Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - *antti*

Sivuja: [1] 2
1
Espanja / Fuerteventura - vuokra-asuntoa etsimässä
« : 27.10.2014, 12:19:44 »
Hei,

Olisiko kellään tiedossa edullista pientä vuokra-asuntoa helmikuuksi joko pohjois- tai länsirannalta Fuerteventuralta. Eli vaikkapa Corralejo tai El Cotillo. Olisihan tuo netti puollollaan niitä, mutta jos jollain olisi omakohtaista kokemusta? Vai olisiko järkevämpi vain ottaa lennot ja katsella paikanpäällä sopiva lukaali.

Matkaporukka on pariskunta 1-vuotiaan muksun kanssa. Ja surffispottien läheisyys on plussaa.

2
Aasia / Vs: Surffaus ja sukellus Balilla?
« : 19.02.2013, 09:53:47 »
Sukeltamista ajatellen suosittelisin välipomppua Nusa Lembonganille, 25min pikaveneellä, Mantoja ja Möhkökaloja. Siellä esimerkiksi Two Fish on hyvä mesta: http://www.twofishdivers.com/indonesia-diving/diving-nusa-lembongan/two-fish-resort-nusa-lembongan/

Muutenkin kiva, rauhallinen paikka hyvällä surffilla ja sukelluksella. Majoitus halpaa, ruoka tosin kohtuu kallista.3
Aasia / Vs: Lombok - Indonesia, suosituksia
« : 13.08.2012, 18:49:03 »
Olisiko kellään ajankohtaista tietoa Lombokin malariatilanteesta? Jossain paikoissa sanotaan että turistialueilla riski olisi minimaalinen, jossain toisissa taas, että malariaa on reilusti.

4
Aasia / Vs: Indonesia/vinkkejä?
« : 10.07.2012, 14:58:30 »
Katos, aika samanlaiset suunnitelmat, tosin me kaverin kanssa ollana menossa vain pariks kuukaudeksi, ellei sitten jumituta :)

Ite oon aiemmin vain Sumatralla käyny, surffiskenestä ei mitään kokemusta ole mutta opettelu on tosiaan meilläki tavotteena. 1.10. lennetään Jakartaan ja lähinnä satunnaisena valintana alustavasti suunniteltiin painella Pangandaraniin Jaavalla. Pitäis olla kohtuu helppoa(kin) aaltoa ja surffikouluja, muttei mikään hirveen turistikas paikka.

Pangandaran vaikuttaa aikas asialliselta paikalta noin äkkiseltään googlaamalla. Täytyy ottaa harkintaan. Tosin Filippiineillä asuva kaveri ilmoitteli että sielläkin olisi hyvät mestat.

Onko teillä muuten mitkä lennot, ja onko vielä saatavilla, itellä kun meni luffen ja finskin tarjoukset ohi. Tampereelta olisin kanssa lähdössä, mutta tällä hetkellä halvimmat lennot mitä tuonne suuntaan olen löytänyt olisi Finskin Frankfurth-HKI-Singapore, jossa täytyisi siis ensin mennä ryanairilla Saksaan.

5
Aasia / Vs: Indonesia/vinkkejä?
« : 07.07.2012, 22:45:20 »
Eiköhän parilla tonnilla helposti sata päivää elele herroiksi. Sää on ok. Euroopan kokoinen paikka, kyllähän sinne mahtuu sadetta, paistetta ja kaikkea siltä väliltä.

Itsekin olen suuntaamassa indonesiaan loka-maaliskuuksi ja surffauksen meinasin opetella. Osaisiko kukaan neuvoa hyvää paikkaa noviisille? Hyvä kouluttaja ja ei välttämättä kutalla aussiteinien joukossa

6
Onko kellään muistikuvia edellisiltä vuosilta, että tulisiko tässä vielä loppukesästä tarjouksia Aasiaan missä matkustusaika olisi lokakuusta-maaliskuulle. Vai pitäisikö iskeä Finnairin tarjouksiin ja lyhentää reissua kuukaudella, niissä kun matkustusaika on vasta marraskuusta lähtien.

7
Aasia / Vs: Singapore
« : 30.05.2012, 14:32:06 »
Ideana olisi viettää Singaporessa mennessä noin 4 päivää ja palatessa ehkä kaksi. Onko suosituksia siitä, mihin tuossa ajassa kannattaa tehdä vierailuja Singaporesta? Itse kaupunki on varmaankin aika nopeasti koluttu, joten päiväreissut/yhden yön matkat tulee kyseeseen. Pitemmille reissuille ei taida aika riittää.

Itse en välttämättä jaksaisi lähteä mihinkään. Mutta jos pakko on johonkin päästä, niin nopea reissu esimerkiksi Malaccaan voisi olla kiva. Sitten Pulau Tioman on tietysti kanssa aika lähellä, mutta voipi olla vähän hätäinen piipahdus. Niin ja koska olette menossa marraskuussa eli sadekaudella, niin Pulau Tiomanin venekuljetuksien kanssa voi esiintyä ongelmia.

8
Aasia / Vs: Singapore
« : 30.12.2011, 20:29:19 »
Shoppailuvinkkejä on aika vähän jaettu tässä, mistä siis kannattaisi etsiä kohtuuhintaisia/halpoja naisten vaatteita ja kenkiä? Parhaat ostoskeskukset?

Vaimolle suosittelivat hostellista tuota: http://www.ionorchard.com. Kauppoja riittää muutamaksi päiväksi.

9
Aasia / Vs: Indonesia/vinkkejä?
« : 30.12.2011, 12:36:38 »
Lainaus
Pitasko sita tyytya pelkastaan samaan kun kaikki muutkin (bali-lombok-gilit) vai tehda jotain vaha erilaista..
Oisko lento Surabayaan ja siita pratkan vuokraus muutamaks viikoks fiksua?

Me justiin ollaan reissussa ja tultiin Surabayasta tänne Lombokiin, Gilille ja Balille.
Aiemmat pari viikkoa oltiin Sulawedellä.
Jos haluat täydellisen rentoilupaikan niin Togeanin saaret on oikea paikka, meni top 1:ksi meidän
listalla. Jää Phu Quocit, koh changit ym kevyesti tuon taakse. Siellä esim Poya Lisa huippupaikka ja maksaa 12e päivä sisältäen 3 sapuskaa...ei todellakaan paha hinta.


Tiivistä tähän kaikkien nähtäville vähän mitä maksaa meno Sulaweden puolelle, tai no Togeanille asti. Kiinnostaa myös monta päivää siirtymään menee kun ollaan aika tiukalla aikataululla paikanpäällä. (18vrk)

Sulawedelle pääsee helposti lentämällä Manadon kentälle. Suoraan Singaporesta, tai vaikka Balin tai Jakartan kautta. Jos aika ei riitä Togeanin reissuun, niin heti Manadon vierestäkin löytyy mielenkiintoista nähtävää. Aktiivisia tulivuoria, Tomohonin markkinat, Bogani Nani Wartabone kansallispuisto ja Bunakenin merikansallispuisto. Bunakenin saari on esimerkiksi todella paratiisi, varsinkin jos snorklaus/sukellus kiinnostaa.

10
Missä oikeesti kannattaa Singaporessa majoittua? Onko kellään kenties hyväksi todettuja vaihtoehtoja edullisista paikoista?

Jos hostellit kelpaavat, niin tuo on paras missä olen Singaporessa ollut: http://www.rivercityinn.com/. Lisäksi tykättiin tosi paljon tuosta: https://abearygoodhostel.com/bearynice

Yksi halpa ja siisti hotelli chinatownissa oli: http://www.theinn.com.sg/, mutta hinta hyppää heti ylöspäin ja ainakin itse yksin matkustaessani suosin hostelleja koska siellä tapaa helpommin muita matkaajia.

Budjetista sen verran, että oman kokemuksen mukaan hostelli/bungalow majoitusta käyttäen Thaimaa/Malesia/Indonesia akselilla pärjää 20 euron budjetilla per päivä. Tämä ei sisällä päihteitä eikä harrastuksia (sukellus).

11
Aasia / Vs: malesia
« : 30.12.2011, 12:14:46 »
Tuoreita kokemuksia Pangkorista? Jos pitäisi valita Pulau Pangkorin ja Penangin välillä, niin kumpi? Mahdollisesti yksin tyttönä reissuun lähdössä helmi-maaliskuun tienoilla, hakusessa joku kiva paikka missä vois chillata ja tutustua muuhun reissuporukkaan, snorklata ja tehä vähän kaikkee ylipäänsä! Tai jos joku keksii ehdottaa näillä (omaperäisillä) kriteereillä jotain muuta paikkaa länsirannikolta, joka ilmeisesti ei ole tuolloin monsuunien armoilla, nii kuulolla ollaan.

Perhentian, jos menee Maaliskuun puolelle, eikä ole pakko olla länsirannikolla. Silloin alkoi ainakin tänä vuonna vilkastua, ja oli vielä kivan väljää. Vesi tosin sukellusta ajatellen hieman sekaisin tuulten/sateiden takia.

12
Thaimaa / Vs: Koh Tarutao / Koh Lipe
« : 18.12.2011, 11:48:36 »
Mites Lipen turismin laita nykyisin, onko lähtenyt jo käsistä? Löytyykö chilliä mestaa enää mistään? Liekkö marraskuussa ruuhkaa enää?

Onhan saari melkoisesti vilkastunut, mutta vielä ainakin alkuvuodesta löysi kyllä rauhallisiakin spotteja. Ja kyllähän Lipe on vielä ihan eri tasolla kuin esimerkiksi Phi Phi tms vilkkaat saaret.

13
Thaimaa / Vs: Thaimaan parhaat rannat
« : 18.12.2011, 11:44:08 »
Omat suosikit Thaimaan puolelta ovat Koh Lipe ja Racha Yai. Löytyy valkoista hiekkaa ja rauhaa. Tai no, Lipellä on kyllä jo menoakin, mutta tyhjiäkin rantoja löytyy. Täytyy kyllä sanoa, että itäpuolella en ole edes ikinä käynyt.

14
Aasia / Vs: Indonesia/vinkkejä?
« : 10.10.2011, 14:15:13 »
- Saasteet pilannu aivot ku kadulla huudellaa jatkuvasti Taxia tai massagea vaikka ne hyvin näkee etten ota sitä edelliseltä ni 10m päässä pakko huutaa uudestaan?
- Rääkyvät vapaana liikkuvat kukot

En ole itse Indoniassa Balin alueella pyörinyt, mutta kokemukseni mukaan samoja ongelmia löytyy kyllä jokaisesta kaakkoisaasian maasta. Eli ehkä ei kannata ihan hirveillä odotuksilla lähteä Malesiaan jos kauppaajat häiritsevät.

15
Lentomatkustus / Vs: Ajankohtaiset tarjoukset
« : 18.08.2011, 09:42:17 »
Lufthansalla Aasiaan
from 399 €* to Delhi
from 399 €* to Mumbai/Bombay
from 449 €* to Bangalore
from 499 €* to Singapore
from 499 €* to Seoul

Conditions for this offer
Purchase by: 23.08.2011
Departure period: 01.09.2011-31.10.2011
Return period: 04.09.2011-31.01.2012
Advance Purchase Period: 7 days
Minimum stay: 6 days or the night from Saturday to Sunday
Maximum stay: 3 months
Changes are not permitted
Tickets are non-refundable
Discounts: infants 0-1 yrs 90% of adult fare

16
Aasia / Vs: Sulawesi Bunaken Togean
« : 08.08.2011, 13:24:23 »
Sain halvat lennot Singaporeen (500€ menopaluu), joten suuntaan siitä Indonesian puolelle. Joko suoraan Manadoon Silkairilla, tai sitten Jakartan kautta Lionairilla/Garudalla. Riippuen mahdollisista tarjouksista.

17
Aasia / Vs: Sulawesi Bunaken Togean
« : 05.08.2011, 10:39:15 »
Olen itsekin suuntaamassa Sulawedelle Marraskuussa, tosin Togeans vielä auki, kun ei ole kuin kolme viikkoa aikaa.

Oma kokemus Manadosta on parilta päiväreissulta ja vaikka se ihan kiva kaupunki olikin, niin en siellä välttämättä kovin montaa päivää viihtyisi. Bunaken sitten taas on täydellinen rentoutumispaikka.

Jos haluat säästää majoituksessa, mutta sukeltaa Living Coloursilla joka on saaren paras sukellusfirma, niin valitse http://www.lorenso-bunaken.com. Tosin valitsen itse tällä reissulla Living Coloursin, joka on tosiaan hiukan kalliimpi, mutta tämän kyllä huomaakin majoituksen ja ruuan laadussa.

Malariasta ei kukaan halua sanoa mitään varmaa - jokainen riskeeraa omillaan. Mutta ite en syönyt, enkä tule syömään estolääkkeitä Bunakenilla joka käsitetään laajalti malariavapaana alueena. Togeansilla käsittääkseni on malariaa reilustikin - varsinkin sadekaudella. Denguen estolääkkeistä en ole edes kuullut, onko semmoisia muka olemassa?

18
Jopas nyt on porukkaa liikkumassa. Itse olen Indonesiassa marraskuun ajan, todennäköisesti pienillä sundasaarilla ja sulawesilla). Mielelläni kävisin pallislaisten kanssa tuopilla ja toisellakin, jos matkareitit törmäävät.

19
Aasia / Vs: Malesia/Indonesia
« : 09.06.2011, 17:26:40 »
Itellä on poikakaverin kans aivan täysin samat suunnitelmat, mutta hirveesti ei olla mitään lyöty lukkoon. Elokuun alussa lennot Kuala Lumpuriin, ja sieltä sitten ainakin viikoks Perhentian Kecilille ja jossain vaiheessa Singaporeen. Joku Indonesian kohde on vielä hakusessa, Sulawesin Manado kiinnostais mutta lennot on törkyhintasia. Makassar on tietty yks vaihtoehto, mutta ei oo tietoa mistään rantamestoista siitä läheltä. Eli ehdotuksia tännekin! Bali on ehdoton no-no. Borneo ja Sulawesi siis kiinnostaa, jos jollain on kokemuksia!

Jos menette Manadoon, niin kannattaa ehdottomasti poiketa Bunakenilla - yksi parhaista dyykkipaikoista. Snorklaamallakin pääsee näkemään todella kauniita seinämiä. KL:stä tahi Singaporesta pitäisi kohtuu hintaan päästä esim LionAirilla. Toki pitää kiertaa Jakartan kautta. Ja jos sinne eksytte, niin suosittelen Living Coloursia (http://www.livingcoloursdiving.com/)

20
Tuohon aikaan ainakin vuonna 2011 suositut hostellit olivat kohtuullisen täynnä langkawilla. Hotelleista en isaa sanoa.

Itse lähtisin hyppelemään TigerLinellä saaria etelään. Linkin takaa löytyy reittikartta. http://www.kohlipethailand.com/images/maps/ferries-banner.png. Käytin kyseistä yhtiötä Langkawilta Lipelle ja homma toimi hyvin. Edullisin vaihtoehto tuo ei tosin taida olla, mutta ihan kivoja saaria siitä matkalta löytyy.


Sivuja: [1] 2