Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - moimieolenmike

Sivuja: [1]
1
Kiitoksia kommentistasi, eli kaikki pitäisi olla kunnossa.
ESTA,Passi, eka yö mielellään hotelli varattuna ja vaikka printattuna, vastaukset mietittynä.


Kiitos Noora kommentistasi. Olemme tosiaan nyt toukokuussa menossa Miamin kautta Los Angelesiin ja lentäen mennään. Suunnitelmat "hieman" muuttui.

Niin kuin moni edellä sanoikin, NYC-Miami väli on tosi edullista lentää. Me käytiin puolison kanssa pari vuotta sitten 5pv Miami + 5pv NYC reissu jenkkeihin ja ainakin lyhyellä reissulla lentäminen on fiksuin ratkaisu, vaikka olisikin ollut kiinnostavaa ajaa koko East Coast läpi - ehkä, jos olisi ollut yksi viikko lisää olisimme yhdistäneet roadtripin. Lento noiden välillä maksoi muistaakseni 40€ per nenä, eli tosi edullista muihin matkustusmuotoihin verrattuna.

Mitä hotellien ennakkovaraamiseen tulee niin riippuu sesongista. Jos menette jouluna tai 4th of Julyin tai muun sesongin aikaan kannattaa ehdottomasti varata hyvissä ajoin majoitukset. Muutoin saa varmasti paikan päältäkin tarvittaessa. Hotellien hintojen puolesta NYC ei ole halvin kohde, jos haluaa päästä edullisella siellä olen itse testannut mm. hostellia ja couchsurfausta. Toki hotelleissa mukavuus on aina plussaa, mutta varsinkin sesonkiaikana NYCin hinnat ovat selkeästi muuta USA:ta kalliimmat.

Hauskaa reissua!

2
Se alkaisi matka häämöttää jo tulevaisuudessa. Lähtö 6.5 Helsingistä-Lontoo-Miami. Miamissa viikko ja sieltä lento sitten kohti Los Angelesia. Kyllä, New York muuttui viidakkoon. :) Los Angelesissa viikko ja sieltä Ruotsin kautta takaisin Helsinkiin.

Olen mielestäni varautunut kaikilla asiakirjoilla mitä tarvitsee. Eikö se nykyään riitä tuo ESTA-hakemus, kun amerikkaan matkataan? Itse en ainakaan törmännyt muihin vaadittaviin asiakirjoihin. (Passi tottakai)

3
Hei ja kiitos kaikille hyvistä neuvoista. Pitänee alkaa kyttäilemään "kolmio" lentoja.

Miten vielä tuo majoitus? Onko amerikassa hintavaa varata hotelli huone kerrallaan vai onko tähän paras vaihtoehto esim motellit?

4
Talvella NYC voi olla lumisempi kuin Suomi, kerralla itärannikolla voi tulla lunta runsaasti.

Kiitos kaikille jo nyt vastauksista. Painovirhe paholainen iski. Toukokuussa on oikea aika.

Muokkaus: mites onko kokemusta tuolla bahamalla käynnistä

5
Vuodenpäähän toukokuussa minulle ja vaimolle kehkeytyi 2 viikon sauma lähteä käymään Amerikassa. Emme ole sielä aiemmin käyty ja tarkoitus olisi tutkia näin ekalla reissulla itärannikko. Viikko New Yorkissa ja toinen viikko Floridassa/Bahamalla.

Kovasti on vielä auki, että miten siellä kannattaa toimia. Olisiko lennot Helsinki - NY, NY-Miami ja Miami-Helsinki? Vai onko kenties Nykistä ajaminen Miamiin parempi vaihtoehto? Kannattaako Bahamalla käydä päiväreissu vai varata parikin päivää? Kannattaako Amerikassa ottaa huone päivä kerrallaan, vai tuleeko se kalliimmaksi (jos matka suunnitelmat muuttuvat). Kuten thaikuissa oli sama hinta huoneella, vaikka varasit sen päivittäin uudestaan. Tarviiko nykyään hommata bahamalle uusi/erikseen viisumi (Brexit).

Tässä mitä tuli näin aluksi mieleen, mutta varmasti tulee vielä mieleen lisääkin. Kyselen tässä sitä mukaan kun tulee mieleen. Kiitos jo kaikille etukäteen vastauksista.

-Mikko

Sivuja: [1]