Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - QQTimo

Sivuja: [1]
1
Yleinen / Vs: Sijaintisi NYT?
« : 11.09.2011, 11:34:34 »
Khon kaen Thaimaa. Klo. 15:40 lämmin on  :)

2
Tuonne mennään. Me kaverin kanssa tosin ensin Intiaan josta sitten seikkailemaan ainakin Thaimaan, Laosin ja Kambotzan alueille.
Ja ja ensimmäistä kertaa kumpikin kunnon reisulla. Itsellä oli ensi lentokin vasta viime vuoden kesällä joten jonkuisen verran tässä kutkuttelee. SE mikä tässä kutkuttelee eniten tällä hetkellä on se, että lento Delhiin lähtee tiistai aamuna, eli 6.9:ttä HUH HUH  :) ei tässä enään tiedä miten päin voisi/pitäisi olla...

Eli tolla reisulla muitten matkalaisten kohtaaminen on ehdotonta ja osa koko juttua. Sitä tulee siis tänne pallontallaajiin laitettua missä sitä milloinkin menee.
Alustavasti reissu raihoittuu vasta Laosiin siinä, kun syyskuu lokakuuksi vaihtuu. Elikkäs matkanpäältä sitten huudellaan.

3
Matkaseuraa / Vs: Intia,Thaimaa,Laos,Kambodza,,,
« : 30.08.2011, 19:35:08 »
Aluksi Intiaan on tosiaan, vain tarkoitus poiketa ja matka lopuksi olisi ajatus etelä-intiasta nousta pohjoista kohti. Eli matkaamme varmaankin n. 2-3vk:ssa Intiasta Thaimaahan ja siitäkin varmaankin nopeahkosti Pahjois-Laosiin ja tollai laskeskeltua se tarkoittaisi, että se lokakuu näyttäisi menevän Laosissa aikalailla ja eri kommellukset näyttää sitten tarkasti miten käy.
Laosissa onkin sitten tarkoitus kirjaimellisesti pysähtyä ^^ (ei liikaa kuitenkaan) ja alkaa matelee jotenkin johonkin (etelään päin)  :) 
Nii ja kiitoksia paljon tosta Gibbon Experience ehdotuksesta. Vähäsen kerkesin katsastaa heidän sivujaan ja sinne on varmaankin aika pakko lähteä käymään. Ja tosiaan todella hyvä myös tuo linkki. Hyvä on olla tiedossa levottomuudet ym. vaikka eivät kyllä kuumotuksia aiheutakkaan.

Elikkäs, kyllä viestiä vaan henk.koihtaista tai viestiketjuun, ERITYISESTI jos on jotain vinkkejä Intiaan (Delhiin) ja ihan koko matkareitille (Intia vain ehkä kuumottelee hieman enempi suurkaupunkien hektisyydellä) ensi kertaa menevälle/meneville. Toki on paljon tullut lueskeltu ja tutkittu jo jokunen kuukausi, mutta siitä huolimatta lisä info ei ole pahasta.

Niin hieno kirjoitusvirhe tullut edellisessä, että pakko korjata, hornomiksi=hortonomiksi  :P4
Matkaseuraa / Intia,Thaimaa,Laos,Kambodza,,,
« : 27.08.2011, 13:11:15 »
Hei.

Nyt sitten oman tekstin tein, vaikka näitä samoihin seutuihin, samoihin aikoihin meneviä onkin foorumin perusteella varsin paljon. Polttelee vaan jo lähtö niin paljon, että tämä sitä hieman lievittää  8)
Eli tuonne lähdetään kaverin kanssa, se on saletti se. Lento nousee 6.9 aamulla ja Wienin kääntymisen jälkeen laskeutuu Delhiin tiistain ja keskiviikon välisenä yönä. Siitä sitten pohjoista Intiaa kohti Kalkuttaa ja sieltä sitten Thaimaahan ja jne.
Matkassa ollaan kaverin kanssa ja semmoiset rapiat 4kk:tta. Tuona aikana kerkee varmastikkin vähän, näin aluksi katsastaa alueita.

Eli sitähän tässä lähinnä huutelen, että jos ja kun matkalla on samoihin paikkoihin, samoihin aikoihin törmääviä reppureissaajia niin matkakokemuksien ynnääminen ja voimavarojen yhdistäminen (hostellien etsiminen, paikkoihin tutustuminen ym. ym. tiedon jako) pieniksi ajoiksi on erittäin hyvä juttu ja KOSKA sitä nyt ensimmäistä kertaa on reissussa niin suomalaisen kohtaaminen voi lievittää (HUOM.) mahdollista kulttuurishokkia jos se on siis edes tuloillaan. Täällä Suomessahan(länsimaissa) se on meneillään SE joka aiheuttaa ympäristöön tuskastumista  ;)

Niim voisinhan sitä vähän kertoa itsestäni.
Eli miehenä mualimata tallannut sen 24 vuotta näissä päijät-hämeen maisemissa lähinnä (joskin on käyty melkein rannikolla salossa, ammatti opiskelemassa ja sitten Jyväskylässäkin vähän tuli sitä kokeiltua).
Kyllästyin pahasti, eritoten viimeisen 5-7 vuoden aikana tähän länsimaiseen kehitykseen mitä hyväksi väitetään ja nyt jätän ajatus tasolla kaiken ja lähden tutkimaan voisiko sitä elämisen arvoista elämää olla ehkä, jos, vaikka, jopa, kuitenkin jossain muuallakin. Jos ei niin ei se mitään, sitten juurrutaan opiskelemaan ensi syksynä hornomiksi.

Sivuja: [1]