Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - zlyvlk1

Sivuja: [1] 2
1
Kakkosesta ykköseen pääsee ihan kävellen. Tsekkaa liput esim. www.studentagency.cz. Lähtöjä on runsaasti ja lipun saat ostettua jo koneelta etukäteen.

2
Kanada ja Yhdysvallat / Vs: Zion kansallispuisto
« : 30.10.2014, 18:52:54 »
Mielenkiintoista oli kuulla aiheesta taas vähän lisää. Ensi viikolla suuntana Angels Landing päiväretkenä. Pienen raportin voin laittaa kun paikka nähty ja koettu.

3
Kanada ja Yhdysvallat / Vs: Las Vegas
« : 26.08.2014, 22:11:44 »
Stratospheressä olen kahdesti yöpynyt ja sijaintia lukuunottamatta hyvä hotelli. Jos iltaelämään meinaa suunnata, niin keskemmältä Strippiä ottaisin. Toisaalta taksillahan tuon suhauttaa nopeaan, jos sille päälle sattuu. Kävelemään en suosittelisi. Sen verran mielenkiintoista porukkaa näkyy välillä noilla sivukujilla.

Itse antaisin Vegasin turvallisuudesta sellaisen ohjeen, että pysyttele siellä missä valot vilkkuu.

4
Lentomatkustus / Vs: Delta Airlines
« : 17.07.2014, 11:54:08 »
Osaisiko joku kertoa kokemuksia Deltan lennoista Euroopasta Jenkkeihin? Omia kokemuksia ainoastaan Yhdysvaltojen sisäisistä lennoista ko. yhtiöllä. Nuo kokemukset eivät kovin hyviä ole (vanhat ja raihnaiset koneet), joten kiinnostaisi tietää onko yhtään parempia koneita mannertenvälisillä lennoilla.

5
Kanada ja Yhdysvallat / Vs: Coast to coast road trip
« : 13.04.2014, 10:28:31 »
Ihan lähtökohtaisesti USA on autoilun luvattu maa ja enemmän tai vähemmän yhteiskunta on rakennettu autolla liikkuvalle. Julkinen liikenne on olemassa ja sen kanssa voi elää ja toimia, mutta itse panostaisin autoon. Omilla roadtripeillä olen tykännyt siitä että voi pysähtyä mitä erikoisempiin paikkoihin ja explore sanan varsinaisessa merkityksessä.

6
Lentomatkustus / Vs: Aeroflotilla lentämisestä tms.?
« : 04.04.2014, 09:06:58 »
Syksylle hakukone antoi Aeroflotilta aika mainion hinnan Losiin. 630€ menopaluu ja Moskovassa pikainen vaihto. Tuntuu olevan nykykalusto näillä reiteillä käytössä.Pakko varmaan iskeä kiinni.

7
Kanada ja Yhdysvallat / Vs: Las Vegas
« : 16.03.2014, 18:55:37 »
Heart Attack Grill on hauska paikka käydä purilaisella. Parempiakin hampurilaisia löytyy kaupungista, mutta tunnelma on tuolla aika uniikki. Fremont Street totta kai koettava illan hämärtyessä.

8
YV lähetetty

9
Jostain syystä vastausviesteistä ei tullut minulle mitään huomautusta ja näin ollen hautautuivat unholaan. Prkle! Oma moka, joten suuuuuret pahoittelut kaikille. Pari kirjaa mulla on silti edelleen hyllyssä. Sama hinta ja tarjous. Tällä kertaa tarkkailen vastauksiakin. Painos vuodelta 2008. Ravintoloissa vaihtelua, mutta pääosin kirja täysin rautaa edelleen.

10
Kanada ja Yhdysvallat / Vs: autonvuokraus USAssa
« : 29.10.2013, 19:01:28 »
Eiköhän se Mustangin tavaratilan koko ole suoraan verrannollinen siihen minkä kokoisella laukulla/laukuilla olet liikenteessä. Oma laukkuni ei nyt vaan ollut sen muotoinen palikka joka hyvin olisi peräkonttiin mennyt. Tilavuus oli ok, mutta laukku meni tasan yhdessä asennossa ja millintarkasti luukusta sisään.

11
Kanada ja Yhdysvallat / Vs: autonvuokraus USAssa
« : 25.10.2013, 19:51:37 »
Viikon reissun tein LA ja LV -alueella yksin avo-mustangilla. Takakonttiin  mahtui käyttämäni matkalaukku niukin naukin sisään. Jos olisi ollut toinen laukku, niin ei olisi kyllä onnistunut.

Hevosvoimista ei päässyt nauttimaan noilla nopeusrajoituksilla, mutta olihan se räheetä ajella katto alhaalla noissa keleissä ja maisemissa.

12
Yleinen / Vs: Reissukateus
« : 24.09.2013, 22:25:42 »
Sen verran matkailusta saan virtaa ja sille elän, että voin avoimesti myöntää olevani lähes poikkeuksetta kateellinen kun frendejä on reissuun lähdössä. Ei tarvitse aina olla edes kummoinen reissu. Myönnän tämän silti julkisesti ja yritän elää sen kanssa. Onneksi sitä välillä pääsee itsekin reissuun ja aiheuttamaan muille samoja oireita.

13
Kanada ja Yhdysvallat / Vs: autonvuokraus USAssa
« : 14.07.2013, 10:50:17 »
@otl
Tällainen on multa mennyt ainakin ihan ohi. Onneksi ei tullut palautetta kun ajelin Canyonille matkatessani noin 60 mailia hiekkatietä ja rallasin menemään kuin Kankkunen ikään.

Toisaalta tuo olikin ainut kerta kun on tarvinnut hiekkatietä nähdä reissuillaan.

14
Kanada ja Yhdysvallat / Vs: Sopiva aika kohteissa? (USA)
« : 04.07.2013, 08:26:24 »
Las Vegasissa vietin viimeksi yksin matkatessa neljä päivää ja siinä tuntui olevan riittävästi. Olisin jälkikäteen ajateltuna voinut vaikka päivää aikaisemmin jo lähteä Losiin. Toisaalta jos ei kiirettä ole, niin mikäpä siinä. Paljolti on kiinni siitä mikä kiinnostaa Vegasissa ja kuinka paljon on valmis käyttämään rahaa. Konsertteja ja esityksiä on runsaasti tarjolla, jopa hyviä sellaisia. Vegasin majoitukset ovat yleensä edullisia ja hyvätasoisia, joten niiden puolesta viihtyy useammankin yön, vaikka nukkuminen tuskin se pääasia olisikaan. Stratospheren laitteissa ei koko päivää saa kulumaan, mutta hauskoja ovat.Pimeän aikaan näkymä Vegasin ylle on aika pysäyttävä. Hotelli majoitusmielessä on minusta hyvä ja todella halpa, vaikkakin hieman sivussa Stripin kovasta ytimestä.

15
Eurooppa / Vs: Euroopan top/bottom pääkaupungit
« : 08.06.2013, 19:31:38 »
    * Amsterdam 3
    * Bratislava 4
    * Bryssel 4
    * Dublin 4
    * Helsinki 3
    * Kööpenhamina 3
    * Ljubljana 4
    * Lontoo 5
    * Luxemburg 3
    * Pariisi 4
    * Praha 5
    * Riika 2
    * Tallinna 2
    * Tukholma 3
    * Wien 4

16
Kanada ja Yhdysvallat / Vs: autonvuokraus USAssa
« : 05.04.2013, 21:59:24 »
Tsekkaisin itse ainakin tuon navin osuuden hinnasta. Monesti päiväkohtainen veloitus kerryttää aika huiman summan, jolla ostaisi useammankin navigaattorin. Joko päivityksenä omaan tai sitten suoraan paikan päällä kaupasta ostettuna.

17
Kanada ja Yhdysvallat / Vs: Grand Canyon - mistä kohtaa
« : 02.04.2013, 15:57:02 »
Tarkennuksena että kyseessä oli Grand Canyon West ja intiaanien ylläpitämä keskus. Jos haluaa laajemmin nähdä ja kokea, niin silloin pohjoiseen tai etelään. Tällaiselle turistille riitti tämäkin. Tällä kertaa. Ajomatkaan taisi mennä sellainen noin 2,5 tuntia.

18
Kanada ja Yhdysvallat / Vs: autonvuokraus USAssa
« : 01.04.2013, 16:25:32 »
Pari kertaa olen auton vuokrannut Jenkeissä ja kumpanakin kertana kokemus autoa noutaessa on ollut aika käsittämätön. Kaikki sujuu hyvin niin kauan kunnes tulee aika kieltäytyä lisäpalveluista, ylimääräisistä vakuutuksista tai vaihtamisesta isompaan luokkaan (lisämaksusta). Näissä tilanteissa asiakkaana saa kokea olevansa idiootti, kun ei ymmärrä omaa parastaan. Minusta nyt vaan on käsittämätöntä maksaa 150 dollaria siitä pelosta että hukkaan avaimen tai rengas puhkeaa.

Tsekkasin kumpanakin kertana tarkkaan etukäteen mitä vakuutuksia kuuluu hintaan ja mitkä ovat omavastuut. Parempi siis sulkea korvat ja lompakko tiskillä. Nimi alle ja autotallista autoa valitsemaan.

19
Kanada ja Yhdysvallat / Vs: Grand Canyon - mistä kohtaa
« : 01.04.2013, 15:20:02 »
Vegasista hoidettu nyt sitten omatoiminen päiväretki. Kohteena Grand Canyon West. Hieman yleistäen plussat ja miinukset ovat tässä:

Plussaa:
+ Etäisyys Vegasista
+ Maisemat
+ Inkkarit

Miinusta:
- Ajoittainen rahastuksen maku

Sain reissulta sen mitä toivoinkin ja ehkä vähän enemmän. Eri pakettien hinnat ovat ladasta mersuun, joten kukin saa valita sen minkä lompakko kestää. Skywalk ei ollut niin kova juttu kun mennä seisomaan kanjonin reunalle ensimmäistä kertaa.

Jos olet Vegaissa ja sinulla on auto, niin suosittelen ehdottomasti!

20
Kanada ja Yhdysvallat / Vs: Grand Canyon - mistä kohtaa
« : 25.02.2013, 20:01:36 »
Totta kai sitä haluaisi ajan kanssa katsella, kierrellä ja ihmetellä ihan tosissaan, mutta toisaalta sitä kiinnostaisi vaan mennä paikalle, tehdä pakolliset valokuvaukset ja häipyä. Luontoihmisiin en kuulu, mutta onhan tuo sellainen must-tyyppinen "nähtävyys".

Eli hyppäisiköhän sitä vuokra-autoon, ajaisi Skywalkille, maksaisi maltaita inkkareille, ottaisi kuvat (tai maksaisi inkkareille virallisista matkamuistokuvista) ja ajaisi takaisin Vegasiin ja suihkuun. Voisi sanoa käyneensä ja kokeneensa tuonkin kanjonin ja eläkeläisenä palaisi sitten ajatuksen kanssa.

Sivuja: [1] 2