Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Ashia

Sivuja: [1]
1
Lentomatkustus / Vs: Turkish Airlines
« : 08.06.2011, 17:32:51 »
itse olen ollut tosi tyytyväinen THY:yn, ruoka on ainakin parempaa muilla yhtiöillä ja asiakaspalvelu sähköpostitseon yleensä toiminut vaikka pari kertaa onkestänyt viikon...    reilut painorajat on myös plussaa

2
Eurooppa / Vs: Odessa - Istanbul lautta?
« : 06.06.2011, 13:39:44 »
löysin tälläistä kun itseäkin alkoi kiinnostaa (turkiksi)
http://www.timtur.com/YZNFiyat.asp
http://www.geziciyak.com/odesa.html

3
no tämä vastaus on vähän myöhässä ja ehkä olet puhelin jo hankkinut...   

mutta ehkä kannattaa käyttää ihan normipuhelinta, siihen saat paikallisen sim-kortin hommattua Suomesta (ainakin useimpiin maihin sen saa) ja siihen on mahdollista se Suomi-numero saada toimimaan. silloin suomesta soittavat ei maksa ekstraa etkä sinäkään roaming-maksuja. kyseessä on tuo http://holidayphone.fi/    tarkistin että sen saa nyt ainakin 8 maahan. itse kokeilin tuota turkissa ja olin tyytyväinen kun nettiäkin pystyi käyttämään (muutenhan hinnat on ihan karmaisevia jos suomi-liittymällä nettaa puhelimella).


4
Tyhmät kysymykset / Vs: Mistä ostan lentoliput?
« : 06.06.2011, 13:29:38 »
kannattaa käyttää jotain hintojen vertailusivua, esim. opodo tai vertaa.fi 

ne hakee suoraan lentoyhtiöiltä sekä nettimatkatoimistoilta. ostat sit kummalta vaan, mikä hinta miellyttää... ns.vanhanaikaiset matkatoimistot tietysti joutuvat lisäämään hintoihin kuluja kun siellä oikeat ihmiset pyörittelee papereita ja mahdollisti palvelee henkilökohtaisesti.

eli jos haluat puhua jonkun kanssa puhelimessa ja varata samalla hotellin ja hotellikuljetuksen ja kiertoajelun niin koita jotain Töölön matkatoimistoa tai mitä niitä muita on, Aurinkomatkat...

5
yhdyn edellisiin, en kyllä leikkis ton asian kanssa.jos kyse olis edes päivästä...  (josta esim. Turkissa saa muhkeat sakot siitäkin)mutta 2 viikkoa. siihen on ihan syy miksi niissä on ne päivämäärät.

6
täällä tullin sivuilla http://www.tulli.fi/fi/yksityisille/matkailijat_muuttajat/index.jsp  kerrotaan tarkat rajat, koskee suomen kansalaisia ja muita yhtälailla

7
itse ostin englannin eBaysta halvalla käytetyn armeijan rinkan. on edelleen käytössä.

8
tuli mieleen tuosta ilmainen majoitus -ketjusta että nyt on sellainen airbnb sivusto jossa voi vuokrata hotellin tapaan kaikenlaisia oikeiden ihmisten asumuksia, huoneista asuntoihin. palveluun voi myös listata siis oman ullakkohuoneensa sopivaan hintaan ja majoittaa näin jonkun turistin.

mielestäni ihan hauska ajatus ja mahdollinen lisätulonlähde jollekin isomman kämpän omaavalle.

Sivuja: [1]