mennä heti. Goalla oppii sitte vähän tavoille, ennen paluulentoa sitte viettää paripäivää mumbaissa, jonne saapuu junalla (sieltä goalta) .


7
Lentomatkustus / Vs: Turkish Airlines
« : 11.11.2013, 20:12:10 »
Muistelisin että oli jossainvälissä juttuja turkkilaisen vaihtoajoisa, että pitkillä vaihoilla tarjoaisivat saittarin (sightseing) kaupungissa, ja yönyli menevissä jopa majottaisivat. kuinkahan tuon laita on nykypäivänä?
ei muuten, mutta tietäis kuinka varailla lippuja, kun houkutus olis kävästä hamamissa paluumatkalla aasiasta.

8
Eurooppa / Vs: Slovakia
« : 22.05.2013, 11:35:04 »
Nostetaan vähän aihetta, onko kellään antaa osviittaa mitä katsoa tai ei saisi jättää väliin. Tarkotuksena ajella mp:llö slovakia lännestä itään, eli tsekeistä ukrainaan. Kaikkia hyvät ja erikoisen kauniit tienpätkät kiinostaa (mutkia/korkeuseroja) ja tietenki helposti lähestyttävät muut kohteet ja nähtävyydet.

9
Saksa / Vs: berliiniberliiniberliini
« : 28.10.2012, 11:21:38 »
4h aamuvaihto tegelistä (tulo klo 6 jatko 10) , oliskohan siinä  kävelymatkan päässä kentältä joku aamupala mesta?  ei oikein jaksa kokoaikaa kentälläkään päivystää ja omat kokemukset kentästä ja lähiympäristä ei ole kuin parkkipaikka alueesta. Joten pieni vihje otetaan vastaan.


10
Eurooppa / Vs: Kokemuksia Istanbulista?
« : 26.10.2012, 07:34:34 »
Kiitos, tämän tyyppistä tietoa olin hakemassa.
Lisätietokin olisi suotavaa... matka aika varmistunu pe-la yöstä ma-ti yöhön eli 3 pv perillä.
jos meinaa löytää jonku vähemmän turisteille uunnatun kaupungin osan, niin suuntaan siis minne ?

11
Eurooppa / Vs: Kokemuksia Istanbulista?
« : 14.10.2012, 10:46:12 »

3-5pv pieni lomanpoikanen pitäis pitää...vaihtoehtona on vahvimpina buda tahi istanbul, josta alkaa istanbul saamaan voiton tälläerään. Aikajakso n marraskuun puoliväli.

Ottaisin mieluusti vastaan kiinostavia basaareita tms..  ehkä jonku kylpylän osotteen jos niitä mahtaa olla.
sekä jonku pohjoismaalaiseen ruokaan tottuneelle jonkun shokkielämyksen, jota pitäisi kokeilla.

pieniä muitakin vinkkejä otetaan vastaan.

toki jos jollakulla tulee mieleen joku MUST kohde mikä on ehkä vähemmän tunnettu tms niin sopii tästäkin kertoa.

12


Tuossa videossa varmaan vanha herra sai sydänkohtauksen tai sitten auto oli joku erikoismalli jolla voi myös sukeltaa? Eihän sitä koskaan tiedä...


Videohan jatkui kyllä pidemmälle kuin pelkästää sukeltava volkkarin osuus, jossa siis näkee paljolti kuinka autoja halutaan kokeilla.

Eikä pidä ottaa itteesnsä jos mainitsen että pitää olla ajokokemusta ja ikää... koska lähestulkoon jokainen urheiluauton vuorkaaja vaatii ikää n. 30v, sekä varsinaisen ajokortin omaamista 3-5 (kakkosvaiheen jälkeen saatava läpyskä). Tämä pitkälti jo siitä syystä, että autot on vakuutettu vuokrakäyttöön, toisin kuin ymmärtääkseni fastilla (en nyt mene ihan takeisii, mutta joskus niitä niiden autojen papereita selaillu ja tämmönen mielikuva jäi)


terv. henkilö
*reps*

Ja koska en osaa pitää tätä asiallisena aiheena, niin lopetan kommentoinin tästä topicista tähän *ugh*

13
Tuo sun linkkaama tosiaan oli yks kalliinmasta päästä, hölmö :D

Ihan oikein tekee mieli alkaa vastailemaan jotain kysymyksiin, jos ja kun tulee tällästä palautetta heti.
Suomessakin saa fastmotorssilta 150€/päivä jäsenhintaan Porschen.

Jos sattuu sen jäsenyyden omaamaan ja maksamaan ittensä siitä ilosta kipeäksi.

Mutta itse asiaa, esim http://www.frickmann.de/ tarjoaa OIKEITA urheilu-autoja (semmosia missä varustelistauksessakaan ei ollut mitään ESP tyyppistä valoa tilattavana) pitää tietenki myös miettiä kuinka kauas on valmis matkustamaan vaan saadakseen auton jonku saturaisen halvemmalla, saksassa ainakin on melkein joka kylässä  pikkuvuorkaamo jolla monasti on jonkunlainen isännän leikkikalu myös vuorkattavana. Google on tässä asiassa aika kiva kaveri.
Onkohan ulkomailla smarttravelin tyyppistä ketjuuntunutta autonvuokrauspalvelua?

tuo frickmann nyt sattuu olemaan melkolähellä Autostadia, jos tahtoo mennä kuolaamaan vaikka 1001 hevosvoimaista moottoria.

tai kokeile miet24.de  , tosin harva vuorkaa lapsille ja ajokokemustakin pitää löytyä. Toki kukapa meistä haluaisi päästä hauskimpiin kotivideoihin tähdeksi, saatikka auton omistajaksi http://www.youtube.com/watch?v=IdLHAqL8KJw&feature=related   :o

14
Eurooppa / Vs: Wien
« : 18.03.2012, 16:19:36 »
Tuo toinen osapuoli hinkuaa wieniin kattomaan kuninkaalisia heposia, joten sinne siis seuraavaksi. Mutta onkohan kellään ehdottaa mitää vaihtoehtoisia nähtävyksiä alueelta? Tai erikoisempia hostelleja/hotelleja?

siis haussa tyyliin nakkikoju jonne mennään viemärin kautta tms, jonne perus tusristina ei niin helposti eksy tai maan kolmanneksi suurinta sunnuntaikirpputoria , jossa myydään vain koivusta valmistettuja takinnappeja jne.
tai ehkä maahanmuuttaja lähiön tarjoama kotiseutu ruoka joka muodostuu paistetuista torakoista.

ja sitte, kuvittelisin että wienistäkin löytyisi joku perinteinen kylpylä, moisestakin saa antaa vihiä.

Kiitos =)

15
"Hei!
Kokemuksia ei ole mutta valmistelut matkalle lähtöa varteen on aloitettu. Meidän tämänhetkinen suunnitelma autolla Intiaan kulkee Iranin ja Pakistanin kautta.
"

Oletteko vielä kysyneet carnetin hintaa?

Kyllä. Jotain 270 e + postimaksu 15 e.

itse Carnetin toimittaminen maksaa tuon, kulkupelin tulli arvot sitte pitää vielä erikseen tilittää jollekkin "pantti" tilille.
joten ilmeiesti riippuvainen pitkälti myös kulkupelistä ja maasta mihin ollaan menossa? ruotsin kautta esim intiaan vähintää 40 000 SEK = 4400eur  ::)
http://www.autoliitto.fi/matkalla_ja_liikenteessa/matkailuasiapaperit/carnet_de_passages_en_douane/ruotsin_motormannesin_ohje_ulkom/
16
Helmikuussa tapasin saksalaisen, joka oli moottoripyörällä liikenteessä intiassa. Ajamalla tullut siis saksasta... ja koska itseä tuo ajaminen intiiaan houkuttais kovasti, niin lypsin siltä jotain tietoja (kaveri ei oikein ollu kovin halukas juttelemaan, oli  liian itsetietonen)
mutta siis tässätapauksessa ainakin oli ihan perus carnetti käynyt, ADACilta sen hommannu 3000e, ruotsin autoliitolta sen muistaakseeni saa a about 2500e.
Mutta teitin reissusuunitelmista olisin todellakin halukas kuulemaa jatkossakin enemmän, toki jos elämäntilanne antaa myötä ja teille käy niin saattaisi nuo reissukärpänen purasta mukaankin.


tuon saksalaisen blogi on http://rainerreist.blogspot.com/

17
nostetaanhan aihetta vähän...
ei olis ketään lähössä vuodenvaihteessa tahi helmikuussa tms? kun intian matkan vaihtoehtona vois itsellä olla afrikan matka ja antaa jollekkin corollalle uusi elämä. ?!

18
Varusteet ja pakkaaminen / Vs: pacsafe rinkan turvaverkko
« : 20.11.2011, 10:25:27 »
Itellä ollut about vuoden (joululahjaksi sain kun pyysin) tuo pacsafen verkko, pienin rinkka mallinen, joka oli ehkä about 50 litraa tms (ulkoa en just muista)
käyttökokemuksia sen verran, että kannattaa olla joku esim raskaampi (paksumpi) jätesäkki tms, jonka sisään laittaa sen rinkan ennen verkon käyttöä. koska se verkko takertuu jokaiseen remmiin tai lukkoon. Melko nopeasti tuon laittaa ilman säkkiäkin, mutta säkki helpottaa.
Lähinnä mielenrauhan takia tuon hommasin, kun yöpyy missälie hostellissa ja laittaa tuon patteriin kiinni niin ei tule isäntäperheelläkään kiusausta kurkata avonaiseen rinkkaan sisään, eli tilaisuus ei tee niin nopeasti varasta silloin. En sano etteikö sivuleikkuriella saisi sitä auki, mutta uskottelen että nämä "tilaisuus tekee varkaan" -tapaukset jää ainakin väliin.

Ja toisaalta, mitää arvokasta en tuolla säilytä, ellei ihan pakko ole. Tosin joskushan saattaa piilottaa arvokkaat tavarat tyynyn väliin samalla kun tuo rinkka on lukittuna patteriin huoneen toisella nurkalla (ja mahdollinen safeboksi huoneessa vielä lukittuna ja sen avain rinkassa)

taas on vissiin kaamos tulossa, kun pallontallaajat sivut on ollu ahkerassa käytössä, kesän selvisinki jo melkein ilman.. pikkasen off topic =D

19
Lentomatkustus / Vs: Ryanair
« : 14.10.2011, 16:20:00 »
Juu, ainakin puhelinsoiton (SIELTÄ VASTAS JOKU! 1,97e plus ppm) perusteella, riittää että nimi on passissa. eli ns toisella nimella voi matkustaa.
jos tiistaina laitan kiukkusia viestejä niin tietää mitä on tapahtunu =D

20
Lentomatkustus / Vs: Ryanair
« : 12.10.2011, 17:45:39 »
Mitenkähän rysky suhtautuu nimen muutokseen, sattuu yksi lipun matkustajista oleen eriniminen kuin lippua varatessa. tai siis passissa lukee  hilkka taavetti komulainen vaikka nimi on vaihettu taavetti hilkka komulaiseksi.
tietenki lippu on sitte myos tilattu taavetti komulaisen nimellä.

selkeää??

Sivuja: [1] 2 3 4