Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - PossuMaailmalla

Sivuja: [1]
1
Tyhmät kysymykset / Vs: Italia ja pistorasiat
« : 26.02.2019, 02:06:09 »
Kiitos, tämä vähensi hämmennystä. 😊

2
Tyhmät kysymykset / Vs: Lento + hotelli yhdelle
« : 22.02.2019, 15:00:06 »
Olen myös yleensä ostanut lennot ja hotellit erikseen. Molempia katsellut momondon, halvatlennot ja skyscannerin kautta. AirBnb on myös joskus ihan varteenotettava vaihtoehto hotellin sijaan, mutta tähän asti hotelli on tullut halvemmaksi joka kerta kun lähtijöitä on ollut alle 3. Riipuu varmasti paljon paikkakunnasta.

3
Tyhmät kysymykset / Italia ja pistorasiat
« : 22.02.2019, 14:52:01 »
Olen yrittänyt etsiä tästä tietoa vähän mistäkin, myös tältä sivustolta, ja eri paikoissa vastaukset ovat olleet hieman ristiriitaisia. Eli onko jollain varmaa tietoa tarviiko Italiaan lähtiessä adapteria jos ottaa vain C-pistokkeisia laitteita mukaan?

Sen verran ymmärsin, että nuo isot F-pistokkeet eivät välttämättä käy kaikkialla ja tähän varaudun, mutta toimiiko pieni C pistoke myös Italialaisen L-tyypin pistorasiassa? Sellaistakin luin, että Italiasta löytyy pistorasioita joissa toimii sekä C että L, mutten tästäkään ottanut 100% varmuudella selvää, että voiko vastaan kuitenkin kävellä myös pistorasia johon tuo C ei mene. Samalta ne minun silmiini näyttivät ja alun perin oletinkin, että kyllä C tuollaiseen L-pistorasiaan menee, mutta sitten googlettamalla tulikin vastaan keskusteluja, että ei ole laitteet toimineet.

Apua? Ja kiitos ja kumarrus jo etukäteen vastauksista. :)

4
Kanada ja Yhdysvallat / Vs: Tippaaminen Kanadassa
« : 14.02.2019, 19:04:43 »
Kanadalainen kaveri sanoi, että normitippi on kätevä laskea kun katsot paljon maksat veroja ja pyöristät sen summan ylöspäin, niin sen verran jätät tippiä. Jos palvelu on todella hyvää, niin sitten 20%. Hän oli tosin kuitenkin sitä mieltä, että jos teet tilauksen tiskillä ja noudat ruuat myös sieltä (esim. McDonald's-tyylisessä paikassa), niin silloin tippiä ei tarvitse antaa. Muutama muukin paikallinen joiden kanssa keskustelin tästä olivat sitä mieltä, että jos et saa "tarjoilua" niin silloin ei tarvitse antaa myöskään tippiä. Mutta jos saat tarjoilua, niin silloin tippi maksetaan huolimatta siitä onko paikka baari, kahvila, ravintola tai jotain siltä väliltä. Sitä en mene vannomaan onko tämä ohje nyt se oikea, mutta näin ne paikalliset minulle sanoivat.

5
Italia / Modenasta päiväreissu Maranelloon
« : 14.02.2019, 18:36:53 »
Hei! Olemme lähdössä ensimmäistä kertaa Italiaan isäni kanssa ja koska isä on suuri ferrari-fani, haluaisimme käydä päiväreissun Modenasta Maranellossa. Mikä on järkevin matkustustapa hinta—laatusuhteeltaan? Vuokrata auto? Mennä bussilla? Jokin tietty bussifirma? Ehdotuksia? En ole varma kuuluisiko tämä enemmän aloittelijoiden tyhmät kysymykset-osioon, mutta kysyn nyt täällä. :)

Sivuja: [1]