Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - veera.elina

Sivuja: [1]
1
Eurooppa / Vs: Turkki ja Alanya lasten kanssa
« : 20.05.2019, 17:17:57 »
Itse kotiuidin juuri alanya reissulta eilen! Oli todella ihanaa ja säät suosi! Itse olin riviera hotellissa, se on ihan minun lemppari :) Pienten lasten kanssa voisi laivaretket, delfiiniesitys tai merieläinpuisto olla kivoja tapahtumia? Ole toki varuillasi sillä ainakin nyt alku kesästä ne kadulla retkien myyjät oli tosi päällekäyviä.. Onneksi löysin netistä tälläisen firman kuin Nasa Tour ja varasin heti sieltä heidän suomenkielisiltä nettisivuilta retken itselleni pienien mutkien takaa...

 Tulimme Alanyaan ja kävelimme kadulla ja ostimme päiväretken sieltä, koska se oli halvempaa. Luulimme, että se olisi sama matka Pashan kanssa, koska myyjä joka myi meille retkemme puhui täydellistä englantia, ja hän lupasi meille monia asioita, pamukkale-matkalla on englanninkielinen opas, englantilainen ryhmä ja kaikki retken kulut sisältyy hintaan hinnalla .. Joten me varasimme sen, ja se oli muutama euroa halvempi. No, retkipäivänä odotimme hotellissa hyvin pitkään .. Bussi oli myöhässä 45 minuuttia, me soitimme numeroon joka luki varauslipussamme, eikä kukaan vastannut .. No, lopulta bussi tuli, mutta se oli todella vanha, ilmastointi ei toiminut, opas puhui huonosti englantia, hän ei kertonut meille mitään, pakotti meidät nahkakauppoihin, kulta-kauppoihin, viinikauppoihin, ihan hullu päivä! Myyjä, joka myi meille matkan, kertoi meille, että kaikki sisältyy hintaan, mutta meidän oli maksettava pamukkale-sisäänkäynnistä. Tosi törkeetä. Tämän retken jälkeen mekin tajuamme nyt että ei ole järkeä riskeerata koko retkeä parin euron hinta eroavaisuuden takia.
Halusimme kiertueella Pashan kanssa, tällä kertaa Kappadokiaan. Pyysimme Pashaa tulemaan hotelliimme saadaksemme vähän lisätietoa matkoista. Hän on turkkilainen kaveri, hauska, kutsuu itseään siis Pashaksi :) Hänen hinnat ovat kalliimpia kuin kadulla, mutta vain muutaman euron. Odotimme hotellin aulassa bussia kohti Kappadokiaa. Kirjoitimme Pashalle WhatsAppissa aamulla 04:00 ja kysyimme, missä on bussi (se oli myöhässä 15 minuuttia, hän kirjoitti takaisin, että 3 minuuttia myöhemmin bussi tulee hakemaan meidät). Niinpä bussi tuli ja ja nappasi meidät kyytiin. Opas puhui taas huonosti englantia ja hän oli venäläinen niinkuin yli puolet asiakkaistakin bussissa. Soitimme Pashalle ja kerroimme hänelle tästä ongelmasta, hän sanoi reippaasti että korjaa sen. Taukopaikalla uusi bussi tuli hakemaan meidät missä meillä oli todella kiva ja taitava englanninkielinen opas ja muutkin asiakkaat puhui englantia. Todella iso plussa Pashalle tästä että korjasi asian niin nopeasti! :) Jos haluat ostaa halvalla osta kadulta mutta ole valmiina yllätyksiin ja lisäkuluihin, se on aina riskialtista...

2
Eurooppa / Vs: Istanbul+muu Turkki :)
« : 17.05.2019, 19:17:41 »
Alanya on kaunis, vaikka siellä käykin todella paljon turisteja. Kunhan osaa niissä oikeissa paikoissa käydä ja syödä niin saa Alanyasta aivan eri kuvan. Siellä järjestetään myös vaikka mitä ihania retkiä, vaikka me jäätiinkin huijauksen kohteeksi onneksi löydettiin luotettavaa porukkaa keihinkä voidaan luottaa!
Ennen kuin tulimme alanyaan ja ottaneet yhteyttä Pashaan, halusimme varata päiväaktiviteetteja ja retkiä Alanyassa. Tulimme Alanyaan ja kävelimme kadulla ja ostimme päiväretken sieltä, koska se oli halvempaa. Luulimme, että se olisi sama matka Pashan kanssa, koska myyjä joka myi meille retkemme puhui täydellistä englantia, ja hän lupasi meille monia asioita, pamukkale-matkalla on englanninkielinen opas, englantilainen ryhmä ja kaikki retken kulut sisältyy hintaan hinnalla .. Joten me varasimme sen, ja se oli muutama euroa halvempi. No, retkipäivänä odotimme hotellissa hyvin pitkään .. Bussi oli myöhässä 45 minuuttia, me soitimme numeroon joka luki varauslipussamme, eikä kukaan vastannut .. No, lopulta bussi tuli, mutta se oli todella vanha, ilmastointi ei toiminut, opas puhui huonosti englantia, hän ei kertonut meille mitään, pakotti meidät nahkakauppoihin, kulta-kauppoihin, viinikauppoihin, ihan hullu päivä! Myyjä, joka myi meille matkan, kertoi meille, että kaikki sisältyy hintaan, mutta meidän oli maksettava pamukkale-sisäänkäynnistä. Tosi törkeetä. Tämän retken jälkeen mekin tajuamme nyt että ei ole järkeä riskeerata koko retkeä parin euron hinta eroavaisuuden takia.
Halusimme kiertueella Pashan kanssa, tällä kertaa Kappadokiaan. Pyysimme Pashaa tulemaan hotelliimme saadaksemme vähän lisätietoa matkoista. Hän on turkkilainen kaveri, hauska, kutsuu itseään Pashaksi :) Hänen hinnat ovat kalliimpia kuin kadulla, mutta vain muutaman euron. Odotimme hotellin aulassa bussia kohti Kappadokiaa. Kirjoitimme Pashalle WhatsAppissa aamulla 04:00 ja kysyimme, missä on bussi (se oli myöhässä 15 minuuttia, hän kirjoitti takaisin, että 3 minuuttia myöhemmin bussi tulee hakemaan meidät). Niinpä bussi tuli ja ja nappasi meidät kyytiin. Opas puhui taas huonosti englantia ja hän oli venäläinen niinkuin yli puolet asiakkaistakin bussissa. Soitimme Pashalle ja kerroimme hänelle tästä ongelmasta, hän sanoi reippaasti että korjaa sen. Taukopaikalla uusi bussi tuli hakemaan meidät missä meillä oli todella kiva ja taitava englanninkielinen opas ja muutkin asiakkaat puhui englantia. Todella iso plussa Pashalle tästä että korjasi asian niin nopeasti! :) Jos haluat ostaa halvalla osta kadulta mutta ole valmiina yllätyksiin ja lisäkuluihin, se on aina riskialtista...


3
Eurooppa / Vs: Turkki Lokakuussa
« : 10.05.2019, 19:37:38 »
Me käytiin perheen kanssa Alanyassa 2018 elokussa ja rakastuimme kaikki siihen! Niin ihania ihmisiä, uskomattoman herkullista ruokaa halpaan hintaan ja nähtävyyksiä kaikkialla. Meidän lapset (tyttö 11v ja poika 17v) tykkäsit kovasti näistä kaikista retkistä mitä Alanya tarjoaa. Tosi inhottavaa oli se kaduilla tyrkyttäminen ja huutelu, onneksi löysimme netistä NASA TOURIN! Heidän suomenkielisiltä nettisivuilta katseltiin aivan rauhassa kaikkia retkiä ja varattiin merirosvolaivaretki, kalastusretki ja koskenlasku. Joka kerta tuli kyyti ajallaan ja palvelu oli ammattimaista. Merirosvo laivaretki oli hieno kokemus ja siinä näki paljon Alanyaa eri näkökulmasta. Kalastusretki oli miehen valitsema mutta me muut snorklattiin ja uitiin merellä sillä välin kun isäntä keskittyi olennaiseen ;-) Koskenlasku oli hauska reissu koko perheelle. Vuokrasimme paikanpäältä koskenlaskukengät, ja takaisin hotellilla huomattiin että tyttö oli unohtanut omansa sinne koskenlasku paikalle.. Soitettiin äkkiä Nasa Tourin pomolle Pashalle, ja hän toi vajaa 2 tunnin päästä tyttömme kengät takaisin hotellille. Iso plussa tuostakin palvelusta! Suosittelen kaikille tukemaan tällaisia yrityksiä, eikä niitä kadulla tyrkyttäviä! Meistä tuli ihan hyviä kavereita Pashan kanssa ja tänäkin vuonna heiltä kaikki retkemme ostamme ja tuemme häntä :-)
https://www.alanyadailytrip.com

Sivuja: [1]