Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - winegum

Sivuja: [1]
1
Itse olin tammikuussa 2010 Manchurian junassa. Vaunu oli erittäin lämmin (+23- +25) koko ajan, vaikka ulkona lämmöt olivat -40 luokkaa. Junamme oli tosin aika uutta sorttia. Ongelmia tuli hieman viiman kanssa, kun satuimme avaamaan tuuletusikkunan kerran ja sen tiiveys petti. Lunta tuprutti pikkuhiljaa sisään ,mutta vaunu kyllä pysyi silti oikein lämpimänä. 

2
Tervehdys, olen ollut enemmän lukijapuolella täällä foorumilla, mutta laitan nyt tiedot omasta junailusta, lähtö on 1.1.2010.

Trans-Manchuria:
Valittiin juna 20 "vostok", joka menee Manchurian kautta Pekingiin, tähän junaan ei tarvita Mongolian viisumia. Tämä on siis ainoa juna, joka menee kyseistä reittiä. Kiinasta tullessa junan numero on 19.

Meidän junamatka päättyy Pohjois-Kiinassa olevaan Harbiniin. Päivän matkan päähän Pekingistä. Sieltä joudumme ajanpuutteen vuoksi jatkamaan lentäen (Hong kongiin).  

Junamatka kestää 7 päivää, juna menee samaa reittiä, kun Vladivostokin juna Ulan-Udeen asti, jossa rata haarautuu.

Hinnat:

Lento Hki- Moskova 80e (Supersaver)

Junalippu, Moskova - Harbin 2.lk: 371e + 15e välitysmaksu/ lippu. (Rentline, Kallio, Helsinki)
(Samaan junaan 1.lk lippu olisi ollut 660e +15e)

Venäjän viisumi: 50e (Rentline, Kallio, Helsinki)

Kiinan Viisumi: 40e (Kiinan suurlähetystö, Kulosaari, Helsinki)

Rentlinesta sen verran, että eivät juurikaan vastaa maileihin. Siellä on yksi työntekijä töissä, joka on hyvin avulias, kunhan soitat tai menet paikan päälle.

Toivottavasti auttaa jotakuta!

3
Aasia / Vs: Full Moon Partyt
« : 21.04.2009, 08:44:30 »
Oon kahdesti ollu fuulareissa 2006,2007, musta tuntuu, että bileet phanganilla on joka ilta (ja kyllä siellä paljon biletetään päivälläkin) mutta fuulareihin porukkaa valuu lähialueilta ja puolenkuun ranta täyttyy, juomat kallistuu jne. Varsinainen ihmisryntäys tulee musta vasta samana päivänä tai päivää ennen, sillon (hyvät) majotukset on kortilla.. jos haluat olla pois juhlahumusta, ylhäällä mäellä on top hill resort-niminen hotelli/mökkejä, sinne ei pysty tietääkseni varata netistä ollenkaan, vaan pitää soittaa tai mennä paikan päälle. suosittelen!

4
Huh tätä tiedon määrää.. : )

kertokaa nyt te enemmän matkanneet karkea arvionne; paljonko tällaiseen pitäisi varata aikaa:

Helsinki- Moskova- Ulan-Bator (1 yö) -Peking (väh.1 yö) -Hong kong (väh.1 yö)-Macao (väh.1 yö). Matkani päättyy Bangkokiin, johon tulee ystäviäni lentsikalla. Menen heitä vastaan.

Eli paljonko oikein tarvitaan varaslähtöä ennen heitä? Hahmotus hieman vaikeaa.. ei taida 2 viikkoa riittää?

Kiitoksia!

ohhoh! älä tee sitä virhettä, että matkaat liian nopeasti! aiotko siis lentää osan matkasta? omasta mielestäni kiina on liian kaunis maa yli lennettäväksi, samoin monet muut.. itse ottaisin varaslähtöä vähintään 2 kk. mutta jos et lennä, eikä ole aikaa, niin maata myöden et taida ehtiä, tai jos ehdit - perse puutuneena.

Tarkoitus oli siis junailla koko ajan.. : / minulla ei tainnut olla aivan etäisyydet hallussa, kun tuollaista reittiä mietin. Mahdollisesti HK- Bangkok - välin olis voinu lentää, mutta silloinki koko kiina-episodille jäis aikaa alle viikko. Täytyy koittaa puristaa lisää aikaa jostain..

no mutta kiitos, menen jatkamaan juttua tuonne kiina-forumille. ^^

5
Huh tätä tiedon määrää.. : )

kertokaa nyt te enemmän matkanneet karkea arvionne; paljonko tällaiseen pitäisi varata aikaa:

Helsinki- Moskova- Ulan-Bator (1 yö) -Peking (väh.1 yö) -Hong kong (väh.1 yö)-Macao (väh.1 yö). Matkani päättyy Bangkokiin, johon tulee ystäviäni lentsikalla. Menen heitä vastaan.

Eli paljonko oikein tarvitaan varaslähtöä ennen heitä? Hahmotus hieman vaikeaa.. ei taida 2 viikkoa riittää?

Kiitoksia!

6
Noniin, arvasin et täältä löytyy tietoa, kohta haetaa lennot ja sitä rataa, kiitos ja kumarrus vastauksista.  : )


7
Eli Miamii ollaan mietitty lähteä muutamaksi viikoksi, ainoa kaikille sopiva ajankohta on vuodenvaihde. Olen lukenut nyt kymmenkunta keskustelua ja sanokaa nyt tekin jotka olette tuolloin siellä käynyt, onko liian kylmä? : )

ei ole tarkoituskaan löhötä rannalla koko ajan, mutta kyllä lämpöä sais olla että tarkenee..  Keskilämpö näyttäis olevan tossa 25 tienoilla, mut eikö key westissä /bahamalla ole tietty muutama aste aina enemmän? niihin tulee varmaankin kuitenki mentyä. 

Seuraavana, hyviä majotusvinkkejä? Lähellä rantaa aina parempi :)
Hostellia varmaan haetaan(ei dormia)
kattelin tällasta,

http://www.hostelz.com/hostel/540-Miami-Beach-International-Travellers-Hostel

kokemuksia?

no, tässä näitä, saa kertoa muutakin vinkkiä miamista jos tulee mieleen.

8
Matkaseuraa / helmi- maalis 2007 kaakkois- aasia
« : 22.05.2006, 17:33:55 »
heissan ! olen 23 - vuotta täyttävä opiskelijakundi e-suomesta ja  tarkoitukseni olis lähteä tossa ensi vuoden alussa kohti kaakkois- aasiaa. matkan pituus olis suunnitelmissa olla ainakin  n 1kk. (lähinnä opintojen takia näinkin lyhyt) Olen kaksi kertaa käyny reppureissulla muutaman viikon mittaisia kertamatkoja thaimaassa ja nyt tahtoisin laajentaa ainakin laos - kambozha, ehkä malesia - akselille :) . Matkailu on se mitä eniten rakastan ja tällä hetkellä en ole ainakaan varmaa matkakumppania löytänyt, että jos kiinnostaa niin viestiä vain. Olen tosi helposti lähestyttävä ja spontaani ihminen.

9
Matkaseuraa / Uusivuosi Phanganilla...
« : 19.12.2005, 20:34:19 »
Pasteen tästä kaverini viestin suoraan phanganilta, se osaa liiotella mutta faktat varmaan selvii.
" Joulukuun fuularit meni ihan vituiks, paivaa ennen jengii hukku Sun Rise biitsilla ku ui pilvipaissaan ja thaikku hallitus veti herneet nenaan, kielsi rannan rafloja soittamasta musaa, peru boatit samuilta & taolta, lahetti sata marine corpsia ja kytat. Mutta oli silti ihan hauskaa, tarpeeksi ampareita vaan. Ma lahden nyt Vietnamiin mut tuun backiin Phanganille viimeistaan tammikuun fuulareihin." että sellasta. Että ei ainakaan peruutuksista oo kuullu. Kyllä tilanne pitää ainaki käydä kattomassa.

10
Matkaseuraa / Uusivuosi Phanganilla...
« : 19.12.2005, 11:11:11 »
joo köpiksen kautta menossa. :)

11
Matkaseuraa / Uusivuosi Phanganilla...
« : 16.11.2005, 14:30:56 »
noniin! nyt on sit lennot varattu ;) jouluaatoksi joutu ottaa lähdön kun on kuulemma tiukalla paikat (liekö totta?!) . Ekaks pari päivää bangokissa sit samuin kautta uudeksvuodeks phanganille, ja siitä edelleen 14pvä fuulareihin. Nähdään siellä , kaikki ketkä on kyseisiin aikoihin paikalla !

12
Matkaseuraa / Uusivuosi Phanganilla...
« : 13.09.2005, 12:11:20 »
oma tilanne on siitä hyvä kun kaverit menevät paikalle jo etukäteen. saavat hoitaa minunkin majotuksen kuntoon. :)

13
Matkaseuraa / Uusivuosi Phanganilla...
« : 08.09.2005, 01:23:35 »
koh phanganin saari on alunperin reppureissaajien suosima rentoutumispaikka. nykyisin saarella on jo "turismia" jonkin verran ja aina kun on täysikuu, järjestetään valtavat bileet. Myös uutena vuotena saari ei jätä ketään kylmäksi, katsoppa lisää täältä :) http://fullmoonparty-thailand.com/

14
Matkaseuraa / Uusivuosi Phanganilla...
« : 25.08.2005, 20:08:56 »
nonni :) pitänee lähempänä sopia vaikka joku pieni meeting sinne sitten :)

15
Matkaseuraa / Uusivuosi Phanganilla...
« : 10.08.2005, 12:32:17 »
:) juu itse ajattelin olla vielä siitä tammikuun 14.pvä fuulareihin.. :) UV bileet on kuulemma jotain sanoinkuvaamatonta, viime vuonna tosin sattuneesta syystä ei kaikille juhliminen maistunut :(

16
Matkaseuraa / Uusivuosi Phanganilla...
« : 10.08.2005, 11:05:39 »
eli onko ketään menossa kattelee uudenvuoden bileitä sinnepäin? Viimeksi kun olin full mooneissa oli Suomalaisilla heikko osanotto..

Sivuja: [1]