Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - miaukur

Sivuja: [1] 2 3 ... 6
1
Thaimaa / Vs: Krabilta Koh Lantalle lautalla?
« : 05.11.2018, 21:20:52 »
hei. mistä näet niiden kimppavanien ajat? mistä ne lähtee? ollaan aamuysiltä perillä, kahden koululaisen kanssa. Tarkoitus mennä mahd edukkaasti Lantalle, ekaa kertaa. Eli miten toimitaan kun on astuttu Thaimaan kentällä ovesta ulos? =)

2
Thaimaa / Vs: Thaimaan viisumi FAQ
« : 05.11.2018, 21:18:23 »
tyhmä kysymys mutta mistä ne tarkistaa onko varallisuutta elämiseen, siis kattooko ne lompakon onko siellä perheellä 400 euron edestä rahaa ja mille ajalle tuo on tarkoitettu?

3
Intia / Vs: Enfieldin vuokrahinta tällä kaudella?
« : 09.02.2018, 15:53:56 »
Todella tympeä Palolemin äijä otti 1000 rs. Otti skobastakin 500. Seeman vuokraamo, kiertäkää kaukaa. Se mies on ihan pimee, vaimonsa tosi kiva kyllä.
Calangutessa taas hinnat parisataa pienemmät.
todella paljon kysyttiin ajokortteja. Jouduin kolmesti ratsiaan viikon sisään, ikinä ennen en ole joutunut. Onneksi oli kortti mukana.
Kansainvälistä näytin, mutta huomasin että jotkut turistit näyttivät ihan normikorttia.
Sakot saatiin kun mentiin ilman kypärää, 1000 yhteensä multa ja mieheltä. (kypärät oli muksujen päissä takapenkeillä)
Tultiin siis 5.2 suomeen goalta.

4
Mall de Goa on uudehko ostari Porvorimissa. 10 km calangutesta. Siellä on satoja merkkiliikkeitä. sisään mennään metallinpaljastimen läpi. löytyy mäkit ym roskaruokapaikat.

5
Intia / Vs: Intian viisumi
« : 07.12.2017, 22:06:57 »
viisumit tuli heti, eka samana iltana, toinen yöllä
myös tämä ystäväperhekin sai heti seuraavana päivänä viisumit
tästälähin aina e-visa ennemmin kuin postitusrumba!

6
Intia / Vs: Tekisikö joku Goan kävijä palveluksen?
« : 03.12.2017, 17:04:12 »
eikös se oo siellä "motarilla" se pakko. ei niillä goan pikkuteillä.
ainakin ne aina tyrkyttää sitä kypärää (kuskille) siltä varalta että on menossa Panjimiin.

7
Intia / Vs: Intian viisumi
« : 29.11.2017, 19:46:42 »
Hei taas  :)
eli kuvasta vielä, oliko sulla tavan passikuva, vai se 5x5 cm?
jos passikuvakin riittää niin se on paljon edukkaampi, sillä kysyn.
eli e-visaan ei tarvi liitellä mitään paluulippuja.
Tuttava on lähdössä myös ja miettii e-visaa. Tavalliseen visaan tarvittiinmaistraatin lupa lapsen matkaan,   koska tuttavani on yh. Tarviikohan tähänkin. Onko e-visassa siis joku paikka, minne liitteet ladataan? ja ei muita kuin noi 2, eli passin kuva ja passikuva?

8
Intia / Vs: Intian viisumi
« : 25.11.2017, 09:26:12 »
Ok. Yritin eilen ottaa kaverista kuvaa mutta siihen tuli aina joku varjo miitä ei saa kuvassa olla 😣
Tuttava just kertoi tuttunsa saaneen hylätyn päätöksen vuoden visasta. Yksi kirjain väärin ja uusi 100 euroa. Motivoi lisää e-visan tekoon.
Kauan ennen matkaa hait? Jos se 120 pv on totta ni niitä vois kohta koittaa hakea. Laskeudutaa 25.1 goalle.
Kuvan pitää kuitenkin olla neliö, no passikuvasta sain yhdelle eilen neliön muokattua. 3 kuvaa puuttuu. Voi olla et tulee verkkokauppareissu.

9
Intia / Vs: Intian viisumi
« : 24.11.2017, 17:48:39 »
kiitti vastauksesta. tää alkaa sujumaan, latasin ilmaise kuvankäsittelyohjelman niin saa vähän katottua kuvien mittoja. Mietin kanssa että jospa itseotettu kelpaa, se ois kyllä jees.
mitäs jos ei kelpaa, tuleekohan niitten takia hylky ja kaikki alusta.
kuinka sulla maksaminen onnistui, ilmeisesti ihan ok kun et siitä maininnut.

10
Intia / Vs: Intian viisumi
« : 24.11.2017, 14:24:34 »
Jep. soitin sinne tänään, tosiaan se 12 kk ainoa. Suostui kertoon mulle vähän e-visastakin, vaikkei kuulema heidän kuulus kertoa. Hinta 50 dollaria eli ne yritetään ottaa
Onko vinkkejä e-visan hakuun? kuvan pitää olla vissiin siinäki se 5x5cm? onko jollain ollut ongelmia maksamisessa? entä intian päässä, kai ne goan kentällä käy? eli lähtö tammikuun lopulla, jos oikein ymmärsin niin 120 päivää aiemmin voi alkaa hakea, kässäsinköhän oikein.
Mites tuo kuvan koko, kun skannaa ne, niin miten voin muuttaa kokoa, tarvinko jonkun photoshopin..
sori tyhmät kysymykset.
Meitä nyt 4 lähdössä joten pakko yrittää tuo e-visa koittaa saada, koska 400 on melkoinen raha viisumeista laittaa varsinkin nyt joulun alla.

11
Intia / Vs: Intian viisumi
« : 23.11.2017, 21:28:44 »
niin..suomenkielisillä embassyn sivuilla ei paljon kerrota. Kun katsoin enkunkielisiltä, oli laitettu että kaikkiin missä on * merkki edessä, siis myös 6 kk viisumi, pitää olla yhteydessä lähetystöön, eikä saa maksaa ennakkoon, kuten normiviisumi aina maksetaan.
Muuta neuvoa en löydä joten siksi ihmettelen tätä 6 kk viisumijuttua..että tilaanko vain kaavakkeilla ne neljä viisumia ja odottelen laskua vai mitä hittoa..pistin sinne meiliä, saa nähdä vastaavatko.

12
Intia / Vs: Intian viisumi
« : 23.11.2017, 19:21:36 »
Tulikin muutos viisuminhakuun, budjetti..
eli saako siis nykyään 6 kk viisumia, ainakin embassyn sivuilla on hinta 79€
paljon e-visa maksaa, en löydä hintaa. missäs vaiheessa se piti hakea viimeistään/aikasintaan?

13
Ja rannoista vielä, minusta parhaat on Palolem tai cola etelässä, cola on vähän vaikeapääsyinen..mutta sinne vie kyllä tie.
Pohjoisessa tykkään oikeastaan muista paitsi Bagan ja Calanguten ryysisrannoista. Kaikkein paras on sweat lake Arambolissa, se on järvi, ihanan viileää vettä. Vierellä myös meri. Tänä talvena tarkoitus tsekata Kerim beach mikä on vielä näkemättä.
Vaatteita ostan yleensä Arambolista, siellä vaan ei paljon pysty tinkimään mutta siellä on paljon paremmat vaihtoehdot kuin Calanguten tienoilla. Tosin myös Palolemissa ihan kivoja ja paljon. =)
Bussillakin pääsee Palolemista Calanguteen kätsysti, 3 bussia, aikaa kului viimeksi noin 3 tuntia.
Siideriä siellä ei ole mutta breezeriä myydään, en muista hintaa. Honey bee on aika suosittu paukku. Cold coffeeta itse juon paljon, siis alkoholitonta, sekä lemon sodaa janoon, sweet and salt on itsellä lemppari.
Hyvää matkaa!

14
Hei
Minulla kans keliakia. Leipää en yleensä pyydä, mutta esim papad on gluteenitonta pohjoisgoalla yleensä. Tehty linssijauhoista. Sitten masala dosa, se ihana lätty missä on täytteitä, on gluteenitonta! Niin ja myös idli on gluteeniton, se valkoinen pallo missä kastikkeita, se on hyvää.
Palolemissa törmäsin viimeksi ravintolaan missä luki ulkopuolella "gluten free bread"
se oli aika hämmästyttävää, ei valitettavasti ehditty käydä siellä.
Mutta täytyy näin keliaakikkona sanoa, että goa on helpoin paikka maailmassa syödä reissulla. Huolettomasti olen syönyt kaikki masalat ja curryt. =)

15
Intia / Vs: Intia ja rokotukset
« : 10.10.2017, 09:13:39 »
niin, tämä oli tietysti vain mun mielipide.

16
Intia / Vs: Intia ja rokotukset
« : 10.10.2017, 09:12:46 »
mulla on vain hepatiitit, nehän kannattaa kyllä ottaa. Malariaan söin joskus jotain estolääkkeitä joista tuli ihan hirveät hallut..en sen jälkeen ole syönyt. Ihan perusrokotukset vaan kuntoon plus hepatiitit eiköhän niillä pärjää.

17
eikö sitä viiden vuoden viisumia voi siis siirtää? passi enää vuoden voimassa voi kura. Eli jos tahdon sen 5 vuoden, pitää hakea uusi passikin?

18
Intia / Vs: Intian viisumi
« : 10.10.2017, 09:07:49 »
juu käyn joka vuosi. ja onhan toi hintaero merkittävä kun näköjään tuo vuoden paperi on huntin ja viis vuotta 2.
Jep kiitti neuvoista. Lähtö vasta tammikuun lopulla joten vielä ei voi tehdä asialle mitään kun näköjään 8 vk aiemmin voi vasta hakeakaan. Eli järjestelmästä ottavat kuvat..onpa jännä. siis viime vuoden kuva tulee siihen?

19
Intia / Vs: Intian viisumi
« : 09.10.2017, 18:35:14 »
eli. tarviiko vuoden viisumiin sormenjäljet? 5 vuoden tarvii, sen ymmärsin.
voiko lähetystössä ottaa kuvat vai ennen kuin menee? jos lähden täältä nokialta käymään lähetystössä saanko viisumini mukaan samantien?
onko viiden vuoden viisumi hankala saada?

20
Intia / Vs: Calangute-Palolem
« : 01.03.2017, 20:37:26 »
mentiin palolemiin kimppataksilla mutta takas calanguteen tultiin kolmella bussilla, matka-aika noin 3 tuntia yhteensä eli ei heittänyt kuin tunnin taksista ja oli paljon mukavampaa.

Sivuja: [1] 2 3 ... 6