Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - figure8

Sivuja: [1]
1
Thaimaa / Vs: Thaimaan viisumi FAQ
« : 30.09.2019, 10:31:34 »
Mites ootte hommannut Thaimaan viisumin jos ootte jo maailmalla? Ite oon asunu Maltalla viimeiset pari vuotta ja tarkoitus olis lähteä Aasiaan. Thaimaassa tulis varmaan oltua vähintään se kuukausi mutta toisaalta mietin, että voishan siellä enemmänkin aikaa viettää. Maltalaiset  voi sen viisumin hommata netistä näköjään mutta taitaa olla ihan paikallisille se palvelu vaan. Vai pitääkö käydä jossain naapurimaassa jossain välissä ja tulla sitten uudestaan Thaimaan puolelle?

2
Lentomatkustus / Vs: Vaihtoajoista taas
« : 30.11.2018, 15:41:51 »
Paljonko vaihtoaikaa tarvitsee Rooman (FCO) kentälle? Olen tuossa katsellut lentoja välille Malta-Goa ja yhtenä melko sopivana vaihtoehtona tuli vaihtolento Rooman kautta. Paluumatkalla tosin vaihtoaikaa on vain 1h 40 min ja mietin, että riittääkö se? Lennot olisi kaikki samalla lipulla, joten uutta check-inniä ei tarvitse tehdä. Mutta ilmeisesti Rooman kenttä on melkoisen suuri ja siellä joutunee vaihtamaan myös terminaalia.

3
Lentomatkustus / Vs: Vaihtoajoista taas
« : 26.07.2016, 11:39:41 »
Tuossa katsellut Mumbai-Hki välille lentoja ja olisi parikin vaihtoehtoa. Yhtenä on lentää Delhin ja Moskovan kautta eli kahdella välilaskulla. Delhissä vaihtoaika reilu 5 tuntia ja Moskovassa 1h 50 min. Delhissä tosin joutuu kirjaamaan matkatavarat uudestaan jostain syystä. Mutta ehkäpä 5 tuntia riittänee tähän? Ellei tietysti pahasti ole lento myöhässä.

Toisena vaihtoehtona olen katsonut lentoa Lontoon Heathrowin kautta, jossa vaihtoaikaa olisi 4h 40 min. Kaikenlaista olen tuosta kentästä kuullut mutta koskaan en itse ole käynyt. Lentokoneen vaihdoista muutenkin on tosi vähän kokemusta. Lontoossa saavutaan terminaaliin 4 ja lähtö Helsinkiin olisi terminaalista 3. Lennot ilmeisesti olisi samalla lipulla. Miten helposti tällänen mahtaa onnistua? 

4
Matkaseuraa / Matkaseuraa Aasiaan elo-syyskuussa 2016
« : 16.04.2016, 16:47:14 »
Heippa!

Kova matkakuume on iskenyt ja johonkin pitäisi kesälomalla päästä reissaamaan. Olen kohta 30-vuotias naisihminen Etelä-Suomesta, jolla on lomaa 22.8.-17.9. välisenä aikana. Ajatuksena olisi reissata mahdollisesti koko neljä viikkoa. Matkakohteena todennäköisesti olisi Intia. Ajatuksissa on ollut reissata jossain Delhi-Udaipur-Agra-Mumbai-Goa välillä. Mitään kovin tarkkoja suunnitelmia en ole kuitenkaan tehnyt. Olisi hienoa jos matkaseuraa löytyisi etenkin loman alkuun eli yhdessä voidaan mennä vaikka eri aikaan tultaisiin sitten pois. Tai jos joku samalla suunnalla sattuisi olemaan noihin aikoihin, niin olisi tosi kiva :) Pari kertaa olen aikaisemmin ollut Goalla mutta nyt olisi tosi kiva päästä vähän näkemään myös muita paikkoja. Goalle ajattelin tälläkin reissulla poiketa mutta erityisen mukavaa olisi jos noihin muihin saisi kaverin mukaan. Tarvitsisi uusiin paikkoihin itsekseen tutustua.

Lentoja tai majoituksia en ole vielä varannut, sillä suunnitelmat tällä hetkellä on vielä aika avoinna. Erilaisia ajatuksia mielessä pyörittänyt mutta mitään kovin tarkkoja suunnitelmia en ole päättänyt. Jos sopiva matkaseuralainen löytyy, niin toki voidaan sitten tarkemmin suunnitella yhdessä missä käydään :)

Parasta matkaseuraa olisi varmaan suht samanhenkinen (mm. huumorintajuinen, luotettava, reipas, elämäniloinen) henkilö, jota kiinnostaa Intia ja sen kulttuuri. Ajatuksena olisi käydä vähän katsomassa jotain nähtävyyksiä mutta samalla myös shoppailla ja ottaa ihan rennosti. Miksei myös käydä muutaman kerran bilettämässä, jos siltä tuntuu. En ole kuitenkaan mikään bilehirmu eli kohtuudella tulee tätä harrasteltua. Oma budjetti ei täysin rajaton ole, joten tarkoituksena olisi käyttää melko edullisia, kohtuuhintaisia majoituspaikkoja jne.

Laitelkaa viestiä, jos kiinnostaa ja haluatte tietää lisää :)

Sivuja: [1]