Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - baya80

Sivuja: [1]
1
Wilhelmin tavoin voin suositella Perua ja Boliviaa reissukohteena. Mahtavaa luontoa, ystävällisiä ihmisiä ja helppoa turistin liikkua. Olisin sitä mieltä, että kuukaudessa ehtii Peru+Bolivia -yhdistelmän. Itse olin marraskuu-helmikuu -ajanjaksolla liikenteessä aloittaen Perusta ja Bolivian kautta Argentiinaan siirtyen. Säiden kannalta oli ihan hyvä reissata. Machu Picchullakin oli siedettävä määrä jengiä, toisin kun heinä-elokuussa (kuulemma). Jos päädyt E-Amerikkaan ja kaipaat vinkkejä reissuun, niin otapa yhteyttä.

2
Ok. Mä puolestani olen pyörinyt Espanjassa useaankin otteeseen, siksi matkakohde valikoitui tällä kertaa toisaalle. Toivottavasti löydät matkaseuraa. Ja mä kans :)

3
Mä oon jo suunnitelmia tehnyt ja huhuilin tuolla matkaseuraa. Jos voit lomailla elokuussa ja Kroatian rannikkokaupungit ja vaellusmaastot kiinnostavat, niin otapa yhteyttä  ;) Ajattelin osallistua tän firman viikon reissulle http://www.huckfinncroatia.com/ jossa fillaroidaan, vaelletaan ja melotaan. Sit loppuaika lomasta käydä mm. täällä http://fi.wikipedia.org/wiki/Plitvice.

4
Matkaseuraa / Dubrovnik/Kroatia 9.8.-23.8.2012
« : 19.06.2012, 15:23:27 »
Etsin vaelluksesta, fillaroinnista ja seikkailuista kiinnostunutta matkaseuraa Kroatiaan (lennot Dubrovnikiin) elokuussa. Tarkoitus on osallistua aluksi sporttiretkelle viikoksi (melomista, fillarointia, patikointia ja purjehdusta) ja loppuloma kierrellä kivoja kaupunkeja ja luontokohteita. Oletko vailla matkaseuraa tai satutko olemaan vaikka reilaamassa tuolla suunnalla? Lyhytaikainen matkaseurakin kelpaa.

Olen siis yksin liikenteessä, ja olen 31-vuotias nuori nainen Helsingistä. Kaikenlainen avoin ja reipas matkaseura kiinnostaa.

Sivuja: [1]