Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - reissumise

Sivuja: [1]
1
Italia / Vs: Milano
« : 16.08.2018, 15:39:27 »
Kiitos vastauksista. Luottavainen olo tuli lippujen saatavuudesta.

Vielä kaipailisin tallaajien kokemuksia huoneistoissa/asunnoissa majoittumisesta, hotellien ja hostellien sijaan.

2
Italia / Vs: Milano
« : 15.08.2018, 20:44:32 »
Hei! Pari askarruttavaa asiaa Milanoon liittyen.

Suunnittelen kahden kaverini kanssa jalkapalloreissua Milanoon ensi vuoden toukokuulle. Tämän palstan edelliset San Siroon liittyvät viestit ovat neljän vuoden takaa, joten ajattelin kysellä vieläkö jotkut tiedot pitävät paikkansa. Tarkoituksena on lähteä katsomaan jomman kumman Milanon joukkueen peliä jotain pienempää seuraa vastaan, kuten esimerkiksi AC Milan - Bologna tai Inter Milan - Chievo (tiedossa on toki että otteluohjelma tulee elämään kauden edetessä).
Kysymys kuuluu että kuinka todennäköisesti tämän kokoluokan otteluun saa nykyään liput ovelta ja mitä hintaluokkaa ne tulevat olemaan? Vieläkö lippuja voi ostaa edellisellä sivulla mainituista Intensa San Paolo pankeista vai onko tämä käytäntö muuttunut? Vierastan Viagogon tyylisiä firmoja, koska vetävät niin paljon välistä ja lippujen hinnat nousevat taivaisiin.

Toinen askarruttava asia koskee majoittumista. Tarkoituksena on olla kolme yötä Milanossa ja esimerkiksi Booking.com -sivuston tarjonnasta silmille pomppaa laaja valikoima erilaisia täyskalustettuja huoneistoja, jotka ovat saaneet todella korkeat arviot sivuston käyttäjiltä. Noin 70 neliön huoneisto parin kilometrin päässä keskustasta kustantaa kolmelta yöltä kolmelle henkilölle vähän reilut 300 euroa, mikä tällaisen skeptisen suomalaisen korvaan kuulostaa "liian hyvältä ollakseen totta".
Onko kellään kokemusta näistä majoituksista ja niiden toimivuudesta? Onko majoitukset sitä mitä ne mainostavat olevansa? Kuinka helposti Milanoon saapuessa asunnon hostin/omistajan löytää että saa avaimet käteen? Tähän mennessä olen matkoillani aina majoittunut hotelleissa, koska jokin siinä respaan saapumisessa tuntuu niin tutulta ja turvalliselta. :D

Sivuja: [1]