Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Mria

Sivuja: [1] 2
1
Hei, minäkin laitoin yv:n  8)

2
Matkaseuraa / Vs: Eurooppaan marras-joulu
« : 29.11.2016, 14:44:02 »
Hekholiday, löytyikö matkaseuraa ja oletko vielä toteuttanut matkaasi?
Itseäni kiinnostaisi kans tehdä reissu nyt joulukuussa, pitkälti topicin aloittaneen henkilön matkaspekseillä.

Vähän meikäläisestä: olen 32-vuotias naispuolinen henkilö, joka on matkustellut todella paljon. Haluaisin löytää luotettavan henkilön, jonka kanssa jakaisin majoituksen ja mahdollisen vuokra-auton tms. kuluja puokkiin. Muuten voi toki viettää paljon omaakin aikaa, etten sentään mikään takertuja ole ;D

Matkaseuran sukupuolella ei ole väliä, jos iän puolesta on nuorehko aikuinen (20-38v). Naispuolisen henkilön ollessa kyseessä ikähaitari voi olla ihan 20v-80v, kunhan kunto vaan riittää liikkumiseen. Itseäni kiinnostaa eniten luonto, pitkät kävelyretket, erilaiset ruoat ja kaikenlaiset kulttuurikohteet. Olen lähtenyt reissuun melkein tuntemattomien kanssa jo kolme kertaa: Kiinaan, Italiaan ja Kyprokselle. Ne kokemukset ovat olleet mukavia, kunhan ei valita pienistä :D

Kohteena Etelä-Eurooppa, Idän pikajuna tai Aasia keskiverrolla budjetilla. Voi ehdottaa muutakin kohdetta. Matkan kesto vois olla 1-3 vk. Toivoisin visiittejä eri kaupungeissa, paitsi ehkä silloin, jos sovitaan yhden viikon reissusta. Itselläni alkaa uusi työ 2.1.2017. Joten toteutan reissun ennen sitä. Etelä-Euroopasta Italia kiinnostaa eniten. Olen siellä pari kertaa käynyt, mutta mielelläni kävisin kolmannenkin kerran.

Reissu vois myös olla jokin täältä: http://www.top10matkatarjoukset.com/ Tai sitten ihan Aasiaan, mikäli löytyy hyvin edulliset lennot: klassinen lento Delhiin/Bangkokiin ja go with the flow. Idän pikajuna Venäjän halki kiinnostaisi myös, mutta en osaa venäjää, enkä tiedä siitä juuri mitään. Mutta oikein mielelläni lähtisin sen kokemaan.

Jos on muita, joita tämän tyyppinen matka voisi kiinnostaa, niin toivon viestiä alle tai yksäriä :)

Ps) saattaa olla, että laitan omankin topicin, jos tätä ei täältä huomata.

3
Hei!

Luin viestisi vasta nyt... Päädyin sitte lähtemään Hong Kongiin ja Kiinan Shentzeniin yhteensä kahdeksan päivän matkalle 16.-25.2. Sain lennot hintaan 350€ ja tulin sieltä jo takaisinkin. Yksi kaverini innostui lähtemään mukaan. Kiitos sulle viestistä ja toivottavasti sinun matkasi onnistui :)

4
Matkaseuraa / Matkaseuraa äkkilähdölle n. 16.2.-23.2.?
« : 12.02.2015, 20:13:05 »
Mohoi!

Sain eilen kuulla saaneeni vuoden työsopimuksen, joka alkaa torstaina 26.2.2015. Kohta mulla on rahaa, mutta ei aikaa. Nyt olisi vielä hetki jälkimmäistä, eli moottoritie on kuuma!  ;D

Tulevan työn takia välistä jää moni keväälle ja kesälle suunniteltu matka. Asiaa kompensoidakseni ajattelin ottaa äkkilähdön ens viikolle, esim. ma 16.2. - ma 23.2. Eli matkan kestoksi noin viikko, + 2 / - 2 pv. Hintahaitarina lennot + hotelli max 650€. Johonkin välimeren maahan (tai sinnepäin) olisi kiva mennä. Jos täällä on muita, joista jostakusta vois saada matkaseuraa, niin toivon yksäriä!

Olen matkustellut todella paljon, joten en nillitä turhasta. Tykkään kierrellä ja kaarrella, kuvata paljon. En ole rantaleijona tai shoppailijaluonne, mutta pidän uimisesta, lukemisesta ja laadukkaasta kasvis&kalaruoasta. Naispuolisen ihmisen kanssa jakaisin mieluusti myös hotellihuoneen, ehkä miehenkin kanssa, jos on todella luotettava tyyppi. En kuorsaa tai puhu unissani kovin paljoa, joten seurassani saa nukuttuakin. Olen leppoisaa seuraa. Elän avoliitossa ja en etsi ”sellaista seuraa”, vaan reissukaveria. Mahdollisia maita: Marokko, Italia, Turkki (ei mielellään Alanya), Espanja (ei please Kanariansaarille), Kreikka, Tunisia tms  :)

5
Matkaseuraa / Vs: Reissuseuraa keväälle
« : 12.02.2015, 19:51:06 »
Moikka!

Ootko milloin ajatellut mennä?
Mä sain juuri kuulla saaneeni vuoden työsopimuksen, joka alkaa 26.2.2015. Sen takia jää välistä moni keväälle ja kesälle suunniteltu matka. Asiaa kompensoidakseni ajattelin ottaa äkkilähdön ens viikolle, esim. ma 16.2 - ma 23.2. Eli matkan kestoksi noin viikko. Johonkin välimeren maahan olisi kiva mennä. Jos täällä on muitakin, joista vois saada matkaseuraa, niin laitelkaa toki yksäriä!

6
Tyhmät kysymykset / Vs: Käteinen raha vs korttiraha
« : 21.02.2014, 16:26:09 »
Itse olen miettinyt tätä about joka kerta ennen reissuun lähtemistä. Aasian suhteen olen tullut siihen tulokseen, että kannattaa aina kantaa Suomesta pankkitililtä nostettua massia mukana niin paljon kuin mahdollista. Ja vaihtaa se paikan päällä, niissä paikoissa missä on hyvä kurssi, esim. paikallispankeissa. Toki se massin kantaminen pitää sisällään riskin ryöstetyksi tulemisesta ja vaihdossa voi joutua huijatuksi. Siltä taas voi suojautua tarkkuudella ja omilla toimintatavoilla. Esim. mies voi kasvattaa jäätävän risuparran, näyttääkseen itse siltä maantierosvolta :D

Tämä sen takia koska Visalta nostaminen on älyttömän kallista. Jos joutuu nostamaan rahaa, kun käteiset loppuu tms, niin toki silloin kantsii ottaa kerralla paljon. Ylipäätään nostaminen on kallista ja Visalla maksamisessakin on usein lisäkuluja. Laskin viimeksi, että Thaimaassa automaatilta otto Osuuspankin Visalta maksoi 220:n euron osalta noin 25€. Eli sellainen reilut 10% koko summasta. Se raha menee enimmäkseen kasvottomille ja hämmentävän rikkaille pankkiireille. Suurin menoerä ei tullut Visan kuluista (2,5%, 2€ ja 150b) vaan heikosta kurssista. Todellinen kurssi oli silloin n. 45b per. yksi € ja Osuuspankin nostokurssi n. 42b per. yksi €  >:(

7
Aasia / Vs: Jakarta
« : 18.01.2014, 17:59:31 »
No niin täällä ollaan. Eilen tulin Jakartaan ja huomenna lähden AirAsialla Medaniin. Kiitos aiempaan vastanneille :)

Yksin on yllättävän mukavaa reissata, kun tutustuu niin helposti uusiin ihmisiin ja kielitaito&rohkeus kehittyy huimasti. Tänään tuli vierailtua China Townissa ja palloiltua kaduilla kissoja kuvaten. Paikalliset ovat kyllä ihanan hymyileviä ja niin ystävällisiä, lukuunottamatta klassisia ukottajia tms. Eräät kiinalaiset, kyseessä äiti ja tytär, opastivat minut "katu"kasvisravintolaan China Townissa, isoimmalle temppelille ja sadetakin ostohommiin. He myös tarjosivat sateenvarjosuojaa, kun vettä tuli kuin saavista kaatamalla. Suosittelen tuota kasvisravintolaa. Meinaan kasvisruokaa ei ole ihan helppo löytää. Jotkut paikalliset eivät ymmärtäneet, vaikka minulla oli lappu, jossa luki heidän kielellään "sorry, en syö lihaa" = "maaf, saya tidak makan dagink."

Viisumijonossa muuten kesti kauan, reippaasti yli tunti. Siinä meni lähemmäs kaksi tuntia. Jouduin vaihtamaan jonoa, kun sen eteneminen tyssäsi. Lento oli viime yönä perillä klo 23 ja hotellilla olin vasta klo 3.30. 30 päivän viisumi oli yhä vain 25 dollaria. Taksi lentokentältä oli aika kallis, 136000 ja siihen tiemaksu 15000, eli noin 9e. Taksi oli Blue bird -companyn ja mittari toimi. Sen takia kysynkin kannattaisiko ottaa huomenna bussi- tai junakyyti lentokentälle? Jos niin mistä se menee (hyvä paikka nousta kyytiin)  ja minkä verran se maksaa? Tiedän sen olevan hidasta, mut lento lähtee vasta kolmen maissa päivällä. Taitaa tosin osua ruuhka-aikaan, onneksi huomenna on sunnuntai. Kaljatölkin hinta kaupassa n. 16000, eli lähes Suomen hinnoissa. Heidän jakartalainen Anker-olut maistuu ihan Koffille, joten elämysmielessä sitä ei kannata testata.

Taksimatka itsessään oli aika elämys. Kuski ei osannut englantia ja vaikka annoin osoitteen selkeällä paperilapulla, hän yritti usein kysellä omalla kielellään jotakin. Kadut tulvivat ja kuski soitti kaverilleen, joka sanoi mulle puhelimitse ettei hotellille voi ajaa, liikaa vettä. Ehdotti toisen hotellin hankkimista. Sanoin käveleväni. Olin jo Suomesta käsin bookannut hotellini kahdeksi yöksi. Nostin lahkeet ylös ja otin kengät pois. Kävelin sukkasilleen n. 200m ja spottasin tuk tukin, joka vei perille loput 2km. Hotellini on lähellä Lombokia, eli China Townia. Ei missään jumalan selän takana, kuten tästä ehkä voisi päätellä :D

8
Aasia / Vs: Jakarta
« : 13.01.2014, 00:09:28 »
Mulla on lento Jakartaan ens to 16.1. Tarkoituksena on olla siellä pari kolme päivää. Nukkua univelat veks ja tutustua kaupunkiin. Olen yksin liikenteessä ja ekaa kertaa ilman matkakumppania, siksi hieman jänskättää. Aion ehkä ottaa jatkolennon Medaniin, mutta tutustua ensin rauhassa Jakartaan. Medanista suunnilta ehkä Lake Toballe. Eilen 80km päässä Medanista (ja 50km päässä Lake Tobalta) tulivuori ilmoitti itsestään, joten voi olla ettei sinne kannata nyt mennä. Minulla ei ole vielä jatkolentoa Jakartasta.

Kyssäreitä: olen ottamassa Indonesian 30 päivän viisumin Jakartan kentältä. Kyselikö ne teiltä jatkolennon perään, vai saiko viisuminen ongelmitta? Mikäli viisumin saaminen on ilman jatkolentoa hankalaa, niin otan jatkolennon ja jätän sen tarvittaessa käyttämättä. Kaverit saapuivat eilen Medaniin ja siellä viisumipisteessä ei kuulemma kyselty jatkolennon tai matkan perään.

Mikä tuo aiemmassa Inomun kommentissa mainittu Mini-Indonesia, eli indonesialainen versio Disneylandista on nimeltään? Se kuulostas myös mielenkiintoiselta, kansallismuseon, vanhan kaupungin, Monaksen tornin ja China townin lisäksi  :)


9
Aasia / Vs: Viisumi Indonesiaan
« : 10.01.2014, 20:34:13 »
Satutteko muuten tietämään, että onko Indonesiaan jotain aikarajaa, milloin saa tulla uudestaan? Esim. Intiaan se oli muistaakseni puoli vuotta, eli lähdön jälkeen maahan ei saa tulla uudestaan ennen kuin puoli vuotta on kulunut. Thaimaassa sellaista rajoitusta ei ole.
Indonesian viisumi pitää toki hankkia joka kerta erikseen ja siitä syntyy kuluja (noin 40€), mutta en huomannut mitään muuta rajoitusta. Onkohan useampi rajanylitys mahdollinen kuukauden tai parin sisään? Toki viisumin hankkiminen ja maksaminen kahteen kertaan on hieman raskasta.

Voi olla, että tästä asiasta on jo puhuttu tässä 10 sivun mittaisessa ketjussa, joten pahoittelen mahdollista toistoa  :-X

10
Thaimaa / Vs: Malesiasta Thaimaahan
« : 08.01.2014, 12:17:36 »
Uukhei, kiitos että sain noin nopeasti hyviä vastauksia. Tämä palsta on aivan loistava apu :)

Suunnittelen nimenomaan siten, ettei ruumassa ole mitään ja en tahdo aiheuttaa muille matkustajille&henkilökunnalle ylimääräistä vaivaa. Ehkä sitten maksan vähän enemmän ja otan ne lennot suoraan KL:n, sillä en halua nyt ylimääräistä stressiä. Olen nimittäin ekaa kertaa elämässäni menossa yksin matkalle ja se stressaa muutenkin  :o

Osaako joku sanoa miksi tuo hinnoittelu on tuolleen? Ilmeisesti Super Saverilla on jotain omia alennuksia, mitä lentoyhtiön sivuilta ei saa?
Sen myötä voisi kuvitella, että tuollainen ennen aikainen lennoilta "pomppiminen" ja lentojen käyttämättä jättäminen olisi todella yleistä. Katsoin samojen halpalentojen Suomi-Dami-osuutta ja jo sen hinta suoraan lentoyhtiö KLM:n kautta otettuna olisi yli 500€. Tuossa koko paketin (Hki - Bangkok, kaksi vaihtoa, matka-aika 26,5h) hinta on alk. 371€ Super Saverilta. Tuo matka-aika on kyllä todella pitkä. Suora menopaluulento Finnairilla Bangkokiin taas on n. 870€ ja pelkkä menolippu n. 1575€  :-[

11
Thaimaa / Vs: Malesiasta Thaimaahan
« : 07.01.2014, 22:09:13 »
Kysymys tähän liittyen!
Nyt olisi halvalla yksisuuntaisia lentolippuja Bangkokiin. Eli suunta: Hki - Bangkok, kaksi vaihtoa, matka-aika 26,5h ja hinta alk. 371€. Vaihto on Amsterdamissa ja Kuala Lumpurissa. Mua kiinnostas olla muutama päivä Kuala Lumpurissa ihan muuten vain, ennen Bangkokkia. Halvimmat lennot Suomesta Kuala Lumpuriin on kuitenkin samaan aikaan alk. 485€, eli kalliimpaa. En ymmärrä mikä logiikka tässä on, että sinne maksaa enemmän kuin siitä eteenpäin...

Joten voinko tehdä silleen, että otan lennot Bangkokiin ja jäänkin Kuala Lumpurissa pois? Minulla on vain käsimatkatavarat. Malesiaan ei vaadita viisumia tms. Mutta onko se sallittua jättää vika lento-osuus käyttämättä, jos siitä ilmoittaa lentokentällä?
Kiitän ja kumarran vastauksesta etukäteen  :-*

12
Matkaseuraa / Vs: kaakkois-aasiassa talvi2013-2014
« : 03.01.2014, 20:21:03 »
Heido!

Täällä olisi matkaseura etsinnän alla. Osalle aiemmin kirjoittaneista laitan juuri yv:tä  :)

Olen 29v nainen täältä Mansen mantuvilta. Aion ottaa ens tai sitä seuraavalle viikolle lennot Bangkokiin. Ajattelin kierrellä Aasiassa 1 – 2kk. Saattaa olla, että avopuolisoni tulee kuukauden päästä mukaan, mutta se on hyvin epävarmaa. Olin reilu vuosi sitten Aasiassa noin 10vk. Silloin kävin avopuolisoni kanssa Myanmarissa, Kambodzassa, Vietnamissa ja Etelä&Pohjois-Thaimaassa. Viiden viikon ajan mukanamme oli myös ystäväni Kisu, jolloin reissasimme kolmestaan. Olen reissannut aika paljon, mutta en koskaan ihan ypöyksin. Intiassa tosin vietin aikaa melko paljon omiksenikin.

Budjettini on pienehkö, mutta ei mitään jatkuvaa pihistelyä. Tykkään panostaa ruokaan - majoituksella ja matkustusmukavuudella ei ole niin väliä. Hotellikulujen yms muiden kulujen jakaminen kiinnostaisi, kuten myös vapaaehtoistyö.

Minua kiinnostaisi käydä Bangkokista käsin Indonesiassa, eli Jakartassa, Balilla tms. Samainen Kisu on nyt avopuolisonsa kanssa Etelä-Thaimaassa ja ajattelin, että ekana voisi mennä heitä moikkaamaan, mutta olen hyvin avoin erilaisille ideoille  ::)

Ps) sähköpostivastaus voisi olla buenoin [email protected]

13
Aasia / Vs: Kambodza
« : 20.11.2012, 18:06:13 »
Tietääkö joku mistä Bangkokin onnikka-asemalta näitä kyseisen jutun uusia busseja lähtee?

http://www.pattayamail.com/travel/thailand-cambodia-launch-direct-bus-services-linking-bangkok-phnom-penh-13768

14
Aasia / Vs: Myanmar (Ex-Burma)
« : 20.11.2012, 16:39:37 »
Me oltiin tuolla ihan tuoreeltaan, eli 1 - 13.11.2012. Myanmarin lentokentälläkin oli viisumipiste. Me tosin olimme hankkineet viisumit ennakkoon. Bangkokissa kesti pari arkipäivää että sai viisumit. Harmiksemme välissä oli viikonloppu, joten Bangkokissa vierähtikin aiottua pidempään. Viisumipisteen aukioloajat eivät ole häävit :(

Myanmarissa on nyt sellainen turistihärdelli päällä että vapaita hotelli- tai guesthouse yösijoja on heikosti ainakin Baganilla, Mandalayssa ja Inle Lakella. Suosittelen varaamaan ennakkoon. Meillä meni ihan kinttaalle että saatiin budjettia loppuun asti raiskaamattomat yösijat tai ylipäätään sänky :D

Kuulemma vasta oli ollut noin 50 reppureissarin porukka Inle Lakella, jotka päätyivät budhaluostariin yöksi, kun ihan kaikki hotellit olivat täpösen täynnä. Me saatiin Inle lakelta ekaksi yöksi koko kaupungin viimeinen "halpa huone", eli 18 dollaria yö hostellissa jaetulla vessalla. Edellisenä yönä pari muuta suomalaista reppureissaria joutuivat ottamaan 50 dollarin hintaisen viimeisen yösijan, kun kaikki muut hotellit olivat täynnä. Noiden kaikkein rupisimpienkin hostellien- ja hotellien hinnat olivat kallistuneet noin kolminkertaisiksi - verrattuna Lonely planetin vuoden 2011 painoksen hintoihin. Ja junien sleeper class -luokka on lopetettu, ainakin Baganin suuntaan.

Myanmarissa on turistimäärät roimassa kasvussa, joten kysyntä ja tarjonta ei ihan kohtaa. Hotellit eivät oikein vastaile sähköposteihin, joten kantsii soittaa ja varata. Toki tilanne voi olla eri jos viikkoa aiemmin laittaa sähköpostia, niin ehkä ne silloin vastaileekin. Me ei oltu niin järkeviä, vaan alkumatkasta luotettiin hotellien riittävyyteen. Loppulomaksi sitten pestattiin hotellin työtekijä soittamaan meille varaus seuraavaan hotelliin. Sekin meni hilkulle, kun soittolistan viimeisestä numerosta irtosi yösija 8)

Tässä akuuteimmat asiat muille Myanmarin reissareille. Nyt en jouda kirjoittamaan muusta, kun olen vielä reissun päällä. Myanmar oli kyllä upea kokemus - jos miinustaa nuo hotellistressit. Onnea kaikille hotellien metsästykseen! Ei siis kantsi jättää paikan päällä h-hetken hoidettavaksi, paitsi ehkä Yagonissa.

15
Aasia / Vs: Myanmar (Ex-Burma)
« : 05.10.2012, 17:06:35 »
Surffausmänis, kiitos tiedosta! Hain ajankohdalle 29.10 yhdensuuntaisen lennon ja hinnaksi sain euroiksi muunnettuna 57.78€. Se on hyvin mieleinen hinta verrattuna noihin kammoihin yli 200 eeron lentoihin.

Ihmettelen ettei edellisessä viestissä mainitsemani lentohakusaitit kata AirAsian lentoja. Maailmassa on virhe, no shit Sherlock  ;D

16
Aasia / Vs: Myanmar (Ex-Burma)
« : 05.10.2012, 15:38:17 »
Olemme lentämässä Bangkokiin 24.10 ja sieltä oli alunperin tarkoitus lentää Singaporeen. Nyt tuo Myanmar houkuttelisi enemmän. Kyselyikä alkaa... Onko noin 1,5 viikon Myanmarin reissussa mitään järkeä? Olemme reissussa kaiken kaikkiaan 62 päivää, eli 24.10 - 25.12. Tarvittaessa ja halutessamme voidaan Myanmarille irrottaa enemmänkin aikaa. Matkamme on ensimmäinen Thaimaan suunnille sijoittuva. Muut kohteet ovat ainakin näillä näkymin Thaimaa yleisesti (n. 3 vk), Vietnam (n. 2 vk) ja Cambodia (n. 1.5 vk). Rantalomat turistikohteissa McDonalds-kylttien värittämänä eivät nappaa kumpaakaan meistä. Myö tykätään kaikesta autenttisesta ja jännästä meiningistä. Laos on vain läpikulkumaa. Se vaikuttaa vähän liikaa enkku- ja jenkkituristien rai rai -maalta  :-[

 Sitä ihmettelen että porukka puhuu täällä muutaman kympin lennoista Bangkokista Yangoniin. Olen testaillut tuota: http://vertaa.top10matkatarjoukset.com/results_01_flights.php? ja tätä: http://www.halvatlennot.fi Kummassakin halvimman yhdensuuntaisen suoran lennon hinnaksi saan 258€, vaikka olen testaillut eri päiviä. Mistä tai miten te löydätte noita muutaman kympin (alle satasen) lentoja? Mandalayhyn en löytänyt suoria lentoja ja moniin muihin Myanmarin kaupunkeihin ei lennetä lainkaan. Myanmarista olisi tarkoitus jatkaa Laosin kautta Vietnamiin. Noissa aiemmissa teksteissä oli mainintoja siitä kuinka liikkuminen maateitse olisi vapautumassa, kun aiemmin se oli mahdollista vain Kiinan kautta. Tietääkö joku onko nykyään turistin mahdollista mennä onnikalla tai junalla Myanmarista Laosiin tai Pohjois-Thaimaaseen?

 Myanmarin viisumit saa aiempien tekstien perusteella näppärästi Bangkokista. Miten hyvän kasvis- ja kalaruoan saanti ravintoloissa? Ja ilmeisesti Yangonin ja ylipäätään Myanmarin hotellit kannattaa varata tai maksaa etukäteen, joten onko saittisuosituksia? Testailin Yangonin suhteen http://www.hotels.com sivustoa ja sen kautta en löytänyt yhtä ainuttakaan netin kautta varattavaa hotellia. Tuon kautta: http://www.agoda.com/ halvin kahden hengen yksi hotelliyö maksoi 27€. http://www.booking.com-saitin kautta halvin yö Yangonista irtoaisi 80:llä eurolla  ::)

Olen kiitollinen kaikista vastauksista  :)
</kyselyikä>

17
Etelä-Amerikka / Vs: halvalla etelä-amerikkaan
« : 26.04.2012, 14:34:54 »
Caracas tulee pian hintaan 449 €   :)

Ossaakko sannoo miten pian ja onko se tarjous voimassa jo syyskuusta eteenpäin?

18
Tuo ajankohta on normaalia kalliimpi. Mä otin toissavuonna lennot Delhiin joulu-uudenvuoden vaihteelle. Kyseessä oli Finnairin suorat menopaluulennot. Olisikohan päivät olleet 20.12 - 3.1.2011. Ne lennot maksoivat reilu kaksi kuukautta ennen ostettuina 610€ kpl. Itse olin tuohonkin hintaan hyvin tyytyväinen, kun lähempänä ajankohtaa hinta nousi selvästi yli 700:n euron.

Täälläkin päässä harmittaa tuo Stockan Hullujen päivien kuukauden maksimimaassaolo  :-\

19
Eurooppa / Vs: Turkki,Alanya
« : 20.04.2012, 16:09:17 »
Kiitos Tsatsalle pitkästä ja mielenkiintoisesta tekstistä  :)
Itse olen menossa Alanyaan toukokuun vikalla viikolla. Mistä tuollaisen kalapedikyyrin voi ostaa? Onko niitä melkein joka hotellilla?
Olipas mukavaa kuulla ettei Alanyan hinnat ole nyt tuon kalliimpia, kun muutama vuosi sitten kirjoitetuissa teksteissä ne vaikutti olevan melkein Suomen hinnoissa. Kai se talouskriisi sinnekin heijastuu. Tai sitten maaliskuu on paljon edullisempi kausi kuin perus turistikausi (huhtikuu-syyskuun loppu).

Tietääkö joku kannattaako siellä vuokrata autoa? Ja mistä sen saisi huokeimpaan hintaan? Onko tiet missä kunnossa? Onko hinnat halvempia jos osaa vähän turkinkieltä? Meillä olisi suunnitelmissa vuokrata auto ja käydä sillä Antalyassa ja ehkä niillä hienoilla vesiputouksilla. Matka on kuitenkin yllättävän lyhyt, jos tiet tai liikenne eivät ole ihan mahdottomia. Tai sitten paikallisella bussilla.

Onko jollakin kokemuksia Citydealin/Group on:n Turkin matkoista?

20
Etelä-Amerikka / Vs: halvalla etelä-amerikkaan
« : 20.04.2012, 15:37:26 »
Aarng, myöhästyin  :-\   :'(    >:(

Mut kiitti kuitenkin Toppahousulle vinkistä! Olisin ehdottomasti ottanut nuo lennot, jos olisin hoksannut. Pitäisi tsekata tämä keskustelu vähintään kolmen päivän välein tai päivittäin, mutta. Voi möö. Olis ollut huippu tarjous ja ajankohdatkin kohdillaan. Nyt menopaluulentojen hinnat ovat Lufthansan sivuilla alkaen 1111€. Hei ilmoilkaas toki jos huomaatte lisää noin huippuja tarjouksia tai edes kohtuullisen kelpoja. Etsin menoa syyskuun alkupuolelle ja paluuta marraskuun loppupuolelle. Etelä- tai Väli-Amerikka olisi kohteena. Harmi ettei Stockan Hullujen päivillä ollut nyt mitään Amerikka-aiheisia tarjouksia.

Sivuja: [1] 2