Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - drtom

Sivuja: [1]
1
27.6 lähdössä reissuun viikoksi Sunny Beachille. Onko kellään kokemuksia kyseisestä Villa Bora hotellista? Näyttää kivalta mutta netistä ei juuri löydä siitä mitään.

Reissuun lähdössä kaksi 26v kundia ja biletystä sekä omatoimireissua Sozopoliin on suunnitelmissa. Vinkkejä olisi kiva saada ja onkohan muitakin lähdössä samoihin aikoihin? Voisi olla kiva viettää yhteinen ilta bailaten! :)

2
Matkaseuraa / jeps
« : 17.06.2007, 12:24:36 »
Minä ja kaverini ollaan tulossa 27.6 Sunny beachille ja majoitumme hotelli Villa Boraan.

Tarkoituksena on tehdä päivä reissu Sozopoliin ja toinen vastaava Burgasiin. Muutoin tarkoituksena onkin sitten vain rentoutua ja varmasti myös juhlia kuten kahdelta 26v nuorelta mieheltä sopii odottaakin. :)

3
Tunisia / Käärmeet, liskot yms. Tunisiassa?
« : 17.06.2005, 18:49:13 »
Kyselisin asiasta tietäviltä ihmisiltä että millainen eläin kanta on Tunisiassa? Siis lähinnä tuo matelijakanta? Itse olen mieleltäni pieni herpetologi ja itselläni on lemmikkinä hieman eksoottisempia otuksia ( käärmeitä jne. ).
Olisin kiinnostunut kuulemaan ainakin paikallisista käärmeistä ja liskoista ja vielä olisi tosi mahtavaa jos tulisi tilaisuus päästä ottamaan kuvia niistä. :)
Onko siellä lähinnä välimeren matelijakanta? Ainakin Rhodoksella vipelsi gekkoja joka puolella.
Kiitos jos joku osaa vastata.

Hyvää kesää kaikille!

Sivuja: [1]