Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - a.nivaska

Sivuja: [1]
1
Yleinen / Vs: Sijaintisi NYT?
« : 13.11.2019, 19:47:48 »
Koh Rong Kambodža
Tölkissä Klang

2
Yleinen / Vs: Visa vs. Mastercard
« : 02.02.2014, 00:39:14 »

Mitä tohon yllämainittuun Moneybookersin/Skrillin prepaid-masteriin tulee, niin pankin myöntämä Visa Electron/Master Debit tekee saman asian, mutta nopeammin, eli en käsitä miksi ihmeessä masseja pitäisi pyörittää jonkun ulkopuolisen tahon kautta, joka ottanee aina muutaman päivän.

Rahat näkyvät välittömästi siirron jälkeen Moneybookers -tilillä, eikä vasta parin päivän päästä ja rahan siirrosta ei peritä kuluja.
Reissullani maksoin ko. kortilla mm. lentoliput(lentoyhtiön nettisivuilla), hotelli majoituksen, ravintolalaskun ja vaateliikkeessä teetetyt vaatteet, sekä nostin automaatista rahaa(palkkio Visan luokkaa).

Käytän tätä korttia siitä syystä, että en halua olla ns. yhden kortin varassa. Ja jos ko. kortti ei toimi jossain tai vaikka häviää on mukana aina debit/credit -kortti.

Kannattaa tutustua.

3
Yleinen / Vs: Visa vs. Mastercard
« : 01.02.2014, 00:19:24 »
Heitän tähän ketjuun hieman toisenlaisen näkemyksen pohjautuen omaan kokemukseen:

Olin 1kk:n reissulla Kaakkois-Aasiassa ja minulla oli Moneybookersin (nyk. Skrill) ns. prepaid Mastercard. Tämä on siinä mielessä hyvä ratkaisu, että ei ainakaan tule "höylättyä övereitä". Kortti siis toimii kuten MC ja samoissa paikoissa, paitsi siinä ei ole ns. luotto-ominaisuutta. Toiminta perustuu siihen, että siirrät netin kautta (nettipankkitunnuksilla) Moneybookers -tilille rahaa ja käytössäsi on vain ne varat, jota olet sinne siirtänyt. Itse siirtelin matkan aikana rahaa vähän kerrassaan tilille, ettei katoamis- / varkaustapauksissa menetys olisi niin suuri (Visa back uppina). Kortissa on siru, joten PIN-koodilla varmistat ostokset. Tietysti kortilla voi myös nostaa rahaa automaateista ja se toimii myös Suomessa. Kortti maksaa vuodessa 10€. Samankaltaisia firmoja on netissä useita, kannattaa tutustua.

Kaikenkaikkiaan kortti toimi koko matkan ajan moitteettomasti, eikä ikäviä luottokortti laskuja ole matkan jälkeen kuulunut.

ps. en ole ko. firman palkkalistoilla  ;)

4
Lentomatkustus / Vs: Millä yhtiöillä olet lentänyt?
« : 04.01.2014, 13:13:55 »

Sekalaisessa järjestyksessä:

1. Finnair
2. Kar-air (vanha)
3. Air Finland
4. Blue1
5. Spanair
6. Lufthansa
7. Norwegian
8. KLM
9. Ryanair
10. Qantas
11. Turkish Airlines
12. Flybe
13. Air Asia
14. Jetstar
15. Vietnam Airlines
16. TuiFly
17. Britannia

5
Aasia / Vs: Vinkkejä Vietnamiin
« : 03.01.2014, 09:16:48 »
Seuraavanlainen artikkeli oli Vietnam News -lehdessä tänään 3.1.2013:

Phú Quốc visa waiver doubled to 30 days

Foreigners can visit Phú Quốc Island of southern Kiên Giang providence for up to 30 days - up from 15 now - without a visa from March 10, the government has decided. The decision is expected to help boost the island's tourism, which is famous world-wide for its pristine tropical beaches and turquoise blue water.

Mitenhän tuo käytännössä tulee toimimaan? Ja aika erikoista, että yksi alue saa tällaisen vapauden.

6
Yleinen / Vs: Sijaintisi NYT?
« : 13.12.2013, 10:14:56 »
Hanoi, Vietnam.
1kk:n reissu alullaan.

7
Hei! Täällä on 31v mies, joka on lähdössä myös joulu -tammikuun vaihteessa Vietnamiin.
Lähtö 12.12 ja Vietnamissa olisi tarkoitus olla 1kk. Lento on pohjoiseen  ja sieltä olisi tarkoitus lähteä valumaan kohti etelää, mutta mitään tarkkoja suunnitelmia ei ole.

Tosiaan yksin (1st time) olen lähdössä liikenteeseen ja ei matkaseura pahiteeksi olisi.

Matkaa odotellessa....

Sivuja: [1]