Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - stooges

Sivuja: [1] 2
1
Etelä-Amerikka / Vs: Kolumbia
« : 03.04.2011, 16:32:38 »


Nyt olis noita Bogotan lentoja halvalla ?

Mutta,mutta ei ol koskaan tuollapäin oltua.. niin uskaltaakos tonnepäin lähteä ? Siis tietty toi turvallisuus mielessä ja sehän on subjektiivinen kokemus ja jokanen kokee eri lailla mutta noin yleisesti joutuukos kuumottamaan paljon..Onko turvallista ?

2


Niin se eka juttu oli Uudessa Suomessa..
http://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/110839-suomalaisnaisen-painajainen-herasi-koomasta-lasku-15-000-%E2%82%AC


Ja varmaan noi tavalliset matkavakuutukset ei tullut tässä tapauksessa kysymykseen kun reissun pituus oli niin pitkä siis henkilö asuu Tansaniassa ja ei vissiin tällöin kotipaikkaa Suomessa..


3
Lainattu teksti:
 "Sairaalalasku varmaan hoituu jollain tasolla, jossain vaiheessa, mutta en ymmärrä miten häntä ei nyt saada Suomeen. Terveys voi olla kovasti vakaalaudalla, kun on saanut päähän kovan iskun ja koomassakin pidetty  :("


EI mennyt nyt lainaukset ihan putkeen..mutta tossa noin

Joo, ei taida olla sellasta tahoa joka jeesaa pulaan joutuneita suomalaisia maailmalla. Se täytyy tuo lähipiiri ottaa ohjat käsiinsä ja järkätä asioita.. Ja ongelmahan tuossa on se että se vakuutus puuttuu ja varmaan sitten taitaa olla sellanenkin probleema että jos on poissa Suomesta tollat yli vuoden ja asuu pysyvästi Tansaniassa niin taitaa toi Suomenkin terveydenhuolto tykätä kyttyrää jos sinne meinaa mennä meinaan jos ei kuulu Suomen sosiaaliturvan piiriin enää,,paha keissi..Noh toivottavasti monet ottaa oppia tulevaisuutta varten..

4
Lentomatkustus / Vs: Seuraavat Stockan hullut päivät?
« : 02.04.2011, 17:52:40 »
Puhutaanko tässä ketjussa tosiaan jostain parista tuumasta? Ketä kiinnostaa? Jalkatilaa on kotona ja perillä...

Minua ainakin kiinnostaa ja mieluummin maksan enemmän ja menen vaihdon kautta, kun istun hampaat suussa kymmenen tuntia.

Pakko nyt iskeä.. että nuo keskustelut kuuluu osioon "Keskustelua ajankohtaisista tarjouksista" tai peräti "Yleistä lentämisestä"..

Tässä keskustellaan Stockan hullun päivän tarjouksista..heh

Kato ei jaksa scrollata paria sivua tyhjää jot löytyy taas keskustelua "Stockan hulluista päivistä" kus asiaote lipsuu..

Siis perinteisesti näistä aina nipotetaan ja ei kait kukkaan halua että perinne katkeaa..

5


Ulkoministeriöt kait antaa neuvoja..hoitaa kadonneen passin tilalle uuden ja joskus järkkää noita lentoja ja jotka kyl itse maksetaan.. mutta ei ulkoministeriö tai noi lähetystöt lähetä mittään hoitsuja paapomaan ja pitämään kädestä kun sattuu..tietty tossa tapauksessa on sattunut toi "worst case scenario" ja ilman vakuutuksia on aika kusessa ja artisti maksaa.. mutta kait toi vakuutusdilemma on pakko ollut mielessä joskus reissun vaiheessa  ja tietoisuus että heikoilla jäillä liikutaan varsinkin mitä sit jos jottaan pahaa tapahtuu tai luulis ainakin..mutta tietty ei paljon neuvot ja kommentit auta nyt .. mutta eiköhän 15 donaa irtoo helposti pankista..voimia ja jaksamisia anyways

6
Lentomatkustus / Vs: Seuraavat Stockan hullut päivät?
« : 31.03.2011, 18:12:09 »


Toi Bangkok tarjous 559 on ihan kelvollinen Thaikkuihin kevääksi..

Itelle tuli ostettua vähän aikaisemmin kalliimmalla mutta sainpa jonottelematta ja vielä ehdin hakea ilmaisen viisumin..

Noh kaikki nyt sitten vaan jonotteleen ja hakeen matkoja plakkariin Plussa-pisteitä ei vissiin kerry mutta jottaan pojoja kuiteskin ja sitten kaikkee muuta kivaa..kevään hulinaa..heh

7
Junamatkustus / Vs: Visa Electron
« : 31.03.2011, 17:50:42 »


Toimiikos Elektroni Thaikuissa ?

8
Thaimaa / Vs: Budjetti kuukauden matkaan Thaimaassa?
« : 13.03.2011, 20:47:34 »


Meikäläisen budjetti on n. 1600 euroo 50:lle päivälle.. ja sitten on muutama satku vararahastoa hätätilanteisiin..

Noh tuolla rahalla pitäs pärjätä..

9
Thaimaa / Vs: Ko Chang
« : 13.03.2011, 16:21:51 »
Changin vieressä on myös saari, nimeltään Phayam. terkkuja täältä ;)
Anyway, tänne ei finnmatkat järjestä reissuja, sähköt ei ole päällä päivisin ja yhtään autoa ei ole saarella. Asustellaan tyttöystävän kanssa "päärannan" toisessa päässä, yleensä kun sieltä lähtee kävelemään pois, ohittaa 1km:n matkalla ehkä 2 ihmistä, usein ei yhtään. Suosittelen.
Kuuma on, kun ei myöskään tuulettimia löydy, mutta jos sen kestää.. tänne vaan.

Tuomas

Onkos toi nyt Andaman merellä ?

10
Mulla on kanssa Karrimor Sabre 60 -100 paketissa käyttämättömänä ja on sen verran tuhti kapistus että reissuille lähtee vähän kevyempiä versioita siis muita rinkkoja joku 3-4 kappaletta..

Noh hyvä olla varastossa..

Noh en ol myymässä mittään mutta varmaan ostaja sai hyvän rinkan..

11


Joo,noh onhan toi jo aika hyvä tilanne jos sulla on jo duunipaikka valmiina ja saat kaverin luona aluksi asustaa..

Kylhän siinnä varmaan haasteita riittää aluksi ja varmaan aika niukkaa mutta kyl se varmnaa siittä kun ensin selviit semmoset 3 kk niin sitten jo alkaa hommat sutviutua,,

Ja voihan sitä aina tollat yrittää kuis hommat toimaa ja jos joutuu tulee kotiin koska hommat ei luistanut niin ei kannata sitä pelätä etukäteen tai harmitella vaan aina parempi kokeilla ja yrittää kuin alkaa jo etukäteen pelkäämään..ja ei sitä muidenkaan hommat aina ole niin varmalla pohjalla ja aina kannattaa olla valmis muutteleen suunnitelmia..Noh ei muuta kus menox sanoi annie lenox..

12


Joo,mites te ootte tehneet kun hakeneet tota viisumia Thaikkujen lähetystöstä hesasta postitse niin oottekos laittaneet ihan tavallisena kirjeenä j a palautuskuori postimerkillä mukaan..vai mites ? Vai oottekos laittaneet kirjattuna ja kuis toi kirjattuna toimaa kirjeellä.. ??

Lähetystön sivuilla ohjeet http://www2.thaiembassy.fi/index.php/fi/visa-services-fin/tourist-visa-fin viisumin hakuun, tämä sieltä:

- Hakijat Suomessa: olkaa hyvä ja liittäkää palautuskuori postimerkkeineen kirjattua kirjettä tai pikakirjettä varten sekä vastaanottajan tiedot täytettynä. Emme ota vastaan rahaa palautuspostimaksua varten.

Itse en ainakaan omaa passia lähettele normaali kirjeenä vaan nimenomaan kirjattuna. Kukin tietysti puntaroikoon itse...
http://www.posti.fi/kortitjakirjeet/lisapalvelut/kirjaaminen.html


Tuli viikossa viisumi postin kautta.. siis maanantaina kirje postiin ja nyt sitten perjantaina hain sen postista ja myönnettynä tuli single entry siis mitä myös hain ja kuitti kanssa mukana  0 euroo..

Lähetin hakemuksen liitteineen  kirjattuna lähetyksenä ja eniten huolestutti hakemukseni joka oli kirjoitettu melkoisilla harakanvarpailla mutta minkäs teet..

Siis tuo kirjattuna lähettäminen maksoi 5,10 eur.

Mukaan lähetykseen kanssa valmiiksi kirjoittu ja postimerkeillä (5,10 Eur)varustettu kirjekuori ja se "kirjattu kirje"-lappu valmiiksi täytettynä mukaan kanssa ..

Ja kaikki meni hianosti ja viisumi ja passi tuli kotiin..voila....suosittelen hakeen viisumin nopsaan jos tarvetta siis ilmainen 31.3 asti..

13
Olin tossa muutama vuosi sitten lentokentällä Bekingissä. Tapasin siinä nuoren suomalaisen kundin, jonka oli lähdössä 26. kertaa Pattijoelle. -rentoutumaan.

Mietin siinä sitten, että miksi helvetissä Taikkula on se ensimmäinen paikka Aasiassa minne jenggi on lähössä. Jos menet käymään Espaniassa niin haluatko ensimmäisenä lähteä Canarialle? ???

Yksi homma kait mihin saa hyvät lennot..

Mä luulen et suurimmalle osalle kävis myös muut aasian kohteet jos sinne pääsisi helposti ja edukkaasti.. siis vaikka Kuala Lumpur ja Singapore varmaan rokkais siinnä kus Bangkok.. Siis vaikka Finnairin suoralento Kuala Lumpuriin vaikkapa 660 oiroo ois ihan yees..

14


Joo,mites te ootte tehneet kun hakeneet tota viisumia Thaikkujen lähetystöstä hesasta postitse niin oottekos laittaneet ihan tavallisena kirjeenä j a palautuskuori postimerkillä mukaan..vai mites ? Vai oottekos laittaneet kirjattuna ja kuis toi kirjattuna toimaa kirjeellä.. ??

15
Lentomatkustus / Vs: Lentometsästyksen ABC
« : 27.02.2011, 13:32:33 »


Olettekos katelleet lentoja tällä..
http://www.farecompare.com/

Tietty ne sit voi ostaa jostaa muualta kun löytää hyvät päivät ja hinnat..

16
Matkapäiväkirjat / Vs: The pearl of thailand
« : 26.02.2011, 18:51:58 »


Noh kerro mitä tapahtui..vuosi ainakin vaihtui..tossa välillä..

17

Voi löytyy Finskin suorat tollat 660  euroo about hakukoineilla alkaen 24.4 ja siittä tonne kesäkuulle ja sille välille..

Itte ostin Turku - Bangkok 750 euroo Finskin sivuilta..olis löytynyt Kilroyn sivuilta 725 kanssa mutta jottaan häikkää varaamisessa niin ei niitä sitten saanutkaan..

18


Joo, noh ei systeemillä niin väliä mutta jotenkin pitäs saada noi tarjoukset silleen että niistä erottaa ne huiput..

Siis joskus tulee noita huipputarjouksia joista pöristään enemmän ja aiheuttaa yleistä vipinää ja sitten noi tavanomaiset tarjoukset jotka periaatteessa noteerataan ja sitten vielä sitä keskustelua sinne väliin ja joukkoon..joten keksikääs nyt jottaan,...


19
Pitäisikö muuten harkita jotain mielipidepollia tästä ajankohtaiset tarjoukset jakokäytännöstä, nyt kun tätä kahden ketjun systeemiä on on käytetty sen verran aikaa, että siitäkin alkaa olemaan kokemuksia?

Yhteen ketjuun vaan kaikki..jottaan hipsumerkkejä missä on tarjoukset..siis hinnat ja noin LUFTHANSA..tai jotaan esmes..

Paljon hankalampaa selata kahta ketjua ku rullata hiirellä yhtä pitempää..ja musta parempi et tarjoukset ja keskustelut olisi samassa koska joskus tulee mielenkiintoisia tarjouksia jotka herättää enemmän mielenkiintoa mutta yleensä sitten keskustelu aika vähäistä..ja onhan se nyt jännempää keskustella samassa ketjussa kus missä on ne tarjoukset..ei mene fiilis..

Kyllä sitä jaksaa rullata yhtä pidempää ketjua ja ei sitä juttua niin paljon. Siis yksimielisellä ja demokraattisella päätöksellä siirrytään takaisin yhden ketjun käyttöön..Thanks.. ;D

20
Thaimaa / Vs: Koh Tao
« : 16.02.2011, 20:30:22 »

Osaiskos joku suositella halpaa majoitusta tuolta Koh Taolta

Vai löytyykös helposti..

Sivuja: [1] 2