Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Coldfeet

Sivuja: [1]
1
Kolmen viikon päästä ois vajaan viikon fiilistely/fudis matka Lontooseen.. Ja juuri kävin stockmannin hulluilta päiviltä :shock:  liput Delhiin tammikuun lopulle, takas pitäs tulla sitte helmikuun lopulla :D

2
Toiveet korkealla rakkaan naapurimme Ruotsin puolesta.. Zlatan Ibrahimovic vie maalikuninguuden.. Ruotsilla muutenki kokenut joukkue.. Ja ennen kaikkea Freddie Ljungberg 8)

3
Helsinki-New York-Helsinki 342e viime maaliskuussa... Ostettu syksyllä hulluilta päiviltä.

4
Joskus 5.luokalla kavereitten kans tehtiin "karkki" reissuja Haaparantaan. Tosin niitä ei nyt oikein ees ulkomaan matkoiksi voi laskea. 16.vuotiaana menin töihin Lontooseen vajaaksi vuodeksi. Samalla ekaa kertaa oikeesti ulkomailla sitten porukoitten kans tehdyn Tukholman reissun.

5
Kanada ja Yhdysvallat / YMCA:t USA
« : 09.01.2006, 05:01:20 »
Minkäläisiä kokemuksia teillä on noista jenkkilän YMCA:stä?

6
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Lautapelit
« : 21.11.2005, 02:14:35 »
Kyllä Trivial on pelien kuningas varsinki jos kukaan pelaajista ei oo pelannu sitä vielä kymmeniä kertoja ja muista kaikkia kysymyksiä ulkoa. Monopoli on kans kunnon klassikko, saatiin se joskus penskana joululahjaksi ja tuli jauhettua sitä aivan tosissaan.. Tosin meidan perheessä ei läheskään aina tullu pelattua pelejä loppuun asti ku jollain palo aina hermot ja peli loppu hirveeseen huutoon.. Sama homma melkeen kaikissa peleissä Afrikan tähdestä Shakkiin :(  :lol:

7
Eurooppa / Euroopan TOP 5-kaupungit
« : 21.11.2005, 01:44:52 »
Suosikit järjestyksessä

1. Lontoo
2. Pariisi
3. Tukholma
4. Tallinna
5. Helsinki

8
Lentomatkustus / mikä hauskinta lentomatkustuksessa
« : 21.11.2005, 00:59:07 »
Lentämisessä parasta on ehdottomasti se hetki ku kone nousee ilmaan ja voi huohahtaa helpotuksesta et perkules se nousi sitteski taivaalle, vaikka lähtökiihdytyksen aikana sitä jotenki alkaa aina epäilemään.. En pelkää lentämistä mut jotenki lähtökiihdytyksessä alkaa aina tuntuun et ei hitto tää nouse ikinä ilmaan.. Laskeutuminen on aina yhtä tuskaa ku korvia särkee niin perhanasti..

9
1. Minkä ikäinen olet? 21v

2. Sukupuoli? Mies

3. Mitä teet työksesi/opiskelet? Opiskelen insinööriksi
 
4. Missä asut? Oulussa
 
5. Mistä olet lähtöisin? Oulusta

6. Uskonto? Ev.Lut
 
7. Juotko/poltatko? En juo enkä polta

8. Muuta? Katsellaan ja ihmetellään

10
Yleinen / Haaste: Sijoita kaupungit kartalle!
« : 04.11.2005, 07:16:18 »
1.Kokonaisvirheesi? 2750km
2.Paras osumasi? Helsinki 8km
3.Huonoin osumasi? Kiova 389km
4.Montako alle 50 km? 12kpl (Tukholma, Lissabon, Lontoo, Bryssel, Haag, Dublin, Bern, Rooma, Budapest, Oslo, Kööpenhamina, Helsinki.)

Kulunu jo näköjään yläasteen maantiedon tunneilta jo vähän liian kauan aikaa. Semmosia virhe veikkauksia tuli, kuiteski oli 10 todistuksessa :oops:

11
Veriryhmänä AB+ joka muistaakseni on siitä hyvä, et voi vastaanottaa kaiken kirjaimista verta jos ei keretä/pystytä nopeesti veriryhmää selvitteleen.

12
Hiihtolomalla meen vajaaksi pariksi viikoksi New Yorkkiin ja ens kesänä ois tarkotus lähtä reilaan.

13
Yleinen / Paikka johon on vielä joskus päästävä
« : 01.11.2005, 03:45:39 »
Road trippi USA:n läpi tyyliin New York-monta-mutkaa-Los Angeles sekä Alaskasta Etelä-Amerikan kärkeen ulottuva reissu.

14
Estonia: Ei kunnon muistikuvia.. Muistaa vaan myrskyävän meren ja pelastuslautat.

Diana: Heräs aamulla normaalia aikasemmin ja aukas tv:n ja siinä yläkulmassa oli semmonen Dianan kuva ja vuosiluvut. Siinä tuli vaan jotenki mieleen et ei tää oo oikein todellista.

WTC: Olin just edellisenä päivänä muuttanut Lontooseen ja kuuntelin aamulla radiota kun kuulin et WTC:n tornit oli sortunu. Sillä hetkellä aattelin vaan et ymmärsin lähetyksen jotenkin väärin ja unohdin koko asian ja lähdin kattoon nähtävyyksiä. Aika nopeesti tuli selvyyttä asiaan ku joka tv:stä mitä näky tuli samaa lähetystä ja lehtien erikoispainokset alko tulla katukuvaan.

15
Lentomatkustus / Lentokentillä nukkuminen!
« : 31.10.2005, 23:19:05 »
Ite oon nukkunu tuolla Heathrowilla ja ihan hyvin tuli uni silmään vaikka penkit ei kauheen hyviä ollukkaan.. Porukkaa ei ollu juuri ollenkaan ja sai valita itelle oman rauhaisan nurkkauksen jossa koisia..

Sivuja: [1]