Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - koopa

Sivuja: [1] 2
1
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Oma kielitaito?
« : 11.08.2003, 10:38:42 »
Englantia hyvin. Suomea ja ruotsia täydellisesti jos niin voi sanoa. Saksaa jotenkuten. Aina on pärjätty vaikkei kumpikaan keskustelun osapuolista tajuaisi toisen puheesta hölkäsen pöläystä :).

2
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Re: Musiikki
« : 11.08.2003, 10:34:45 »
Lainaus käyttäjältä: "fishbone"
Sorry et tuun pilaa teidän Björk-topicin, mutta kun ei joka pändille omaa topicia avata!

Hmm eikös topicin nimi ole "musiikki"? ;) Nojuuh aika björkpainotteista... eikä siinä mitään Björk rokkaa.

3
Junamatkustus / Re: Miehet ja junien vessat.
« : 11.08.2003, 10:25:21 »
Lainaus käyttäjältä: "Jouni"

Armeijassa kiersi tosin sellainen legenda, että sissit tekevät senkin juostessaan ja lopuksi vain juoksevat sopivan kokoisen kuusentaimen yli.  :D

Armeijaläppä, kuin myös tämä ruumiineritehuumori ovat useimmiten kamalaa kuraa mutta kun nämä yhdistää sai minunkin huulilleni hymyn :).

4
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Re: Elokuvat
« : 10.07.2003, 18:03:18 »
Lainaus

Waking Life.
Tosiaankin mainio pläjäys. Katsomiskertoja saattaa kertyä yhden käden sormien verran että saa kaiken tästä elokuvasta irti, mutta kannattaa vaivautua. Itseltäni tuosta elokuvasta puuttuu tekstit joka myös vaikeuttaa ymmärtämistä sillä dialogit kuulostavat kuin kahvilasta nauhoitetuilta eikä ollenkaan "elokuvamaisilta". Sitäpaitsi animaatio on sitä luokkaa että huulien liikkeitä on vaikea seurata ja englannin kieli elokuvassa on joksenkin monimutkaista :). Mutta siis: Hienoja Ajatuksia.

5
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Re: Elokuvat
« : 10.07.2003, 12:14:37 »
Lynch <3

6
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Re: Elokuvat
« : 09.07.2003, 17:29:45 »
Lainaus
Sitten itselleni ainakin hyvin aikoinaan kolahti Easy Rider (rentoa motskarilla ajoa ympäri Jenkkilää), jossa oli rentoa hippitunnelmaa sopivassa määrin.
En vielkään voi tajuta et kyseinen leffa loppuu tavalla jolla se loppuu yhyy :´(

7
Heheh joo... Suomalaiset ovat varmaankin ainoa kansa ketä näin paljon kiinnostaa mitä maastamme ja kansastamme ollaan mieltä ;).

8
Minulle on kerrottu että suomenkieli kuulostaa erittäin paljon italialta. Ihan ymmärrettävää jos hetken miettii kielemme rakennetta ja äänteitä.

Mutta niin kauniita kieliä (ei järjestyksessä):

français - auuuuu on se vaan niin....

svenska - ja kyllä, etenkin naisen suusta (on ne ruotsalaiset vaan niin ihania... ja näin suomenruotsalaisenakin voin sanoa että tosiaan tarkoitan sitä riikinruotsia ;))

suomi - noh... en mä tiedä jotenkin kuulostaa vaan ihan hienolta

9
Lainaus
bot = saivartajan toukka, suolisaivartajan toukka

:D

Juu tosiaankin kanava on ollut pari päivää pystyssä ja tokana päivänä siellä jo joku kävikin. Jääkää toki kanavalle vaikka keskustelua ei heti olisikaan. Kanava on vielä niin pieni ettei voi olettaa jonkun aina olevan paikalla jne... Opit ovat tällä hetkellä kaikilla ja näin voisi minun mielestäni myöskin jatkaa. Tuskin joukosamme on mitään talipäitä jotka ominaisuutta jaksaisivat käyttää väärin. Au revoir.

10
Lainaus
Meillähän on täällä hieno tsätti. Ei me mitään irkkiä tarvita...

Niin noh, tosiaan aika hiljaista näyttää olevan tuon chatin käyttö ja kyllä jokainen irkkaaja varmasti tietää että helpompaa/parempaa/mukavempaa se on jos se matkailumielinen kanava sijaitsee siinä omassa irc-clientissä eikä web-browserissa ;). Toki liityn seuraan jos tuolla tämän sivuston chatissa alkaa porukkaa näkymään runsaammin.

11
Noniinh. Jonkun aikaa olen tätä foorumia seuraillut ja päätin itsekkin rekisteröityä viimein. Käyttäjiä on yllättävän paljon niin vakituisia kuin silloin tällöin kirjoittelevia. Mahtaakohan olla olemassa mitään saman henkistä irc-kanavaa? En jaksa selittää mikä irc on niille jotka sitä eivät tiedä (ainakaan nyt. kysykää erikseen niin voin jotain selostaa...) Onko teistä kukaan edes irkkaaja?
:)

12
En viitsi omaa täysin samanlaista topikkia aloittaa ja koska nanna nähtävästi jo sai akateemisesta itselleen kyseisen kirjan, ilmoitan että mikäli jollakin tuo THOMAS COOK EUROPEAN RAIL SUMMER TIMETABLE 2003 on ja haluaa siitä eroon päästä: ostaja ois täällä.

13
Mikäli tuo Thomas Cook on tämän kesän painos, voisin sen ostaa pois. Hinta olisi? Ja niin... oliko se niin että noita painetaan useita painoksia per kesä? Eli siis kannattaako aina hankkia uusin vai pärjääkö vanhemmallakin?

14
Käyn luultavasti tänään ottamassa tuosta pari kuvaa ettei tarvitse sika säkissä ostaa.

15
Hmm, itse en löytänyt kuvaa juuri tuosta mallista johtunee varmaan siitä että tämä saattaa olla vanhempaa mallia. En ole tuota reilillä käyttänyt, mutta kyllä uskallan sanoa että koko riittää kunhan osaa pakata ja jättää turhuudet kotiin :). Voisin koittaa hankkia digikameran ja ottaa kuvan tuosta tässä lähiaikoina mutta siihen asti pieni esittely saattaa olla paikallaan:

Kaksiosainen reppu, jossa kantojärjestelmän pituus on säädettävä. Tunnelisivutaskut lisäävät pakkaustilaa. Rinkassa on myös arvotavaratasku repun sisäpuolella. 55 litrainen ja kokovihreä.

16
Eli myynnissä ois tuollainen 55 litrainen Haltin Green-rinkka. Ehjä toki, mutta ostin itse hivenen isomman ja uudemman tilalle :). Hinta voisi olla jotain 50e luokkaa.

17
Junamatkustus / Re: Tänä kesänä reissuun?
« : 02.07.2003, 11:53:21 »
Tänä kesänä reissuun todellakin! Tuossa kuukauden päästä eurooppaa väijymään kuukaudeksi. Mitään turhan isoja suunnitelmia ei löydy, eli mennään minne tuulet (tai raiteet) vie. Lähtöpäivämääräkin epäselvä, mutta elokuun alussa...

En malta odottaaaaaa

18
Varusteet ja pakkaaminen / Re: Kokemuksia teltoista
« : 05.08.2003, 12:09:22 »
Itse ostin juuri partiovarusteesta Haltin Tunturihaukka Trail 1 teltan ja maksoi noin 60e. Painoa joku 3kg, vedenkestävä (katsokaa aina saumat teltan sisältä että teltta todella pitää vettä eikä vaan kosteutta, usein myydään ei-vedenpitäviä vedenpitävinä), 3-4 hengen kupoliteltta. Erittäin helppo pystyttää ja mielestäni tilava. Kahden viikon päästä lähtee testiin tuonne eurooppaan minne lie, mutta testattu jo mökillä ja hinta/laatu-suhde vaikuttaa olevan paikallaan.

19
Varusteet ja pakkaaminen / Re: Millainen rinkka?
« : 02.07.2003, 12:05:33 »
Jep, nyt on tuo kyseinen rinkka testattu täyteen pakattuna muutaman kilometrin lenkillä. Ei ollut huono ostos ei.

20
Tästä on tainnut olla juttua tällä foorumilla kerran jos toisenkin. Mainittakoon nyt jokatapauksessa että omasta mielestäni parempi vaihtoehto tuolle keskustassa nukkumiselle on kaupungin ulkopuolella nukkuminen. Eli ottaa jonkun junan jonnekkin vähän syrjemmälle ja puskaan nukkumaan. Toinen ja ehkä vielä parempi vaihtoehto on viettää yö junilla matkustaen ja aamulla palata sitten samaan paikkaan mikäli vielä haluaa. Tähän riittää usein yksi raide sinne ja takaisin, herätä täytyy toki yöllä ja vaihtaa junaa mutta se on pieni hinta jos saa tuntikaupalla unta.

Sivuja: [1] 2