Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - cherry3

Sivuja: [1]
1
Yleinen / Matkailu ja Suhde.
« : 27.12.2006, 23:09:09 »
Miehen ylipuhuminen meillä kesti muutaman vuoden ja viime kesänä oltiin ensimmäistä kertaa kahdestaan reissussa ja sille tielle sekin jäi! Eli matkakuume nousi eikä se enää laskekaan. Ens kesänä kutsuu Espanja ja kyllä mä vielä saan sen raahattua vaikka mille seikkailulle! :D

2
THAIMAA Siellä on ihania miehiä, ihan oikeasti tosi ihania, kissamaisen lihaksikkaita, kohteliaita eikä liian päällekäyviä. Aivan eri luokkaa kun vaikka kiinalaiset.

 Muita en osaakaan sitten jäsennellä. Oma mieheni on latino ja hän on aivan ihana, kuten latinot yleensäkin, mutta yleinen mielipide karvarintaisesta latinosta ei oikein iske. Oma mieheni on aika macho ja miehekäs, joka on toisaalta rasittavaakin. Mutta on hän myös romanttinen, kuten latinot usein ovatkin. Mieheni sanookin, että heilläpäin miehet kirjoittelee dramaattisia runoja.
Toinen maa jossa miehet on jollain tavalla tosi viehättäviä on venäjä, vaikken siellä ole koskaan käynytkään. Nehän on suomessa usein rikollisia, mutta ehkä se onkin just se mikä viehättää.

3
Yleinen / Äkkilähdöt
« : 11.12.2005, 23:52:23 »
Jos on tarpeeksi rahaa, pääsee kaukomatkoillekin äkkilähdöillä jo heti huomenna. Ainakin Thaimaaseen ja Brasiliaan. Ja tietysti egyptiin, madeiralle yms. Madeiralla on kuulemma upaet jouluvalot!

4
Junamatkustus / Alkuhankintojen budjetti?
« : 11.12.2005, 23:00:13 »
Kustannuksista ennen matkaa...
Mä ostin juuri äskettäin käyttämättömän rinkan huuto. netistä. Vikuttaa oikein hyvältä ja mulle sopivalta. Hinta oli 20e. Tietysti kannattaa varmasti satsata kunnon rinkkaan, jos matkustaa urakalla ja usein ja kunnon rinkka menee monen monta vuotta, mutta mä uskon pärjääväni tolla oikein loistavasti
Ostin ihanat ja todella miellyttävät sandaalit Thaimaan reissultani, joille tuli hintaa 8e. Ne ovat oikein hyvät jalkineet kesäreilaukseen. Toki otan mukaani myös toiset kengät, samat joita käytän suomessakin kesällä.
Rahapussi, jonka voi laittaa takin tai paidan alle mulla onkin, mutta voihan rahat kätkeä rinkankin sisään, jos ei viitsi ostaa kaulakukkaroa.
Makuupussia ei mulla olekaan, mutta aiotaankin majailla hostelleissa, joten uskon pärjääväni omalla lakanalla.
Hostellikirjan olen ajatellut ostaa(en tiedä onko järkeä, mutta monella kuulemma on ollut mukana).
Uskon siis että ennen matkaa rahaa ei tarvii mennä paljoa. Ainakin minä olen yrittänyt ja jokseenkin onnistunutkin tähän asti säästämään suurimman osan rahoista itse matkustukseen.
Ja muuten, matkapäiväkirjaksi sopivia vihkoja saa tiimarista jo 80 sentillä, eli säästöä siinäkin.
 :P

5
Junamatkustus / Yksin reilaus
« : 11.12.2005, 22:43:31 »
Niin... ja jos se pommi tms. räjähtää juuri siellä missä sinä poloinen juuri sillä hetkellä reissailet on sen varmaan sitten tarkoituskin olla niin. Kyllä täältä lähdetään kun sen aika koittaa, eikä siinä sitten muu auta. Tottakai kannattaa olla järkevä ja kuunnella vaistojaa monessakin asiassa. Mutta jos aina ajattelisi miten käy kun tekee jotai rohkeaa ja uutta ei kokiksi koskaan mitään, vai mitä!?

6
Junamatkustus / reilausporukka
« : 11.12.2005, 22:36:43 »
Jos lähtee reissuun yksin naisena, olis kyllä kummallista, jos ei saa seuraa mistään.  :shock: Tietenkään ei kannatakaan lähteä joka jannun matkaan, mutta voihan sitä vaan jutellakin. Ja jos joku alkaa ahdistella, kyllä yleensä löytyy henkivartijakin, viimeistään joku baarimikko joka sanoo suorat sanat ahdistelijalle.
Mä olen ainakin aina saanut seuraa joka reissulla, toivottua tai ei. En ole koskaan matkustanut ihan yksinäni, mutta kierrellyt ympäristöä ja viettänyt aikaa yksinkin. Suurin osa ihmisistä, joihin tutustuu on ollut todella ihania. Enkä ole tosiaan etsinyt miesseuraa ja vaikka ne miehet ovat kyllä ehkä etsineetkin naisseuraa ovat ne olleet yleensä ihan herrasmiehiä kuitenkin. Ja on joskus joitain oikein ihaniakin löytynyt...
Saan kyllä seuraa Suomessakin, esim. busseissa, vaikka en sitä suuremmin aina kaipaisi. Mutta kun pitää mielen avoimena kaikenlaisille ihmisille saa ystäviä vaikka ja mistä haluaa. :D  :D  :D

7
Eurooppa / no joo..
« : 07.12.2005, 22:53:25 »
Taisinkin lukea taksimatkan hinnan hieman väärin... Googleen kun pistät hakusanaksi skavsta, löydät lentokentän kotisivun ja sieltä saat tietoa sinne kulkevista yhteyksistä yms. Jep siis muistin, että matkan hinta olis ollu 280kr, mutta tarkistin  asian ja multa olikin jäänyt ykkänen huomaamatta edestä, eli matkan hinta taxilla ois sitten 1280kr, eli kallista. Sori väärästä tiedosta.
Mutta voit siis itse käydä tsekkaamassa tietoja skavstan kentälle pääsystä kyseisen lentokentän sivuilta.

8
Eurooppa / Tukholma- Skavsta
« : 07.12.2005, 22:45:16 »
Netistä luin, että tukholma-skavsta taksilla on n.30 euroa ja tunnin matka. Ei mun mielestä paha hinta tunnin taksimatkasta.
Tosin bussi on varmasti halvempi, mutta taksilla pääsee kuitenkin perille, kun itse haluaa ja varmasti nopeasti myös.

Sivuja: [1]