Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - jaanos

Sivuja: [1]
1
Varusteet ja pakkaaminen / Käsimatkatavara rinkka/reppu
« : 13.04.2017, 19:12:15 »
Hakusessa olis mahdollisimman iso rinkka mikä menisi eurooppalaisten normilentoyhtiöiden käsimatkatavarasta? Onko se paino kumminkin loppupeleissä se mikä ratkaisee jos on noin vaadittua kokoa oleva laukku? Kokemuksia aiheesta?

Ospreyn  Talon 44 ollut mielessä..

2
Balkanin maat / pikapyrähdys balkanilla
« : 04.04.2017, 14:33:30 »
Tarkoitus olis vajaassa 2 viikossa huhti-toukokuun vaihteessa pyörähtää perheen kesken pieni kroatia-montenegro-albania reissu. lennot helsingistä Dubrovnikiin ja Tiranasta helsinkiin. Suunnitelmissa ois mennä suunnilleen reittiä Dubrovnik-Herceg Novi-Kotor-Budva-Cetinje-Shkodra-Tirana. Podgoricaan ei jaksa vaivautua, on se kumminkin euroopan tylsin pääkaupunki skopjen kanssa mutta mitä muuta kannattais nähdä jos budvasta ajattelee alespän vaikka rantsua pitkin? Muuta mielenkiintoista montenegrosta tai albaniasta jossa päivän esimerkiksi voisi viettää?
Julkisilla ollaan liikkeellä et se rajoittaa tuota liikkumista ainakin jossainmäärin.
Onko kukaan ollut lasten kanssa seudulla liikkeellä, 5 ja 11 v mukulat ois mukana joten heillekin pitäis keksiä jotain. Eli jos olette olleet lastenkanssa alueella liikkeellä niin kirjotelkaan ideoita!

3
Eurooppa / Tsekki/Slovakia kokemuksia/ideoita/matkaseuraa
« : 21.04.2015, 12:22:44 »
Terve.

Olis lento varattuna 27.5 Prahaan ja siitä pitäs lähtee lääniä kiertämään. Ajatuksena ois +- 2 viikkoa viettää tsekeissä ja slovakiassa. Budapestista tai krakovasta varmaan tulossa takas suomeen.  Praha on jo ennestään tullu nähtyä niin siellä en kovin kauaa homehdu mutta siitä eteenpäin haluisin saada vihjeitä missä kannattais käydä? Historia, luonto ja juhliminen kiinnostaa

Brno ja Bratislava tulee ainakin nähtyä (wienin lisäks, pakko poiketa festareilla) mutta oisko jollain hyviä ideoita muista kaupungeista ja kylistä missä kannattais poiketa? Päässä pyörii suunnilleen reittit:

praha-Ceske budejovice/cesky krumlov-Brno-wien-Bratislava- Trnava-trencin-zilina-Ostrava-Krakova
Praha-Budejovice-Linz/mauthausen-Wien-Bratislava-trencin-poprad-zakopane-krakova

Onko Ketään muuta reppureissaajaa liikenteessä touko-kesäkuussa samoilla mestoilla? Kirjotelkaa..


4

Terve.

Oon lähös reissaamaan kesällä eteläiseen eurooppaan. Tarkotus on lentää toukokuun lopussa kreikkaan thessalonikiin ja sieltä matkustaa makedonian ja montenegron kautta kroatiaan ja bosniaan. 12.6 pitäs olla dubrovnikissa, ja MM kisat alkaa sillon ottelulla Brasilia-Kroatia. hulina voi olla kroatiassa ja bosniassa melkoista kun omat joukkueet pelaa kisoissa.

Hakusessa onkin futiksesta kiinnostuneita ihmisiä jotka olis mahdollisesti dubrovnikissa 12-14.6, splitissä 18-20.6, mostarissa 20-23.6 tai sarajevossa 23 päivän jälkeen. Split on kroatian futispääkaupunki ja fanit on siel fanaattisimpia joten sekin touhu pitää nähdä ja kroatialla on 18.6 toinen matsi. Bosnia pelaa muistaakseni 21 ja 25 päivä joten niitäkin odotan mielenkiinnolla.

Jos olet reissussa yksin tai suuremmalla porukalla niin ota yhteyttä. olis kiva kattoo matseja ja vaihtaa mieleipiteitä myös suomalaisten kanssa..

5
Kiitos vastauksista.

Tarkoitus ois varata aikaa +- 4 viikkoa, osassa mestoista oon jo käyny niin niissä ei oo tarkotus olla pitempään (dubrovnik mostar sarajevo yms) mutta ajatus on olla kylillä enempi vähempi siihen aikaa et pääsee kattoo futista sekä kroaatien että bosnialaisten kanssa, pelaahan molemmat maat MM kisoissa. Splitiin pitäs tavallaan pästä, siel on parhaat fanit mutta viimekesänä siel vaihteeks pyörin niin taidan jättää väliin..
Mulle toi thessaloniki ja kreikka tuli vähän puun takaa ku piti ensin istanbulista lähtee liikenteeseen mutta toukokuun vikana päivänä ku sai 100e lipun thessalonikiin niin ei tarvinnu miettiä paljoo. Nyt vaan kovasti kiinnostaa mitä sieltä löytyy, millanen paikka kyseinen kylä o ja kauan siel kannattaa homehtua, meinaan kreikka ei sinäänsä kiinnosta niinku noi vanhan jugoslavian maat..


6
Tervehdys kaikille tasapuolisesti.

Ens toukokuun lopusta lähtien ois tarkoitus tehdä pieni kierros suurinpiirtein reitillä Thessaloniki-Skopje-Tirana-Kotor/Herzeg Novi-Dubrovnik-mostar-Sarajevo-Banja Luka-Osijek-Belgrad. Onks kenelläkään kokemuksia lähinnä alku  ja loppupäästä reitti suunnitelmaani? (montenegro,kroatia,bosnia on tullu jo koettua enempi vähempi)
Eli siis onko thessalonikin liepeillä jotain mitä pitäis nähdä, sama juttu skopjen seudulta ja ylipäätään makedoniasta? Albaniassa ja reitin loppupäässä serbiassa ei oo tarkotus montaa päivää olla mutta jos siitä on jotain tietoa niin saa kirjottaa ja suositella!

Miten joukkoliikenne toimii noilla seuduilla? ja minkä hintasta? Ilmeisesti kreikasta ei pääse sisään eikä ulos enää junalla joten joudun tyytymään bussikuljetuksiin mutta se ei sinäänsä haittaa yhtään. Yöjunista/busseista kokemuksia?

 Majoitus suosituksia? Budjetti sellaisia ja miksei myös muita vaihtoehtoja.

Aktiviteetteista jotain suositeltavaa ja erikoistakin, jos joku on kokenut jotain ainutlaatuista kyseisillä tiluksilla...

Jos on kokemusta ees vähän niin kirjottele ihmeessä..

kiitos jo etukäteen.. ;)


7
Eurooppa / Vs: BUDAPEST-LJUBLJANA-ZAGREB-SARAJEVO
« : 26.01.2014, 20:42:58 »

Kuulostaa hyvältä. Viime kesänä tuli pyörähdettyä reittiä budapest-zagreb-ljublijana-piran-pula-zadar-split. Kokemusta löytyy kaikista muista kohteistas paitsi belgradista, missä en oo viel kerenny käydä, ens kesänä ois omilla reissuilla tarkoitus sinneasti päästä.

Jos meinaat budapestista suoraan ljublijanaa niin sinnekki pääsee, mutta juna kiertää ainakin zagrebin kautta. Junassa on aina mukavempi matkustaa kuinbussissa joten suosittelen sitä lämpimästi. Junat oli ihan mukavia ja matka meni rattoisasti pois suljettuna pientä ongelmaa unkari-kroatia rajalla rajavartioiden kanssa. lipun hinta aikuista kohti oli  27euroa ja mukulat pääs pilkkahinnalla

Sivuja: [1]