Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Annamarie

Sivuja: [1]
1
Australia ja Oseania / Vs: Uusi-seelanti?
« : 04.02.2013, 04:14:09 »
Osaatteko sanoa, onko Uudessa-Seelannissa WH-viisumin kanssa sama kun Australiassa, että se myönnetään vaan kerran? Suurimman osan reissusta kun ajattelin kuitenkin rahoittaa säästöillä ja töitä tehdä ehkä sen max pari kuukautta, jos edes sitäkään, niin ei viittis ihan huvin vuoks sitä viisumia "tuhlata".

Millasella budjetilla ootte lähteny reissuun? Koko vuosi olis tarkotus olla, ja ehkä ostaa auto, riippuen ihan lopullisista matkasuunnitelmista. Mitään extremebenjihyppyjä en aatellu harrastaa, mutta rahaa tuolla saa kai kaikenmaailman aktiviteetteihin kulumaan aika reippaasti? En kuitenkaan haluis sitten kotona harmitella, kun jäi jotkut koskenlasku tekemättä muutaman euron takia.

Alunperin oli tarkotus tehä niinpäin, että lähen Australiaan WH -viisumilla ja siitä lyhyempi reissu Uuden-Seelannin puolelle, mutta rupeskin Uusi-Seelanti houkuttamaan enemmän luontonsa puolesta, ja sinne kun on viisumikin suomalaisille ilmanen..

2
Moikka!

Suunnitelmissa olis mullakin lähteä vuoden alusta (tammi - helmikuu) WH -viisumilla Australiaa ja ehkä vähän Uutta-Seelantiakin kiertämään. Mitään tarkkoja ajankohtia tai suunnitelmia en oo vielä lyöny lukkoon, muuta kun että matkan alotan Perthistä, missä australialainen ex-kämppikseni asuu ja toivottavasti myös majottaa ja neuvoo kaikissa käytännön asioissa (pankkitili jne.) ihan alkuun :)

Siitä sitten matka jatkuu kohti itärannikkoa. Jonkun näköstä autoa ajattelin vuokrata / ostaa, mikäli budjetti sallii, sillä kun pääsis kiertelemään ihan miten lystää ilman aikatauluja ja valmiita reittejä. Myös nukkuminen ja tavaroitten mukana raahaaminen helpottuis huomattavasti.


Kaikenlainen juttelu-, sunnittelu, ja matkaseura ihan vaikka vaan muutamalle viikollekin on tervetullutta.
Ikää on kertyny huimat 21 vuotta ja Helsingin seudulla tällä hetkellä asustelen.Sivuja: [1]