Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - jaana2011_10

Sivuja: [1]
1
Osta, myy, vaihda, vuokraa, lahjoita / -
« : 26.05.2019, 06:03:12 »
Saapi poistaa  :)

2
Australiasta jälleen uusi topikki, antanette anteeksi ostikointi. Miten olette hoitaneet postiasianne Ausseissa? Onko suosituksia edukkaasta ja luotettavasta postilokeropalvelusta? Minulla on täällä NZ:ssä ollut backpackerboardin kautta ostettu postilokero, joka on ollut varsin pätevä ja hyväksi havaittu. Missä ikinä päin maata olenkin ollut, niin sieltä on postit aina välitetty nopeasti perille. Harvoinhan niitä tulee, mutta jokunen tärkeä kuitenkin. Samanlainen tekisi mieli hommata Ausseissa sitten kanssa.

Toinen kysymys tähän samaan topikkiin: täytän tänä vuonna 31. Sain WH siis vielä hankittua ja menenkin sinne vielä ennen 31v synttäreitä. Mutta jos työskentelen sen vaaditun 3kk maataloushommissa, niin olenko oikeutettu pidentämään viisumin toiselle vuodelle, vai käynkö sitten jo tosiaan liian vanhaksi? Silloinhan olisin liki 33.

Kolmas kysymys: Olen menossa juuri ennen kirsikanpoimintakauden alkua ensi kuun lopussa. Aloitan Sydneystä, mutta Tasmaniaan voisin siitä jatkaa. Onko kukaan ollut kirsikoita poimimassa ja onko mitään vinkkejä aiheeseen liittyen? Onko liian myöhäistä aloittaa haku joulukuun alussa? Kuvittelisin, että ovat haluttuja työpaikkoja.

Kiitos kaikista tiedon murusista.

3
Australia ja Oseania / Vs: Fiji
« : 08.09.2014, 06:56:16 »
Hei palaan tähän vanhaan aiheeseen, jos joku siellä käynyt olisi vielä kuulolla. Mikähän olisi halvin tapa toteuttaa saarihyppely: passi suoraan satamasta vai etukäteen netistä varaamalla? (Mistä? Awesome Adventure Fiji, Kilroy, muita onkohan?).
Entä onko kukaan ostanut valmista, esim. 7 tai 12 päivän pakettia, johon sisältyy laivapassi&majoitukset vai tulisiko halvemmaksi ostaa pelkkä laivapassi ja varailla majoitukset erikseen itse? Kiitos! :)

4
Australia ja Oseania / Vs: Uusi-Seelanti WH uusiminen
« : 28.06.2013, 04:24:54 »


Kiitos linkistä, oispa hienoa jos tosiaan on noin. Otapa näistä nyt sitten selvää kun moninaiset on tietolähteet. :) Jos tätä sattuu lukemaan joku, joka on hakenut onnistuneesti jatkoa, niin kuullaan mielellään kokemuksia. :)

5
Huh, saimpas kahlattua koko ketjun läpi  ;D Ihan mahtavaa lukea missä päin ihmiset viilettävät menemään. :)
Itse olen asunut aiemmin vain yhdessä maassa, Tanskassa vajaan vuoden. Tykkäsin valtavasti, idyllistä, ihmiset mukavia, rento leppoisa tunnelma ainakin maaseudulla. :) Nyt suunnittelen lähtöä Uuteen-Seelantiin WH-viisumilla, vielä riittää ikä siihen, mutta ei kauaa. Sen jälkeisiäkin suunnitelmia on parikin kappaletta, mutta koitan nyt tuonne päästä ensin. Katsoo sitten myöhemmin mihin elämä kuljettaa.

6
Australia ja Oseania / Vs: Uusi-seelanti?
« : 28.06.2013, 01:17:47 »
Riittääköhän tuohon varallisuuden todistamiseen pankkiautomaatilta kuitti, jossa näkyy tilin saldo? :)
Vai kantsiiko olla pankista jotain hiukan virallisempaa dokumenttia.

7
Australia ja Oseania / Vs: 30- vuotiaat WH-reissaajat
« : 19.06.2013, 03:54:19 »
Täällä myös vm 1983 lähtijä (NZ), suunnitelmissa olisi lähtö joskus syksyllä. Meinasin sen vuoden jälkeen mennä Australiaan myös joko turistiviisumilla käymään, tai sitten hakea sinnekin WH:n, kun vielä senkin kerkeäisi. 

Minua kiinnostaisi tietää tämän ikäluokan matkaajista lähinnä että missä elämäntilanteessa olette reissuun lähteneet,  ammatinvaihtajia / virkavapaalla / lopputili vakituisesta työstä / ?  Myytkö omaisuutesi kokonaan pois ennen lähtöä vai säilötkö osan odottamaan palaamista, vai meinaatko kenties jäädä maailmalle ?


8
Australia ja Oseania / Vs: Uusi-Seelanti WH uusiminen
« : 19.06.2013, 03:22:18 »
Hiukan vanha on aihe, mutta etsiskelin juuri samaista tietoa,

täällä; http://www.immigration.govt.nz/migrant/general/generalinformation/qanda/whsonline.htm

sanotaan näin;

The Working Holidaymaker Extension instructions allows working holidaymakers who have undertaken three months seasonal work in the horticulture or viticulture industry a further three month open work visa. This further visa does not require them to undertake seasonal work; it is a credit to them for the time they spent in the horticulture or viticulture industry while on their working holiday. These instructions apply to onshore applicants only.

Kyllä minä tuon ymmärsin niin, että kolmen kuukauden hedelmänpoiminta yms. oikeuttaa vain kolmen kuukauden pidennykseen. Sillä vain ajattelin laittaa vastauksen näinkin vanhaan aiheeseen, jos joku tämän vuoden lähtijä etsiskelee samaa tietoa. :)

9
Aihe ei enää ajankohtainen. :)

Sivuja: [1]