Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Mandos

Sivuja: [1]
1
Yleinen / Vs: Matkailuvuoteni 2017
« : 11.02.2018, 15:39:26 »
2017 oli omalla mittapuulla aika hyvä matkailuvuosi. Saldona New York, Lontoo ja road tripillä Ruotsi, Tanska, Saksa, Luxemburg, Ranska, Espanja, Portugali, Gibraltar, Andorra ja Belgia.

Talven katkaisi 2,5-viikkoinen tutussa turvallisessa Kanarian Puerto Ricossa ja Tukholmassa käytiin Takidan keikalla. Matkapäiviä kai siis noin 60.

2
Terve kaikki! Täällä kirjoittelee jatkuvan matkakuumeen vaivaama liki nelikymppinen perheenisä Etelä-Suomesta. Reissataan aina kun mahdollista. Useimmiten lasten kanssa, mutta välillä ilman.

Reissailun runkona on ollut viime vuosina kesän road tripit Eurooppaan. 3-4 viikon reissuilla on kierretty aika iso osa Euroopan maista. Talvet katkaistaan matkoilla johonkin lämpimään ja vaimon kanssa tehdään täsmäiskuja milloin minnekin ajan ja lastenhoidon järjestyessä.

Itse tykkään erityisesti bongailla kaikenlaisia maailmansotien aikaisia tapahtuma- ja muistopaikkoja ja kaupunkilomiin jos saa yhdistettyä bändien keikkoja tai festareita niin aina parempi. :-)

3
Matkapäiväkirjat / Vs: Pallontallaajien reissublogit
« : 11.02.2018, 13:33:37 »
Reissukuvia. Road trippejä noin 25:sta maasta sun muita reissuja. Tekstin kanssa olisi ehkä parempi, mutta se odottaa parempaa aikaa, joten toistaiseksi vain kuvia.

http://www.janneojanpera.net

Sivuja: [1]