Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - reissuleipä

Sivuja: [1]
1
UPDATE: Lentolippu varattu skyscannerin kautta MyTripiltä -> Heidän mukaansa Turkish Airlinesin käytäntö on sellainen, että yhden osuuden peruutettua he laskevat, että kaikki samalla lipulla olevat lennot katsotaan peruutetuksi ja näin ollen rahanpalautusta voidaan hakea. Ainakin asiakaspalvelija uskoi vahvasti, että lipuista saadaan maksetut kolikot takaisin :)

Aikaa ei osannut sanoa, mutta puhutaan kuukausista ymmärrettävästi!

2
Jep, pitää varmaan napata tuo voucheri jos ei muuten onnistu :) En tosiaan olisi lentoja tonne varannut mikäli maailmantilanne olisi ollut tiedossa Tammikuun kylmänä talvipäivänä noita varatessani!  8) Onneksi ei ole nyt muita varauksia tällä hetkellä!

3
Moi!

Tämä on edistynyt sen verran, että haluaisivat tarjota eri lennot samalle päivälle jolloin pääsisin jatkolennolle. En kuitenkaan usko, että Indonesiaan edes lennetään/pääsee matkustamaan tuolloin (24.9. lähtö). Sanoin, että en halua hyväksyä muutosta vaan rahat takaisin --> Tarjoavat voucheria jossa 15% + alkuperäiseen lipun hintaan ja voucher voimassa 1 v ajan. Jaa-a.


4
Moikka!

Onkohan jollakulla kokemuksia seuraavasta: Minulla on varattuna turkish airlinesin kautta meno-paluu lennot Hki - Denpasar välilaskuilla istanbuliin. Sain nyt viikonloppuna viestin TA:lta, että lentoni HEL-IST on peruttu. Kaikki muut lennot ovat edelleen siis varattuna ja voimassa, mutta ensimmäinen lentoyhteys on nyt peruttu :D Omaan päähäni ei jotenkin uppoa, miten tämä on mahdollista, että kokonaisuutena varatuista lennoista perutaan vain yksi osa.

Olen toki laittanut tästä tiedustelua Turkish Airlinesille, mutta heidän kanssaan aiemminkin viestitelleenä tiedän, että selvityksestä ei tule helppoa.
Kokemuksia, vinkkejä? Saakohan nuo loput lennot nyt fiksusti peruttua ja oletteko saaneet nykytilanteessa TA:lta rahoja takaisin, vai pitääkö muuntaa vain pisteiksi?

5
Thaimaa / Vs: Matkavinkki: Trangin saaret
« : 03.08.2017, 13:20:13 »
sawaddee-ka vaan!!

Ollaan lähdössä puolison kanssa thaimaaseen marraskuun aikana ja hyvinkin paljon kiinnostaisi joko trangin saaret tai sitten vaihtoehtoisesti koh phangan - samui - tao.

Meillä on lennot bangkokin kautta surat thaniin ja siitä olisi tarkoitus jollain pelillä päästä eteenpäin.
Mitä kulkuvälinettä suosittelette tuosta etenemiseen? Matkanteko ei varmaan hyvin kauaa surat thanista vie trangille?

Olen lukenut täällä jo palstoja paljolti ja kuullut myös muualta hyvinkin eriäviä mielipiteitä trangista sekä tuosta toisesta vaihtoehdosta matkasuunnitelmaan.



6
Thaimaa / Vs: Vinkkejä kolmanteen reissuun thaimaassa
« : 09.03.2017, 14:29:45 »
Aivan..

EIpä tullut kerrottua mitä reissulta odotetaan ja mitä tahdotaan tehdä.

Ei ainakaan kreisibailaamista, eikä myöskään odoteta shoppailua.
Enimmäkseen hienoja maisemia ja "sopivasti" palveluja mutta kuitenkin rauhallisuutta.
Ei haluta sitä kaikista askeettisinta bungalowia, mutta ei olla myöskään pakettimatkaajia joten jotakin siltä väliltä --> toivottavasti ymmärrätte vähän mitä tarkoitan :D

Tykätään esim. iltaisin kävellä paljon ja toivotaan, että jonkin verran saisi olla muutakin vilinää. Tätä varmasti kyllä löytyy ihan joka paikasta...
Kuitenkin lomaan saisi sisältyä myös sellaisia hetkiä, että saa olla vain ja makoilla eikä perus Pertti-Einari näy ihan jokaisella päänkäännöllä :)
Todella vaikea sanoiksi muotoilla omat päänsisäiset halut mitä tulevalta lomalta odottaa.

Ehkä kiteytettynä:

*matkanvarrelle paikka jossa hieman enemmän vilinää ja koko paikka ei kuole illalla (esim. Koh Lantalla oltaisiin yhtenä iltana haluttu lähteä kemuamaan jonnekin, mutta kierrettiin käytännössä koko paikka päivällä skopalla etsien paikkoja. Ei vaan kukaan osannut kertoa mistä niitä löytyy. (johtui ajankohdasta)

*matkanvarrelle myös paikka jossa saa ladata akut kunnolla. Tähän tarkoitukseen nimenomainen Lanta olikin täysin sopiva.

*Snorklaus on kivaa, muttei ole kummankaan pääjuttu --> toivottavasti löytyisi myös sellaista matkanvarrelta jossa pystyisi tätä harrastamaan edes hieman.

*Hyvä ruoka on molempien sydäntä lähellä --> tätä aiemmin saatu joka paikasta kun vain löytää sen oman hyvän kojunsa

*Hyviä ideoita kaivataan


EDIT: TUo meidän ensimmäisen reissun matka meni ihan niin nappiin valintojen mukaan että ei olisi voinut paremmin mennä..
Oltiin siihen erittäin tyytyväisiä, eli jokseenkin vähän samantyylistä odotetaan???

 

7
Thaimaa / Vinkkejä kolmanteen reissuun thaimaassa
« : 09.03.2017, 13:42:42 »
http://www.pallontallaajat.net/pt3/keskustelu/index.php?topic=32467.0;topicseen

Tämän verran nähtynä thaimaata ja äärettömän siistiä reissua odotellaan tulevaksi.
Tällä kertaa ajankohdaksi määräytyi marraskuu ja reissussa tullaan viettämään n. 2,5 viikkoa 13.11 alkaen.

Sen verran ollaan aloitettu reissun bookkailua, että suorat lennot bangkokiin saatiin (500€/nuppi menopaluu) ja sieltä surat thaniin jatketaan samana päivänä don mueangin kautta.

Tarkoitus olisi siis jossakin sielläpäin liikkua.

Onko hyvä vaihtoehto tuommoisella ajalla esim Koh Samui, Koh phangan, Ko tao. Riittääkö noissa nähtävää reilun parin viikon ajalle.
Lennot on järkätty niin, että vietetään sitten loppumatkasta 1 yö ja päivä Bangkokissa joka riittää hyvin meille.

Hyviä ehdotuksia tuolla suunnalla otetaan ehdottomasti vastaan :)

Kiitos jo etukäteen!

8
Thaimaa / Vs: Vinkkejä toiseen reissuun thaimaassa
« : 09.03.2016, 07:38:46 »
Kiitoksia rivakasta vastauksesta :) Seuraavana vuorossa onkin sinun linkittämän jutun lukeminen mielenkiinnolla ;)

Tarkoituksena tosiaan olisi mimissään 3 viikkoa reissun päällä viettää, että ehtii aina jonkin aikaa yhdessä paikassa viipymään.
Koh Chang onkin jo kiinnostanut yhtenä kohteena, muita en vielä ole aiemmin tutkinut, joten eikun vähän pläräämään nettiä!

9
Thaimaa / Vinkkejä toiseen reissuun thaimaassa
« : 08.03.2016, 14:02:59 »
Moikka,


tarkoitus olisi lähteä suunnittelemaan vähän minnepäin thaimaata seuraavan reissun saisi sijoitettua. Reissaajina 26 vuotias pariskunta :)
Ensimmäinen thaimaan reissu oli toukokuussa 2015 ja käytännössä kestikin koko toukokuun ajan paria päivää lukuunottamatta.
Matkareitti silloin oli seuraava
Bangkok
Kamala (2 pvä)
Patong
Kata
PhiPhi (tämä puoli päivää, matkalla koh lantalle)
Koh lanta
Nai Yang (1 pvä)
Bangkok

Paljon tuossa oli paikkoja, mutta saatiin parhaissa OMASTA mielestä vietettyä reilut viikot eli Kata sekä Koh Lanta.
Koh Lanta oli aivan ykkönen tuolla reissulla, mutta hyvää reissulle toi mielestämme se, että oli vaihtelevia paikkoja -> oli sekä patongin melskettä sekä koh lantan hiljaista ja rauhallista paratiisia. Parasta ehkä oli se, että reissu tehtiin offseasonilla ja esim nai yangilla saimme bungalow hotellipaikassa olla kahdestaan koko alueella :)

Tarkoituksena on kyllä pitää suht avoimena vielä reittiä, mutta mielellään tutustuisimme jo etukäteen hyviin vinkkeihin, joita miettiä matkan varrella. Edelliselläkin reissulla katselimme edellisessä kohteessa vähän karttaa minnepäin suunnistamme ja tämä on ihan hyvä tapa.

Mitä kaipaamme?

Kauniita rantoja, ei mielellään phiphin tapaista järjetöntä määrää turisteja jopa offseasonilla ahdettuna pienelle alueelle.
Rauhallisuutta
Vastapainoksi hieman menevämpää paikkaa, jossa myös aktiviteetteja saatavilla.
Uusia paikkoja.
Jäätelöä tarvitsee aina.


Kiitos jo valmiiksi hyvistä ideoista :)


10
Ajattelin avata ihan vain huvikseni tälläisen topicin, että voi porukka vilkuilla vähän josko löytyisi jotain vinkkiä esim. seuraavia matkoja varten.
Mitkä ovat olleet reissatessanne sellaisia paikkoja tai kokemuksia, mitkä tulee ekana mieleen, kun mietitte lomamuistoja? Minne lähtisit samantien takaisin?
Haen täältä myös itselle seuraavia reissusuunnitelmia, vähän eurooppaa edemmäs, joten ruokkikaapa mielikuvitustani :)

Omia ensimmäisiä mieleen tulleita juttuja:

*Green canyon turkissa - hirveästihän siellä poppoota on, mutta paikkana mielestäni mahtava. Vesi huikean väristä ja virkistää, kun siihen pulahtaa :)
*Lindos kreikassa. Tosi kivat näköalat Akropoliksesta.

Tässä muutamia mieleen tulleita, jatkakaapa tästä :)


11
Oon aika uus näissä lentopojojen keräilyhommissa ja vasta viime vuonna tein Finnairillekin plustilin, jolla keräilen pisteitä.
Oon yrittäny kattoa kannattaako johonki liittyä, että saisi China Southernilta pojoja, kun on nyt tulossa lento kahdella vaihdolla Bangkokiin.
Mihin porukka yleensä käyttää lentopojot ja onkohan niistä suurta hyötyä näinkin vähän matkaavalle? (Yleensä n. 1-3 (max 4) kertaa vuodessa ulkomaille).
Yleensä reissut suuntautuneet eurooppaan, mutta jatkossa enemmänkin pidempiä reissuja kun on Eurooppa suunnilleen nähty.

12
Hienoa, tätä vähän mielessäni uskalsin toivoakin ja hieman jo yritin katsellakin, että ehtisikö käydä vilkaisemassa Amsterdamiakin :)
Mieluummin sitä käy pikku tourin siellä heittämässä, kun napottaa airportilla ;)

13
Kiitos paljon lentogurulle asiallisesta vastauksesta :)

14
Tähän vielä lisäkysymyksenä, että pystyyköhän tuolla tekemään matkatavaroille selvityksen niin, ettei tarvitse niitä välillä noukkia ja selvittää uudelleen, vaan Helsinki-Vantaalta saisi selvitettyä jo suoraan Bangkokiin?

15
Moro,

ollaan vaimon kanssa lentämässä Bangkokiin HKI - Amsterdam - Kanton - Bangkok.
Otettiin nämä lennot, koska saatiin nämä melkein puolet halvemmalla, kuin suorat lennot. Myös lennot yhdellä vaihdolla olivat n. 300e kalliimmat ja vain 5h olisi säästänyt aikaa.
Olen jo lueskellutkin aiempia kokemuksia China Southernista, jotka ovat vaihtelevia.
Hieman mietityttää, kun jossain luki että tuolla kantonissa tulee ongelmia, kun on niin vaativat tarkastukset jne.

-Meillä siis vaihtoaika Kantonissa 2 h, riittääköhän tämä varmasti jatkolennolle siirtymiseen? (Kaikki lennot ovat samalla paperilla ja China Southernin kautta).
-Amsterdamissa vaihtoaika reippaat 6h, onko kellään mitään vinkkejä esim. jos lähistöllä olisi jotain mitä kannattaa käydä katselemassa?

Sivuja: [1]