Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Juhi7

Sivuja: [1] 2 3
1
Ulos vaan. Ei sitä sun lippuas kukaan kyttää. Itse olen näin joskus toiminut ja ajattelin toimia myös loppuvuodesta kun on lento Tukholmasta. On vaan paljon halvempaa.

2
Intia / Vs: Intian e-viisumi 44.13€ / 51.25$
« : 22.11.2018, 19:25:57 »
Voistteko auttaa tyhmää ja vainoharhaista? Otin e-viisumin tulokenttänä Hyderabad, mutta saanko paskaa niskaan, jos saavun eri kentälle. Vai onko se se ja sama mille kentälle ilmestyn?

3
Aasia / Vs: Vietnam, mihin sinne?
« : 19.11.2018, 19:51:45 »
Hoi An vois olla aika sopiva (:

4
Aasia / Vs: Reissu Kaakkois-Aasiaan
« : 08.11.2018, 06:40:37 »
Lainataanpa valmiiksi aloitettua aihetta, jos sopii.

Hei, te kokeneemmat Aasian kiertelijät, miten käytännössä kannattaa toimia noiden eri viisumeiden kanssa pidempää touria tehdessä? Reitti ei ole valmiiksi suunniteltu eikä sitä haluaisikaan lyödä lukkoon. Onko järkeä tai edes mahdollista hakea läjä viisumeita reilusti etukäteen? Vai sujuuko matkan varrella netissä / kentillä / raja-asemilla ihan vauhdissa? Miten menetellään maasta poistumisesta ilmoittamisen kanssa, jos ei tiedä vielä viisumihakemusta kirjoittaessa, minne seuraavaksi on matkalla eikä siten myöskään lentolippuja hankittu, tai jos on aikomus ylittää maaraja? Harkinnassa nämä tavallisimmat Aasian backpacking maat: Thaimaa, Vietnam, Kambodza, Laos, Malesia, Indonesia.

Osaan saat viisumin rajalta (Kambodza, Laos) ja Thamaahan, Malesiaan, Indonesiaan ja Singaporeen et viisumia tarvi. Vietnam ja Myanmar taitavat olla ainoat paikat mihin viisumin tarvitset, mutta molemmissa on kuintenkin jonkinlainen e-visa systeemi käytössä (Täytät paperin  netissä ja sillä saat viisumin raja-asemalta). Eli ei kannata hankkia viisumeita ennakkoon (paitsi ehkä Vietnam, mutta visan saa application letterillä vain lentokentiltä).

5
Matkapäiväkirjat / Vs: 7kk Aasiaa
« : 07.11.2018, 07:04:17 »
Ihkun ihanaa!!! Mahtavaa!!!

Toisaalta: 23 henkeä Toyota HiAcessa (siis lavapaku, ei minivan) 16 tuntia putkeen halki Burman vuonna 1984. Silloinkin 7 kuukautta Aasiassa, Intia-Nepal-Thaimaa-Burma-Thaimaa-Hong Kong-Kiina-Tiibet-Kiina-Nepal. Ei blogeja, ei Internettiä, ei yksityisautoja Kiinassa, ei bungaloveja, ei edes puheluita minnekään.

Hohhoijaaaaaaa.....

Kuulostaa mielenkiintoiselta. Oletko omaa blogia hakinnut?  Olisi kiva kuulla noista ajoista  :)

6
Matkaseuraa / Vs: Treffit lentokentällä joulukuussa?
« : 05.11.2018, 18:40:25 »
Itsellä lähtee lento 1.12 aamusta. Jos sillon oot Helsinki-Vantaalla, niin pistä viestiä  :D

7
Lähi-itä / Vs: Iran ja reppureissaaja
« : 16.10.2018, 19:59:05 »
Miknkäs hintasta oli toi bussi ja junamatkailu Iranissa ja oliko ne junat ja bussit yleisesti minkä kuntosia?

8
Yleinen / Vs: Reissaaminen kortistossa ollessa?
« : 29.09.2018, 13:39:01 »
Itse ilmoitin viimeksi lähteväni ulkomaille jouluksi 2017 ja työkkärissä katkasivat työyyömyyden vastusteluista huolimatta, jonka takia minulta katkesi myös palkkatukioikeus ja tuli takasintullessa pienehkö paperisota :D Loppuvuodesta kun lähden uudestaan, niin en mainitse työkkärille sanallakaan.

9
Matkaseuraa / Vs: Kaakkois-Aasiaa kiertämään !
« : 21.08.2018, 09:07:30 »
Itse olisin lentämässä Bangkokkiin 1.12  :)

Okei. Mä tosiaan lähdössä varmaan jo heti marraskuun alusta. Suunnitteil olis alkuun käydä ko phi phillä suorittaa Open Water, joten paljon mahdollista, että joulukuussa Thaimaa on mun osalta jo nähty.


Sit menee suunitelmat vissiin vähän ristiin. Mulla olis tarkotus olla Thaikuissa Joulukuun loppuun ja siitä sit joulun jälkeen siirtyä Malesiaan ja sitä kautta Indonesiaan.

Mulla toistaiseksi ajatuksena päättää reissu Indonesiaan tammikuussa.

Noh, ehkä törmäillään Indonesiassa  :D

10
Matkaseuraa / Vs: Kaakkois-Aasiaa kiertämään !
« : 19.08.2018, 22:45:33 »
Itse olisin lentämässä Bangkokkiin 1.12  :)

Okei. Mä tosiaan lähdössä varmaan jo heti marraskuun alusta. Suunnitteil olis alkuun käydä ko phi phillä suorittaa Open Water, joten paljon mahdollista, että joulukuussa Thaimaa on mun osalta jo nähty.

Sit menee suunitelmat vissiin vähän ristiin. Mulla olis tarkotus olla Thaikuissa Joulukuun loppuun ja siitä sit joulun jälkeen siirtyä Malesiaan ja sitä kautta Indonesiaan.

11
Matkaseuraa / Vs: Kaakkois-Aasiaa kiertämään !
« : 18.08.2018, 21:57:54 »
Itse olisin lentämässä Bangkokkiin 1.12  :)

12
Eiköhän jos piukkaan pakkaa. Ite olen sen verran vainoharhainen, että en lähde reissuun ilman 50  litrasta rinkkaa  :D mutta 35 litraa riittää varsin mainiosti jos hirveesti kamaa et tarvii.

13
Olisko Espanja hyvä? Sinne pääsis parilla sataa aika näppärästi.

14
Matkaseuraa / Vs: Thaimaa
« : 05.08.2018, 14:33:20 »
Muuten olis aika osuva, mutta lento Bankokkiin lähtee vasta 1.12  :)

15
Mikä on paras nettisivu (tai tapa) ostaa viisumi Vietnamiin? Matka-aika abauttiarallaa 5vk.

http://vietnamvisachoice.com/application/ Siinä olis yksi. Itselläni tuli näppärästi muutamassa päivässä s-postiin.

16
Aasia / Vs: Vinkkejä Vietnamiin
« : 09.10.2017, 12:49:54 »
No niin, unohdin Burman kun en kuitenkaan halua matkustaa maahan jossa harrastetaan etnista puhdistusta parhaillaan, ja paadyin pelkkaan Vietnamiin.
Idea olisi viettaa kaksi viikkoa reissussa helmikuussa. Kivoja ideoita on paljon, ja ajattelin hengata aluksi Hanoissa pari-kolme paivaa, sitten menna Halong Baylle parin paivan veneilyreissulle, jonka jalkeen jatkaa keski-Vietnamiin Hueen ja Hoi Aniin. Sielta sitten yojunalla (?) HCMC:n ja siita eteenpain.

HCMC taitaa olla kaupunki jota useimmat inhoavat ja muutamat rakastavat. Suunnittelin kahta paivaa siella (=saapuminen yojunalla, ja lento seuraavana paivana puolilta oin). Viettaisitko kauemmin? Miksi?
Minka tasoisia yojunat on? Saako niissa oikeasti nukuttua niin hyvin, etta jaksaa vetaa seuraavan paivan niilla unilla?
Matkustan helmikuussa joka on ilmeisesti sesonkiaikaa - kannattaako varata yojunat etukateen, vaikka se tietysti tappaa luovuutta hiukan?
Haluaisin kovasti nahda Dalatin, mutta aika ei oikein riita. Kavisitko siella mielummin kuin esim. Huessa?
Kiinnostaisi myos jonkinlainen cooking course -juttu. Onko kukaan ollut? Ruokahan on melko erilaista pohjoisessa ja etelassa.

Hue on ihan kiva paikka, vaikka ei siellä montaa päivää viihdykkään. Muutaman historiallisen kohteen lisäksi ei siellä ole oikeastaan muuta kuin turistirafloja ja baareja. Eli pari päivää riittää hyvin, ellei vanhojen keisarien hautoja halua kierrellä.
Yöjunat sai varattua ainakin pari vuotta sitten paikanpäältä ja en usko, että helmikuussakaan tarvitsee hirveästi asiaa stressata. Toisaalta jos asia hermostuttaa kannataa liput varata varmuuden vuoksi.
HCMC oli omasta mielestäni erittäin viihtyisä paikka, jos pitää suurkaupungeista. Itse tuli jämähdettyä kaupunkiin pariksi viikoksi eikä aika tullut edes pitkäksi.

17
https://www.varusteleka.fi/fi/group/reput-ja-rinkat-25-50-litraa/647 lekasta löytyy  hyviä halpaan hintaan (:

18
Yleinen / Vs: Hotellivarauskoneet
« : 10.09.2017, 21:40:24 »
Minä teen varaukset yleensä hostelworld.com En tiedä onko se oikeasti edullinen paikka, mutta ainakin ovat kaikki varaukset aina toimineet moitteetta ja tykkään kun sielä on vierailijoiden arviot hostelleista/hotelleista niin auttaa vähän ettei vahingossa valitse ihan kaameaa puljua.

Hostelbookers ja Hostelworld on muuten hyviä saitteja, mutta tarjonta on keskittynyt lähinnä isompiin turkistikohteisiin (ainakin Kaakkois-Aasiassa). Eli jos Banana Pancake Trailin ulkopuolelle haluaa mennä, tarvitsee huone etsiä muualta. Sen takia Booking.com on noiden lisäksi käytössä.

19
Aasia / Vs: Indonesia/vinkkejä?
« : 03.09.2017, 10:18:31 »
Morse,
Harkinnassa Sumatran saaren valloitus (ainakin osittain) vuoden vaihteessa.
Ajatuksena lentää Jakartaan ja siitä pohjoiseen ja Singaporen kautta takas Suomeen.
Mutta, mistä kohtaa Sumatraa pääsee laivalla ylitte? Dumai? Medaan saakka en ajatellut mennä.
Onko ajantasaista tietoa (muukin kuin ulkoministerön tiedoite) alueen turvallisuudesta?
Sekä onko alueen läpi kulku mahdollista miten helposti, kulkeeko busseja tms?
Ootteko ottaneet rokotusta lavantautiin tai japanin aivotulehdukseen? Muut multa jo löytyykin.

- Karhuvaari

Tässä lollaria vilkasin pikaseen ja Dumaista pääsee Malakkaan lautalla päivittäin. Busseilla vissiin pääsee paikasta toiseen Sumatralla.

20
Aasia / Vs: Posti tms. paketti Vietnamista ?
« : 01.09.2017, 22:42:52 »
Ei mikään paha hinta. Tarvii pistää korvan taakse. Suuret kiitokset

Sivuja: [1] 2 3