Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - petrauu

Sivuja: [1]
1
Heips!

Joo arvelinkin, että saattaa olla ajatusvirhe  :D Toi lentäminen Perhenthian lähelle on kyllä varsin järkevää ajansäästön kannalta! Siihen en osaa sanoa pääseekö meriteitse Kapasille, mutta me kuljettiin Kuala Besut-Kuala Terengganu väli taksilla ja myös se hoitui helposti, jos mannerta pitkin täytyy mennä. Kuala Terengganusta vissiin pitää kulkee vielä bussilla tai taksilla Marangiin, josta lähtee veneitä Kapasille, mutta tuskin iso homma sekään.

Ei vierailtu lainkaan Besarilla, mutta mitä oon käsittänyt, on tunnelmaltaan vähän erilainen. Taitaa olla enemmänkin perheiden, häämatkalaisten yms. suosiossa. Toki omaa kokemusta ei ole, niin en osaa sen pohjalta sanoa, mutta nämä kuultua  :) Kattelin tosta Kapasista kuvia, niin on kyllä kivan näkönen paikka, matkakuume alkaa itelläkin kolkutteleen.... ;D

2
Hei vaan!

Oltiin viime toukokuussa poikaystäväni kanssa Kecililla viikko (Kecilhän on siis toinen näistä Perhenthian saarista, se pienempi ja Besar suurempi). Viikolla oli melko rauhallista, mutta kun viikonloppu tuli, oli saari täynnä malesialaisia lomailijoita. Pahin ruuhka taisi olla la-su, mutta muuten voin kyllä saarta suositella teidän spekseihin peilaten! Tunnelma oli rento, paljon pariskuntia ja reppureissaajia, ruoka oli ihan hyvää ja edullista. Saarella oli pari syrjäisempää rantaa, jossa sai olla ihan rauhassa ja snorklailu onnistu hyvin. Kelit oli todella hyvät toukokuussa, aurinko paisto jokaisena päivänä eikä vesikuuroja ollut tiedossakaan. Uskoisin, että sen suhteen aika lailla sama tilanne kaikilla itärannikon saarilla.

Muista saarista en kokemuksia osaa sanoa, mutta niinkun tossa edellä mainittiin, niin toi Pulau Kapas on varmaan miettimisen arvonen paikka kans. Tiomanistakaan en huonoja kokemuksia ole kuullut, joten varmaan ihan makueroja, että mikä paras näistä  ;D 12vrk on suhteellisen lyhyt aika kyllä etenkin Malesian julkisilla liikkuessa, että kauheen suuria etäisyyksiä en siinä ajassa lähtis matkustamaan . Me tultiin Singaporesta, ja se oli kyllä aika tuskanen taival bussilla (pari yötä jouduttiin matkalla yöpymään, mutta se nyt on ihan tuurista ja viikonpäivistä/lennoista kiinni miten kauan menee). Ainakaan molempiin Perhentianille ja Tiomanille en lähtis tossa ajassa. Onko teillä suunnitelmissa tulla mistä päin, sekin varmaan ratkasee aika paljon, jos haluaa matkustusajat minimoida?  :)


Sivuja: [1]