Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Meghara

Sivuja: [1] 2 3 ... 11
1
Tyhmät kysymykset / Postin kulkuaika
« : 26.06.2007, 17:39:16 »
Postin työntekijänä voisin antaa sellaisen vinkin, että jos haluatte saada korttinne nopeammin (ja varmemmin) perille maailmalta niin koettakaa tiputtaa ne postilaatikkoon maan pääkaupungissa, missä yleisesti sijaitsee lajittelukeskukset. Pikkupaikkakunnilta postia lähetettäessä ne joutuvat kulkemaan huomattavasti useamman käden lävitse, ensin raakalajittelu siellä paikassa, sitten hieman parempi lajittelu "läänikohtaisesti" ja sieltä sitten vasta isoon lajittelukeskukseen, mistä ne pääsevät edes pois maasta. (Tämä käytäntö tietenkin vaihtelee eri maissa mutta pääkohdittain näin se tapahtuu.) Lisäksi, kuten jo mainittiinkin, kuoreen laittaminen on ihan hyvä idea, ja aina, aina, aina kuoreen osoite oikein! Jos lähetätte Euroopasta niin Suomi/Finland ja jos toiselta mantereelta niin Europe vielä varmuuden vuoksi mukaan, koska näitä Finland-nimisiä paikkoja löytyy myös esim. Amerikoista! Suomessahan postin kulkuajan ka. on se max.kaksi päivää, paitsi lapin seudulla saattaa hieman hidastua riippuen kulkuyhteyksistä. Ja tietenkin jos osoite ei ole oikein..   :roll:  
Toivottavasti auttoi saamaan edes parit kortit nopeammin kotiin.

  Postirouva Meg

2
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / TUNNUSTUKSIA
« : 25.06.2007, 17:50:25 »
Mulla tekee kans noi väli-ilmansuunnat tepposia, joudun oikein visualivoimaan että missäs oli mikäkin. Ja aina samassa järkässä. En voi muistaa missä lounas on ellen ole ensin käynyt koillista ja kaakkoa lävitse. Erittäin ärsyttävää.

 Tuon vasemman ja oikean selventämiseksi olen joskus nuorena keksinyt ratkaisun; jos pitää äkkiä sanoo kumpaan suuntaan (vaikkapa autossa) napsautan sormia ja se käsi, kummalla napsautan sormia on oikea. (siis vasen-oikea-oikea, ei oikea suunta.. äh.) Tämä taitaa olla riippuvainen siitä kumpi kätinen olet. Kätevää, mutta hieman erikoisen näköistä..  :roll:

 Tunnustuksia: olen salaa kateellinen kaikille hyvännäköisille muotipimuille. Haluaisin joskus kokeilla olla kaunis ja viilee ja ihanan ulkona siitä mitä maailmassa oikeasti tapahtuu, käydä kaveriporukalla shoppailemassa ja puhua kaikesta turhuudesta. Vrt. Paris Hilton. Onneksi nämä mielihalut ovat vain ohimeneviä hetkiä kunnes palaan takaisin järkiini... Sitten pistän metallia soimaan ja suunnittelen uutta matkaa..  :D

3
Pallontallaajaklubi / Keski-Euroopan pallismatka?
« : 28.05.2007, 16:57:38 »
Jahas jahas.. Aloin katsella noita vaihtoehtoja kuinka täältä kylmästä pohjolasta pääsisi sinnepäin, ja vaihtoehdot halppisyhtiöillä on.. Mielenkiintoiset. Blue1:llä pääsis Varsovaan, mistä voisi ottaa junan Krakovaan.. Tai sitten Ryanilla Lontooseen ja sieltä lento destinaatioon. Tai sitten ensin tanskaan ja tuolla skyeuropella tai tai.. Paljon on vaihtoehtoja siis, itse olen taipuvainen tuohon blue1:n jos löytyy edullinen matka. Syksy sopisi mullekin paremmin, miten olisi vaikkapa.. Syyskuun toka viikonloppu? Ja tuo krakova, ellei parempia ideoita? Yksi iloinen idea olisi muuten Praha.. Mutta kaikki taitaa olla käyneet siellä jo.  :roll:  Ketkäköhän lähtijöistä lähtisi Suomesta?

4
Yleinen / Miten uskaltaa lähteä?
« : 28.05.2007, 16:43:07 »
Kuulostaa siltä, että teidän ehkä kannattaisi istua saman pöydän ääreen ja keskustella asia halki. Tee tiettäväksi, että sinä lähdet, joko äitisi siunauksella tai ilman, koska kyse on sinun elämästä. Asia ei ole niin, että olet mielettömän itsekeskeinen halutessasi tehdä omat ratkaisusi, vaan osa aikuisuutta, vapauden ja vastuun kantoa. On tietyssä mielessä itsekeskeistä äidiltäsi vaatia sinua olemaan elämättä elämääsi niin kuin haluat, koska se ei sovi hänen kuvioihin. En missään nimessä halua tässä siis morkata äitiäsi, vaan lyön faktat pöytään.
 On totta, että aikoinansa yhteisöajattelu on ollut niin vahvaa, että oikein kukaan ei ole tehnyt mitään radikaaleja ratkaisuja, kuten esimerkiksi juuri muuttanut ulkomaille tuosta vain. Mutta siinäkin tilanteessa kyse on kuitenkin ollut omasta valinnasta. Ei toista voi sitoa penkkiin ja sanoa että nyt olet ja elät siinä ja olet onnellinen sen kanssa, mitä on. Ihminen on ainoa eläin, joka luo omat kalterinsa.
  Muista, että elämä menee eteenpäin olit sinä missä tahansa. Ihmisiä syntyy, liittoja syntyy ja hajoaa ja ihmisiä kuolee. Siihen kannattaa ja täytyy varautua. Se, oletko paikalla vai et, ei vaikuta lopputulokseen. Ihan yhtä hyvin voisit olla siellä 100km päässä, mutta poissa kuitenkin? Suomeen on lentoja kuitenkin päivittäin, ja todellisuus on se että viidessä kuukaudessa tapahtuu itse asiassa masentavan vähän. Ihan oikeasti. Maailma ei mullistu.
 Ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä; kyse on vain joko 5 kk sinun elämästä tai loppuelämän katkeruus, ja parhaimmillaan äitiäsi kohtaan. Kannattaa mainita, että haluaisit jakaa tällaisen ison ja tärkeän kokemuksen hänen kanssaan, et hänestä huolimatta. Ja lähdet kuitenkin. Älä anna periksi. Vihaat itseäsi sen takia myöhemmin muuten. Ainahan sieltä sitäpaitsi pääsee pois jos tuntuu, ettei olekaan se oma juttu, mutta älä luovuta ennenkuin aloitatkaan...

5
Tyhmät kysymykset / Suomalainen kulttuuri
« : 28.05.2007, 16:21:08 »
Tjaah, mielenkiintoinen ongelma.. Riippuen siitä kuinka laaja esitelmä on, voisit esimerkiksi netistä kaivella jostain jonkun aikajanan Suomen historiasta, joka selventäisi mistä ja milloin meille on ihmiset saapuneet asuttamaan mestoja, minkä vallan alla ja milloin, milloin itsenäisyys. Sellainen ihan lyhyt juttu tuosta, sitten noukit pari perisuomalaista juttua kuten luonto, sauna ja teknologia. Erikoisuuksista voisi mainita alkuperäiskansat, metallimusiikin ja vaikkapa nämä erikoiset kisailut sääksentapossa ja suojalkapallossa. Yhteenvetona se, että yleistettynä Suomi ja suomalaiset ovat hiljaista ja nöyrää työtätekevää kansaa, jotka osaavat olla sydämellisiä ja hulluttelevia kunhan vain pääsevät ujoudestaan yli. Tässä vain yksi esimerkki, jos noin yleismaallista selontekoa haluat.
 Yksi keino, millä pääset helposti on etsiä joku matkailuopus ja katsoa mitä asioita Suomesta siellä mainitaan. Ja yksi vaihtoehto on yleismaallisen katsauksen ohessa tai sijaan keskittyä vain yhteen osa-alueeseen joka on sinulle tuttu, vaikkapa tuo musiikki. Pmmp on mielestäni ihan hyvä vaihtoehto esittelylle, koska se edustaa keskimääräisesti kuunneltua populäärimusiikkiä täällä.. :) Nää on vain jotain ideoita joita tuli mieleen, ei mitään kauhean originellia..
  Toivottavasti sait jotain inspiraationpoikasta, olisi mielenkiintoista kuulla mitä keksit!

6
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Tissit vai perse?
« : 28.05.2007, 14:23:19 »
Lainaus käyttäjältä: "PetraJii"
Lainaus käyttäjältä: "greenapple"
Lainaus käyttäjältä: "Meghara"
Treenattu takamus kertoo siitä, että pitää huolta itsestään..


Keksin heti kättelyssä kymmeniä muita mainitsemisemman arvoisia tapoja, joilla arvostaa itseään kuin perseen muokkaus ja treenaus.


Meinasin jo aiemmin tarttua ihan samaan kommenttiin. Mä olen aina inhonnut termiä: "Pitää huolta itsestään" ja siitä kuinka se nykyihmisten parissa lähes poikkeuksetta ymmärretään.
Ja jos perseen kohdalla itsestään huolen pitämistä on sen muokkaaminen, eikös kuitenkin tissien kohdalla olisi itsestään huolen pitämistä olisi ihan vaan silloin tällöin tunnustella ne säännöllisesti, käydä säännöllisesti mammografiassa tai ostaa kunnon tissiliivejä? :lol:


 Mielenkiintoista kuinka erilaisia mielikuvia sama lause ihmisissä aiheuttaa. Ehkä en ole lukenut tarpeeksi naistenlehtiä saadakseni tuosta yliannostusta.. :wink: Mutta niin, tarkoitin juurikin sitä että treenaa kroppaansa ja on kiinnostunut siitä että pitää itsensä kunnossa, on terve. (eihän se treennattu pehva sitä välttämättä aina tarkoita, ymmärrän sen, mutta luulen että tässä on taas kyse siitä kuuluisasta alitajuisesta valinnasta suvunjatkamismielessä..)
Pitää huolta itsestään. Niin. "Hoitelee itseään"... Juuh, ja taas mielikuvat lentää..  :lol:

7
Pallontallaajaklubi / Keski-Euroopan pallismatka?
« : 28.05.2007, 14:08:37 »
Noh, minä ilmoittaudun sitten. Mitenkäs tuo Krakova, ja sinne pääsy? Onko sinne jotain edullista lentolinjaa, vai kuinka? Ajattelin että voisi olla kätevämpää koettaa päättää paikkaa hieman senkin mukaan, minne pääsee edullisesti ja näppärästi.. Kuinka pitkä aika? Pidennetty viikonloppu? Viisi päivää? Tuota päivämäärääkin voisi hieman sen mukaan suunnitella, milloin olisi edullisia lentoja..

8
Tyhmät kysymykset / Alkoholirajat euroopassa...
« : 28.05.2007, 13:58:23 »
Oho, no sehän hermostui..
 En kritisoinut mielipiteitäsi, vaan sitä kettuilua jota Darian yleismaallisesti ihmettelevä kommentti "miksi nuoret sitä ja tätä" sai osakseen. Ainahan noita ihmetellään, ja tuollaisilla kysymyksillä, jotka pääasiassa ovat retorisia, yritetään saada ihmiset ajattelemaan näitä kysymyksiä. Se ei välttämättä tarkoita sitä, että mikään tässä maailmankaikkeudessa muuttuisi, ellei sattumalta kukaan keksi jotain hyvää ratkaisua tähän kysymykseen.

 Mutta nyt kun Fishbone kyselit, niin kannatan myös tuota vanhempien seurassa alkoholin käytön opettelua. En tosin baarissa, sillä siellä juomiskulttuuri ei useinkaan ole kovin hillittyä, vaan ihan omien vanhempien tai vastaavien seurassa. Ellei sitten ole kyse juuri noista hyvinvalvotuista baareista, joita peräänkuulutit. Mutta Suomen lain ollessa tällä hetkellä sellainen kuin on, toimin sen puitteissa.

 Olen pahoillani jos käyttämäni sarkasmi ei aukene. Jeesustelu näemmä ainakin tehoaa tietyssä mielessä..  :wink:

 -henkisesti (natsi)mummoutunut inhorealisti Meg

9
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Palaako?
« : 25.05.2007, 23:54:53 »
Polttanut kohta puoleen 10 vuotta (herramunjee! Mä oon WANHA!!!) eli suurin piirtein yksi maailmanympärysmatka ja kerrostalokaksio edullisemmalta alueelta pirkanmaalta on tullut savuteltua ilmaan. Mitä on jäänyt käteen? Harmahtava iho, hammasongelmia ja paha haju. Jeah. Kannattaa. ;)

  Ei vais, kyllä tuossa tupakoinnissa on (mulle) myös tuo psykologinen puoli. Juurikin nuo yllä kuvatut ajatustauot yhtenä, ja toisena on se helppous mennä uuteen porukkaan esim. työpaikalla kun on joku yhteinen asia. Ja sitten on tietenkin se iän ikuinen imago-juttu, mikä ei enää varmaan niin paljoa paina mutta oli aloittamisessa painava syy.. Ihan reippaasti voin sen myöntää. Halusin olla erilainen, kapinoiva ja rohkea nuori, joten aloin polttaa. Erittäin fiksua.  :roll:

10
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Tissit vai perse?
« : 25.05.2007, 23:46:21 »
peba miehillä ja naisilla ehkä sitten kuitenkin ryntäät.. Tai no. Jotenkin oman teini-iän mentyä ohitse alkaa enemmän sitten kuitenkin arvostaa siistiä treenattua takamusta myös naisilla. Rintojen kokoon tai muotoon kun pystyy yleisesti vähemmän vaikuttamaan (ilman leikkauksia) kuin pehvan. Treenattu takamus kertoo siitä, että pitää huolta itsestään..
  Mutta miehissä ensimmäisenä kyllä tulee katsottua silmät ja hartiat. Kapea lantio ja leveät, voimakkaat hartiat höystettynä älykkään näköisillä silmillä... *zup* :D

11
Tyhmät kysymykset / sitä sun tätä reili-lipusta
« : 25.05.2007, 23:15:15 »
Noh, kun on passi, rahat ja vielä vaikka se vanhempien allekirjoittama lupalappu mukana korttia ostettaessa niin ei pitäisi tulla ongelmia. Ja henkilökohtaisesti täytyy olla paikalla ostamassa lippua, näin ainakin aiemmin.. Niiden rahojen kanssa. :) Ja huom! Jos olet vielä alaikäinen kun reilisi alkaa ja lähdet Suomesta botskilla suhaamaan, tarvit sinnekin vanhempien lupalapun. Tsemppii..

12
Tyhmät kysymykset / Alkoholirajat euroopassa...
« : 25.05.2007, 23:08:23 »
Mä en tiennytkään että seksillä ja Puolaan muuttamisella on ikärajat, jotka on säädetty laissa?  :shock:

 Juu, kyllä Daria on ihan kauhee natsi, kun peräänkuuluttaa vastuuntuntoa täällä Suomen lakien mukaisesti.. Ehdottomasti pitää neuvoa alaikäisille mistä sitä viinaa saa ja kuinka helposti.

 Ihan totta puhuen, mun mielestä tuon ikärajalistan linkitys oli asiallinen veto ja pieni moralisointi sen perään kuuluu vastuuntuntoisen aikuisen hommiin, kaikki muu sen jälkeen alkoi meneen taas överiksi. Mutta jokainen kaiketi haluaa tehdä itsestänsä tiettäväksi kuinka nuorekas tai vapaamielinen tai mitä ikinä onkaan.. :lol:

 Siirryn tästä kiristelemään taas nutturaa ja soittelemaan marttoja kokoon jotta voimme yhdessä kauhistella tätä nykymaailmaa ja menoa ja muistella kuinka kaikki oli niin erilaista kun itse oltiin nuoria. Kutsun sutkin Daria meidän natsimummojen kokoukseen mielenkiinnolla seuraamaan kuinka lennokasta vastinetta täällä taas alkaa lentään siitä kuinka kauhea asia vastuun peräänkuuluttaminen onkaan. Tervetuloa vain, pitsinnypläys on kovassa käynnissä jo! ;)

 -Vanha rouva Meg

13
Yleinen / Miten uskaltaa lähteä?
« : 25.05.2007, 22:09:27 »
Asettaisin kysymyksen niin päin että kuinka uskaltaa olla lähtemättä?
Jos polte on kova ja matkailu tuntuu omalta jutulta niin pakkohan se on kokeilla, muuten jää loppu elämäkseen sitä märehtimään että mitäpä jos. Tottakai tietyn valinnan teko sulkee ovia mutta toisaalta taas avaa muita. Itseäni ei niin paljoa vaivaa se, mitä tapahtuisi sillä aikaa kun olen maailmalla, elämä kulkee omaa kulkuaan olin minä missä vain. Enemmän itseäni ahdistaa ajatus vanhuudesta ja kiikkustuolista ja katkerista mietteistä siitä, kun ei uskaltanut elää ja olla.
  Tottakai on myös toinen puoli; mitäpä jos alkaa katumaan sitä että reissaili niin paljon eikä panostanut niihin muihin asioihin?Tiedän vain yhden ihmisen, joka katuu päätöstään reissata niin paljon sen sijaan, että olisi hankkinut perheen. Mutta onko tämä vain poikkeus, joka vahvistaa säännön? Tietääkö kukaan muu ketään, joka vanhemmiten kiroo sitä että teki erilaisen päätöksen?
  Ehkä tässäkin pätee kultainen keskitie, ja ymmärrys siitä että kaikelle on aikansa.. Toivottavasti en nyt pelottele ketään pois unelmiensa matkalta. 3kk on kuitenkin täysin eri asia kuin 30 vuotta.

14
Niin, tai yv:n sijaan sehän voisi olla ensimmäinen sivu mikä pamahtaa eteen rekisteröityisen jälkeen. "Tervetuloa pallontallaajat.net sivuston käyttäjäksi! Varmistaaksemme kaikkien käyttäjien viihtyisyyden ja blaa blaa muistathan käyttää haku-toimintoa ennenkuin avaat uuden keskustelun. Haku-toiminnon ohjeet: blahblatiblaa ja jos haluat tarkentaa, blahblaah. Älä lannistu jos ensimmäinen tai toinen avaamasi viestiketju ei blaah. Blaa blaa Faq-osio, ja aiheiden kategoriat blaa blaa. Toivottavasti viihdyt. Ongelmatapauksissa blaa blaa modet blaa.."

  Harmi jos uudet käyttäjät eivät puhu blahblaa-kieltä..  :roll:

15
Viskilasia minäkin täällä lämmittelen, Jim Beamia.. Olis tuolla Cutty Sarkia mutta sitä voi käyttää vain ja ainoastaan kurkku-/ vatsakivun poistamiseen. (On niin törkeän makuista.) Pasilan netistä ladattavat jaksot ovat muuten yksi parhaista kalsarikänniseuroista. Niissä on vain ongelmana se, että niitä on niin vähän..


 www.yle.fi/pasila

ps. on se jännä..

16
Lainaus käyttäjältä: "Mac"
Kun kyseessa on firman juhlat on osallistuminen pakollista, nain ainakin taalla karaoke helvetissa :D

Hihihii.. Alkoi ihan hillittömästi naurattaa jostain syystä. Kun jossain pienessä mielessä olen kuvitellut että tuo Japanin karaoke-fanaattisuus olisi hieman liioiteltu meriitti, mutta että firman pirskeet vietetään siellä.. Jotenkin ihan sama fiilis kuin näkisi oikeasti karhun ajavan yksipyöräisellä. (olen kasvanut tynnyrissä, ymmärtäkää.)  

Hauskana lisänä kuvittelin näiden Japanilaisten bisnesmiesten hyväntahtoiset ilmeet kun he vievät ulkomaalaiset työkaverinsa näinkin hienoon paikkaan kuin karaokeravintolaan.. Ja Tokyon "innokkaat" ilmeet.. "You like it, it's very nice." "Wow, really exotic, never been before.. :roll: "
 
 Jooh, menen hoitoon. Ihan just. :lol:

17
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Tympiikö?
« : 11.05.2007, 19:28:33 »
Tympii tympii tympii ja pahasti!!!!!!

1. Eka viikonloppuvapaa pitkään aikaan, ja oon mahataudissa. (Yritän parantaa viskillä. Huomenna varmaan hieno olo.)
2. Lauantaina euroviisut + kiekkopeli. Armahaiseni lupasi ensin tulla kanssani kekkuloimaan ja pahennusta aiheuttamaan Helsinkiin, mutta perui puheensa kun Suomi voitti Usan lätkässä. Toisaalta iloinen leijonien puolesta, toisaalta.. Prkle!! Pitikö ne NYT voittaa?? Kun kuiteskin hävitään.. Ärrrrrhh!!!
3. Hirveän törkeän kamala matkakuume, jota ei voi lievittää tilaamalla matkaa kun ei tiedä pääseekö opiskelemaan. Tämä opiskeluhommakaan ei välttämäti olisi huono homma mutta saatoin kämmiä haun laittamalla osoitteeni väärin.. (Posti tulee eri paikkaan kuin väestörekisteriin merkattu osoite, enkä tiedä kumpi sinne piti laittaa ja niin...PRKLE!!!!!) Jos en pääse opiskelemaan niin sitten haluaisin varata sen matkan. NYT!!!

 Siinäpä sitä taas hetkeksi.. Helpotti..

18
Tyhmät kysymykset / Juhannus
« : 11.05.2007, 19:07:04 »
Vuonna 2002 vietettiin ainakin Pariisissa kemuja juhannuksena (tultiin sinne just paria päivää myöhemmin) ja tietenkin Stonehengellä druidi-wiccapippaloita. Voisin kuvitella että joitain kulkueitakin voisi esim. Italiasta ja Espanjasta Johannes Kastajan kunniaksi löytyä.. Noin mututuntumalla siis.

19
Karaokea? Olen paikalla!!
 Hauska illanviettomuoto varsinkin, kun tykkää laulaa. Ei se kännisten örinä viehätä, mutta toisinaan tapaa niin mainioita laulajia että oksat pois.
 Lisäksi karaokessa mua viehättää juuri se pieni adrenaliinipiikki, mikä tulee ennenkuin menee lavalle. Jänskättää niin pirusti.. Ja sitten jos/kun kappale menee hyvin niin fiilis on huippu. Siksi kyllä karaokelle. Ja onpahan jotain tekemistä juomisen lomassa..  :wink:

20
Tyhmät kysymykset / Telttailu halvempaa?
« : 04.05.2007, 20:12:16 »
Mun mielestä kandee ottaa sellainen tosi kevyt halppisteltta mukaan matkalle, jota käyttää tarpeeseen, jos minibudjetilla lähtee. En mä ainakaan kauheen moneen viralliseen leirintäalueeseen tutustunut matkallani.. Noissa telttailujutuissa kannattaa laskea myös mukaan se, että leirintäalueet harvemmin on keskustan tuntumassa, joten niihin täytyy myös jotenkin päästä + pois. Ja se voipi tuoda taas ylimääräisiä kustannuksia.. Eli ei se budjetti siitä juuri tipahda, vaikka luulisi. Ainut oikea hyöty teltasta messissä on se, jos ei saakaan yöpaikkaa ja hommat muuten pissii niin sitten hypätään junaan, ajetaan jonnekin pikku-pikku paikkakunnalle mistä löytyy pöpelikköö lähistöltä. Hirveen turvallista tuo ei ole, mutta parempi sekin kun yöpyminen isossa kaupungissa jossain puistossa. Ja ilman telttaa.
  Eli kannattaa kuitenkin panostaa niihin hostelleihinkin. Ja iloisena lisänä (?) tulee myös kaikki matkustelijatoverit!

Sivuja: [1] 2 3 ... 11