Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - FDR

Sivuja: [1]
1
Yleinen / Vs: Sijaintisi NYT?
« : 13.11.2019, 13:27:18 »
Mulla ei ole varaa lukea kyseistä artikkelia, kun se on maksumuurin takana. Munkin mielestä yletöntä kulutusta pitäisi suitsia ja siirtää enemmän rahaa ja etuuksia rikkailta meille pallontallaajille, koska me osataan elää säästeliäästi ja matkustetaan ekologisesti joka paikkaan.

Harmillista että tämän viestin erinomaisuus mennee osalta lukijoista viuhuen ohi.

2
Yleinen / Vs: Luteilta suojautuminen
« : 05.11.2019, 17:48:29 »
Mitä lutikoita karkottavia suihkeita olette käyttäneet köyttövaatteisiin? Jotain laveteliöljysuihkeita kenties? En siis tarkoita lutikoiden tappamista kotoa vaan jotaiin mitä suihkaista farkkuihin kun istuu Lontoon metroon.En mitään. Lontoon metrosta löytyy ainakin yhdeksää erilaista antibiooteille vastustuskykyistä superbakteeria, joten siinä ei laventeliöljyt tilannetta pelasta. Yleensä nopea vilkaisu ettei mitään ureaa pahempaa penkillä ole ja sen jälkeen olen vain istunut alas toivoen selviäväni matkasta hengissä.

3
Aasia / Vs: Myanmar (Ex-Burma)
« : 01.11.2019, 16:30:05 »
Mites tuo maastapoistuminen? Viisumissa lukee:

Possession of a valid Approval Visa alone does not guarantee entry into Myanmar. You must also meet the
following entry requirements:
1. Have a passport with at least 6 months validity,
2. Have sufficient funds for the period of stay in Myanmar, and
3. Have confirmed onward / return air ticket(s).

Erityisesti kohta 3. Olin ajatellut poistua maarajan kautta Thaimaan puolelle (Myawaddy/mae sot), tuohon kun tuskin saa mitään lippua-

Ei ole ollut ongelma ainakaan aiemmin Kaakkois-Aasiassa. Rajalla ei ketään ole kiinnostanut. Lentoyhtiö Myanmariin mentäessä voisi ne periaatteessa tarkistaa (samalla lailla kuin esim. Finski Bangkokiin lentäessä tsekkaa että jatko viisumin puitteissa on jo varattuna), mutta muistaakseni ei niitäkään kyllä Myanmariin mennessä kiinnostanut kunhan viisumi oli kunnossa. Lähinnä länsimaiset lentofirmat niitä tsekkailee ennen Aasian lentoja.

4
Eurooppa / Vs: Snorkkelointikohteet lasten kanssa?
« : 22.10.2019, 11:45:49 »
Aqaba, Jordania.

5
Matkaseuraa / Vs: Marras joulukuussa Thaimaaseen.
« : 22.10.2019, 11:44:17 »
Itse puolestani suunnittelin meneväni Argentiinalle juuri tuohon aikaan.

Mut kutsuttiin Pales-tiinalle just silloin.

6
Aasia / Vs: Myanmar (Ex-Burma)
« : 15.10.2019, 11:06:13 »
Onko jengillä kokemusta et miten pääsee Myanmarista Laosiin helpoiten?

Riippuu tietysti missäpäin Myanmaria olet, mutta helpointa on varmaan lentää Yangonista Bangkokiin ja jatkaa siitä Vientianeen joko lentäen tai Nong Khain kautta junalla. Jos taas on enemmän aikaa ja seikkailuhalua niin varmaan Tachilekin kautta Thaimaahan (Mae Sai) ja sieltä sitten Laosiin (Huay Xay). Pari vuotta jo puhuttu että 'maaraja' Myanmarista Laosiin aukeaisi myös turisteille, mutta ainakaan vielä Luang Namthan ylityspaikan käyttäminen ei ole mahdollista kuin paikallisille.

7
Lentomatkustus / Vs: Turkish Airlines
« : 08.10.2019, 13:50:14 »
Ostin supersaverilta turkish airlines lennot bangkokkiin, mut missään vaiheessa ei kysytty passin nroa? onko ihan normaalia? ??? ???

On. Check-inissä sitten tarkistellaan passi.

8
Yleinen / Vs: Sijaintisi NYT -keskustelu
« : 07.10.2019, 15:56:58 »
Jesh, kaiken taman odottelun jalkeen sain vihdoinkin vastauksen siihen, miksi erikoisemmissa kohteissa kayneet listaavat vain kohteitaan eivatka kerro mitaan. Tusen tack!
 ;D

Eikös Starbucks ole jo aiemmin kertonut harrastavansa maabongailua (ja lentobongailua)? Aivan samalla tavalla kuin täällä joku muu harrastaa paikallisten torien bongailua tai paikallisten oluiden maistelua, on siis harrastus käydä maassa ja mahdollisesti käyttää matkaa lentoyhtiötä tai konetyyppiä jota ei aiemmin ole käyttänyt. Ihme valitusta jengiltä matkailufoorumilla, että pitäisi sen sijaan matkustaa junalla Ouluun. Tuskin Lagosin matkaa voi kuitenkaan verrata junamatkaan Ouluun (vaikka kävisikin Siikajoen Herkkugrillillä hakemassa eksoottisen hampurilaisen sriracha-kastikkeella *etusivun blogin maksettu mainos*) kuten täällä ehdotetaan.

Sivuja: [1]