Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - N.K

Sivuja: [1]
1
Olisko kenelläkään tiedossa pientä kylää tai kaupunkia esimerkiksi Skotlannissa tai Ranskassa? Kyseessä täytyy olla maalaiskylä ja mieluiten mahdollisimman rauhallinen. Toiveissa olisi myös että paikalla ei olisi paljoa muita turisteja. Kiitos jo etukäteen!

2
Ihan oikeasti? Hieman päälle 300 euroa?
Lento 170 euroa? Econymy light vai standard?  Standard maksaa about eur 300 per nuppi lokakuussa Icelanderilla .Mukana siis pelkkä käsimatkatavara?
Auto 110 eur, leirintäalue 12 eur.Eli 170 + 110+ 12= eur 292 total. Bensan hinta puuttuu. Olisiko 8 eur per 6 pv (Islannissa nähdäkseni enemmän)? siitä jo tulisi yhteensä 300 eur/6 pv.
Ruokaan ja juomaan menee Islannissa vähintään 60 euroa viikossa, 10 euroa päivä, mikä on minimi jos ei halua kuolla janoon ja nälkään. Tällä hinnalla ei istuta kahviloissa tai syödä rafloissa.Käyminen missään kuumassa lähteessä ei tietääkseni ole ilmaista.
Todelliset matkakulut lienevät lähempänä 400 euroa kuin kolmeasataa ja edellä lukemani mukaan "paljon missään ei käyty"  kunhan ajeltiin ympäriinsä?  ;D
Kyllä!
Lentoyhtiönä oli Lufthansa, koska pääsimme sillä edullisemmin. Auton hinnaksi jäi 55€, koska maksu meni puoliksi.170+55+15*6+12= 327€. Kuumia lähteitä on paljon ja kyseessä oli vain lähde johon paikalliset olivat tehneet hanan kuuman veden säätelyyn. Kyllä niitä löytää, kun osaa etsiä;)  ja kyllä mukana oli vain käsimatkatavarat, sillä kyseessä oli lyhyt loma :)

3
Kuten Pesula edellä olen äimän käkenä, miten onnistuu 6 päivän reissu Islantiin vähän yli 300 eurolla? Sinnehän ei ole edes suoria lentoja Suomesta vaan Arlandan kautta niin nostaa lentolipun hintaa. Mihin vuodenaikaan reissu tehtiin?  Kysyn siksi, että oman kokemukseni mukaan esim tulivuori Heklaa ei päässyt katsomaan toukokuussa koska tiet olivat huonossa kunnossa talven jälkeen muutama vuosi sitten. Olen kiertänyt maailmaa jonkin verran ja Islanti on kyllä yksi kalleimpia paikkoja, jossa olen käynyt. Silti suositeltava paikka jos löytyy ylimääräistä rahaa....
Hei!
Reissu tehtiin lokakuussa ja lennot saatiin halvalla(noin 170€). Auto oli hinnaltaan 110€ jonka maksoimme puoliksi😀 olimme vain yhden yön leirintä alueella, jolloin pystyimme peseytymään. Leirintä alueen paikka maksoi henkilöltä 2000 islannin kruunua eli vain noin 12€, mikä oli yllättävän halpa. Loput rahat käytettiin ruokaan, mutta aika halvalla syötiin eli ei kyllä ravintolassa käyty :) Ruoka oli kyllä huomattavasti kalliimpaa kuin Suomessa. Bensat maksoimme myös puoliksi joten sekään ei kasvanut massiiviseksi menoeräksi. Lisäksi on sanottava että emme käyneet maksullisissa turistikohteissa, kuten blue lagoonissa (olimme käyneet jo edellisellä käynnillä :)). Islannissa riittää kyllä näkemistä muutenkin. Peseydyimme myös kerran toisessa kuumassa lähteessä, joka ei ollut täynnä turisteja :)
Kiitos Pesula, mahtavaa olla täällä!

4
Islanti on ehdottomasti uskomaton matkakohde!
Itse 6 päivän loman hinnaksi tuli hieman päälle 300 euroa ja tämä kattoi kaiken eli ruuat,auton ja lennot.  Auto maksettiin kaverin kanssa puoliksi ja myös yövyimme autossa.  Reissu oli uskomaton ja hinta oli edullinen. Suosittelen

Sivuja: [1]