Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Ainuska

Sivuja: [1] 2 3 ... 50
1
Terveys ja turvallisuus / Dengue kuume kaksi kertaa
« : 09.01.2008, 19:39:48 »
Aiemmin eri virustyypit pysyivät eri alueilla, mutta kun ihmiset liikkuvat nykyään niin paljon, eivät kannat ole enää samalla lailla paikkakohtaisia kuin joskus 1900-luvun alkupuoliskolla. Hyttyset voivat olla samoja tai eriä (myös muut Aedes-lajit kuin A. aegypti, voivat dengueta levittää).

Viime vuonna ainakin Kambodzhassa oli dengueta hyvinkin paljon, kysyjäni välttäisin kyseistä maata ainakin sadekauden aikana.

2
Intia / Passin voimassaolo ja Intiaan meno
« : 13.11.2007, 01:46:00 »
Lainaus käyttäjältä: "T-musu"
Onko muuten Intiaan oltava aina viisumi, jos aikoo vain olla siellä muutamia viikkoja esimerkiksi?


Aina on oltava.

Lisätietoja Intian suurlähetystön sivuilta.

3
Tuntuu, että ihmiset tietävät vähän liiankin hyvin Suomesta. "Luin uutisista, että alkoholi on yleisin kuolinsyy Suomessa." Sentään korjasin, että työikäisten aikuisten... "Suomalaiset tunnistaa aina WGT.ssä (eräs goottifestari) mielettömästä humalatilasta"...ai jaa.

4
Aasia / Kambodzaan asumaan pitemmäksi aikaa
« : 17.08.2007, 22:19:32 »
OFF-TOPIC

Lainaus käyttäjältä: "Kulkuri75"
Lainaus käyttäjältä: "trilobiitti"
Lainaus käyttäjältä: "Kulkuri75"
Miltei joka päivä eri böönä käytössä

No mutta sehän on "todela" siistiä.

Oli sitten pakko tulla kateellisen näsäviisailemaan  :lol:


En oikeastaan usko, että kukaan on kateellinen siitä, että ostat seksiä. Halpaa seksiä vieläpä. Saitko joka päivä eri sukupuolitaudinkin?
Ja mitäs mieltä on tämä muijasi, jonka kanssa olet lähdössä Dubliniin. Käytätkö häntäkin?

5
Kiina / Mao-kirja ja Kiinan tulli
« : 06.08.2007, 23:36:46 »
Kolme vuotta sitten matkaseurueemme LP kyllä kiinnosti rajaviranomaisia, mutta ei kirjaa takavarikoitu. Jollain sisäsivulla kiinaksi oleva präntti pelasti tilanteen.

Hongkongista saa muuten tuota Mao-kirjaakin hyvin. Oli meidän yliopiston kirjakaupassakin.

6
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Naamat esiin!
« : 06.08.2007, 23:18:58 »
Lainaus käyttäjältä: "tirmo"
Voi elämä :roll:  
Vitsit, kun olen aina pitänyt tuota Ainuskaa vähän varttuneempana, paksuun villatakkiin pukeutuvana, vakavia kirjoja lukevana tätinä. Mistäköhän tuokin mielikuva on mulle tullut...   :shock:

 :lol:


Lolz. Pelastit mun päivän :) Nykyään kuulen yleensä vain kommenttia siitä, että vaikutan ikäistäni nuoremmalta :) Ehkä mä olin varttuneempi silloin kun liityin tallaajiin...

8
Aasia / Hong Kongista eteenpäin heinäkuussa
« : 13.04.2007, 16:47:51 »
Oon tehny ton Hong Kong - Hanoi reissun kahteen kertaan. Haualla saattaa loytya aiempia keskusteluja aiheesta. Toi seat61:n ohje on varsin pateva myos.

Guilinin kautta ei kylla ole mitaan jarkea kiertaa, Guangzhousta paasee suoraa Nanningiinkin.

9
Junamatkustus / Reittiä suunnittelemassa
« : 28.03.2007, 12:52:05 »
OT

Lainaus käyttäjältä: "alan_mies"
Lainaus käyttäjältä: "derevo"
...eli täällä on paljon outoja ihmisiä, jotka eroavat paljon keskivertoihmisestä. alussa minä luulin, että täällä on tavallisia ihmisiä.


Tuo on kyllä harvinaisen totta. Suurin osa ihmisistä täällä on masokisteja.  


Amen. Siks taalt on niin hankala loytaa sopivaa treffiseuraa. Kaikki vain nauttivat kivusta, eika kukaan halua aiheuttaa sita  :cry:

10
Tyhmät kysymykset / Apua intiaan, kinkkisiä ongelmia!
« : 27.03.2007, 15:15:45 »
Jos haluat pelata varman paalle, ala ruokaile ravintolassa, jossa tarjotaan kanaa. Voivat kasitella samoilla valineilla myos kasviksia. Exani sai ilmeisesti talla tavoin kampylobakteerin. (ja allekirjoittanut sai jostain lavantaudin, vaikka kaikkea kypsentamatonta valtimme).

Kannattaa ilmansaasteiden takia valttaa varmaan suurkaupunkeja. Esim. Delhin ilma on sellaista, etta itse kaytin ilmansaasteiden takia allergialaakkeita.

11
Pallontallaajaklubi / Pallontallaajamatka
« : 24.03.2007, 18:00:04 »
Oisin kiinostunu, mut en voi sitovasti sanoa mitaan ennen kuin selviaa, onko mulla kesatoita. Osasin ainakin joskus venajaa sen verran, etta perusturistiasioista olen selvinnyt.

12
Thaimaa / Varoitus Bangkokin matkaajille
« : 19.03.2007, 07:30:55 »
Lainaus käyttäjältä: "Heini"
koska silmätipoista joutuu kuitenkin silmäänkin laitettuna osa nieluun ja siitä eteenpäin, joten luulisi kaikkien silmätippojen käyttäjien olevan vähän väliä kanttu vei mikäli legenda pitää paikkansa.
Kertokaa, mikäli tiedätte aiheesta enemmän.


Ah, kun muistais. Pitaa Suomessa kaivaa myrkytys- ja huumeanalytiikan luentomuistiinpanot esiin. Mun mielesta pitavaa nayttoa siita, etta silmatippoja voitaisiin kayttaa tyrmaystippoina, ei ole. Mutta saa korjata, jos muistan vaarin.

Aloin asken miettia, etta mita huumetta itse keksisin kayttaa samaan tarkoitukseen ja tuli ekana mieleen ketamiini. Luennoilla puhuttiin GHB:n (=gamma) kaytosta. GHB on helppo lisata juomaan hajuttomana, varittomana ja mauttomana nesteena. Jenkeissa ainakin kaytetaan myos flunitrazepamia (eras bentso). Tosin laaketehdas on sittemmin muuttanut laakkeen koostumusta niin, etta juomaan lisattaessa se varjaa juoman siniseksi (tata ominaisuutta ei varmaan ole Aasiassa myytavissa laakkeissa...).

13
Ulkomailla asuminen ja työskentely / Re: Miten perille
« : 17.03.2007, 08:40:02 »
Lainaus käyttäjältä: "warhis"

Veikkaisin että se trans-mongolia (trans-siperia ei tänne tule) päätyy juuri tuolle asemalle, en ole asiasta kuitenkaan varma. Hong Kongin junan löydät helpoiten sillä että opettelet ko. paikan mandariininkielisen nimen joka on XIANG GANG, pääteaseman nimi on JIU LONG.


Juna ei pysahdy matkalla missaan, joten ei tartte pelata etta jaa vaaralla pysakilla :) Jos paattaria etsii kartasta, niin se on kantoniksi ja englanniksi Hung Hom, joka kylla sijaitsee Jiu Longissa. Eli yhdeksassa lohikaarmeessa. Kantoniksi ja englanniksi puhutaan Kowloonista.

Junien tietoja voi katsella englanniksi tuolta:
http://www.kcrc.com (intercity passenger services). Sivuilla pitaa vain tajuta, etta Hung Hom on tuo Hongkongin asema.

14
Aasia / Rokotukset Kaakkois-Aasiaan
« : 28.02.2007, 17:01:13 »
Lainaus käyttäjältä: "fishbone"

Minkalaisissa oloissa jengi luulee matkaavansa, jos tanne turistimatkalle jotain lavantauteja suunnittelee ottavansa. :shock:  :lol:


Ma sairastin Intiassa lievan lavantaudin... Sen jalkeen teki kummasti mieli ottaa se rokote. No edelleen on ottamatta. Intia on eri kuin K-Aasia kylla, mutta ei kukaan mulle Intiaankaan tuota rokotetta ollut suosittelemassa.

15
Ni hao Eipou!

Satun opiskelemaan tata lukuvuotta CUHK:ssa :) Niin, etta jos on kysyttavaa, saa kysya :)

Tuli mieleen esim. sellainen, etta vaikka tenttikausi jatkuu taalla jouluun asti, niin hyvin todennakoisesti pystyt halutessasi sopimaan tentit niin, etta voit lahtea jos marraskuun lopussa, mikali on tarpeen.

16
Lentomatkustus / Pending maksun tilana Air Asialla
« : 26.02.2007, 17:45:50 »
Hei, olen viimeisen puolen vuoden aikana lentanyt muutaman kerran AirAsialla. Minulle tapahtui kerran sama. Syyksi selvisi, etta olin antanut vaaran Visani osoitteen (osoitteesta puuttui c/o). Oikealla osoitteella tilaksi muuttui parissa minuutissa Confirmed.

Maksua ei siis ole mennyt, eika luultavasti menekaan, ellet yrita uudestaan.

Toivottavasti auttoi.

Siina siis kun antaa maksuntietoja, pitaa naputtaa tasmalleen se osoite, johon Visa-laskut menevat. Ongelma tulee myos, jos kirjoittaa maksajan nimen eri muodossa kuin mita kortissa lukee (yleensa korteissa on toisen nimen ensimmainen kirjan).

17
Kiina / Hong Kongin hintataso
« : 18.02.2007, 09:39:03 »
Lainaus käyttäjältä: "BlueZ"
Maksoin Kowloonissa 10e/yö sängystä 4h huoneessa, jossa oli kylppäri ja oli siisti. Paikka oli nimeltään Chung King Mansions


Chungking Mansionista saa tuolla hinnalla yhdenkin hengen huoneen kylpparilla. (kaverini majoittui talla viikolla sinne, kun en voi asuntolassa oikein majoittaa vieraita)
Chungkingissa voi myos syoda halvalla, jos tykkaa intialaisesta safkasta. Kasvisruuan riisilla saa kolmella eurolla.

18
Kiina / Hong Kongin hintataso
« : 17.02.2007, 09:36:43 »
Lainaus käyttäjältä: "J-P"
Juomapuolen voi hoitaa halvemmalla kun ostaa kaljansa seiska-yhdestätoista ja juo siinä kadulla baarin vieressä. Siinä edustalla hengatessa tutustuu myös hyvin ihmisiin.


Joo LKF:n paras baari ja sushipaikka! Hyva hinta-laatusuhde :) Tai sit voi ostaa siita ja lahtea Stormiesin kulmalle hengaamaan. Siitakin kulkee ihan hyvalla vauhdilla tuttuja usein ohi.

Torstaisin (ja osittain keskiviikkoisin) osassa baareissa on naisten ilta ja naiset saavat osan juomista ilmaiseksi.

19
Lainaus käyttäjältä: "Tinja"
Ai ei seksia... no emmaa sit viiti. Kai siella Thaimaassa on muitakin keta treffata  :roll:


Siis ei seksia!! Makin oisin voinu lahtee muuten ja vaik pitaa pitkan paasiaisloman. Ja mun lentoliput tulis halvaks kun asun toistaiseks aika lahel. Paitsi en kyl voi tavata ketaan ennen matkaa, kun en oo Euroopas.

Oon kyl sinkku, hoikka, mukava, hullu, kielitaitoinen (ma kysyin tanaan kiinaks tieta ja mua ymmarrettiin!!) ja mukavaa matkaseuraakin.

20
Lainaus käyttäjältä: "trilobiitti"

Sama juttu, ei mitään ongelmaa eikä mitään edes kysytty, eli lippua ei tarvitse hankkia etukäteen.


Ellei ongelmaksi lasketa nauravaa kiinalaista passintarkastajaa. "Hahaa sulla ei ole viisumia Vietnamiin!!"

Sivuja: [1] 2 3 ... 50