Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - jaakkosuorsa

Sivuja: [1]
1
Tyhmät kysymykset / Vs: Nuuskaa Yhdysvaltoihin?
« : 06.11.2019, 13:33:00 »
New Yorkissa monet kojut myivät nuuskaa, mutta lähes kaikki oli poikkeuksetta alahuulinuuskaa (Skoalia tai Copenhagenia). Pussitavarana myytiin ainoastaan Generalin Winter Greeniä, jotka olivat pussityypiltään hieman erilaisia ruotsalaiseen versioon verrattuna. Kiekkojen hinnat pyörivät siinä kymmenen dollarin hujakoilla.

Kallista on kyllä jos vertaa Ruotsin hintoihin... Onko porukalla tietoa kuinka paljon nuuskaa saa viedä jenkkeihin kerralla? Parin viikon reissu edessä ja puntin verran voisin mukanani viedä.. Sillä määrällä ei luulisi olevan mitään ongelmaa?

Vientirajoituksista en tiedä ja en löytänyt mitään faktaa nopealla etsinnällä. Mutta pari vuotta sitten kun itse kävin Nykissä viikon reissun, vein mukanani puntin nuuskaa. Eivät tullissa ainakaan silloin puuttuneet siihen mitenkään.. Luulempa, että kunhan ei vie matkalaukullista nuuskaa niin ei mitään ongelmaa.

Sivuja: [1]