Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - sherpa

Sivuja: [1]
1
Baltian maat / Bulgaria
« : 11.11.2014, 21:06:48 »
Hei!

Pitäisi päästä elokuussa 2015 Bulgariaan. Siellä on folk music festival paikassa Koprivshtiza elokuussa. Kuulemma mahtava kokemus, mut ei muiden tartte sinne matkustaa, ei ole kiva kun festivaaleista tulee liian suuria. :D Mutta ei löydy lentoja, muita kuin Saksan ja muiden mutkien kautta.  onko tietoa jollain? Suomesta, tai vaikka Tallinasta???

T: Norjasta

2
Kesällä Koti-Suomeen lomalle, ja haluamme vuokrata noin viikoksi ihanan saunamökin. Ihana=puhtaan veden rannalla, auringoisella paikalla missä ei ole liikaa uteliaita naapureita aivan vieressä.
Sijainti: Jyväskylä - Oulu välillä. Koira lähtee mukaan lomailemaan, 50v+ pariskunnan kanssa. :)
Aika: Noin viikolla 29-31.

Tärppäiskö näin?

Huom! Tromssassa olisi vapaa osake samaan aikaan, hyvä tukikohta päivän patikoinneille!

3
Intia / Vs: delhin lentokenttä
« : 07.01.2009, 23:08:52 »
Namaste!

Marraskuun puolivälissä ährääntyi aikaa noin 1,5h kaikkiin tarkastuksiin Delhin kentällä, mutta eipä haitannut koska lento oli 3h myöhässä. Porukalla oli kapsäkkejä ja laukkua ja laatikkoa!! Olimme oikein iloisia että Lontoossa oli aikaa 5h seuraavaan lentoon. Lensimme British airwaysillä. En ikinä jätä enää liian tiukkaa aikataulua.

Hyttysiä ei näkynyt, ja mitä muutamasta hyttysestä. Kenttä ihan siisti, henkilökunta aivan ok.

Jäi hyvä mielikuva kaikista lentokentistä. Delhi, Bagdogra, Varanasi, Mumbay ja Goa.

4
Lonely Planets Thorntree

Tuolta kannattais kanssa katsella infoa!

5
Ehdottomasti kannatta lentää Varanasista Keralaan! Aikataulu turhan tiukka, paras löysätä edes vähän, ja kyllä kokemuksia tulee olemaan vaikka se pitkän junamatkan jättää pois.

Hyvä idea jättää pois tai toiseen kertaan Delhin eteläpuoli.

Ps. 3 viiko perästä lähtö   ;D

6
Intia / Hyttysverkkon osto Intiasta?
« : 19.08.2008, 17:23:11 »
Kuinka on; löytääkö kaupasta hyttysverkon Intiassa, vai onko otettava mukaan. Entä myrkkyä mikä tehoo malariahyttyseen? Kaverille on iskenyt malaria-kauhu!


Haulla löytyy malariasta ja hyttysverkoista keskustelua, lueppa ensin ne ketjut läpi ja mahdolliset lisäkysymykset jo olemassa oleviin ketjuihin :) -Tinja/mode

7
Intia / Vs: Goa majoitus
« : 31.07.2008, 20:09:56 »
Benaulim, onko tietoa tai jopa kokemusta tuosta paikasta Goalla? Kaks tyttöä 40-50v haluaa mennä (luultavasti) Goaan 4 viikkoisen lomansa lopuksi huilaamaan. Mikä olisi hyvä paikka relax ei bailata Goassa? Benaulim LP ja RG mukaan vaikuttaa ok mahd.

Majoitus ehdotuksia olisi myös mahtavaa saada!

Olisimme siellä marraskuun toka viikolla.

Ehdotuksia pliis! Kiitos :)

8
Intia / Vs: Intia + malarialääkitys
« : 31.07.2008, 12:35:28 »
No miten on asia!!!

Onko otettava malaria profylaksi kun loka/marraskuussa matkaamme Himalajan juurilla ja lopuksi mennään (luultavasti) Goaan viikoksi???!!  Sitä on niiiin p... monta mieltä tavallisilla tallaajilla ja ammattilaisillakin....grrrrr!! :((


9
Varusteet ja pakkaaminen / Vs: Vaelluskenkähelppi
« : 18.04.2008, 22:56:46 »
Minkälaiset kengät valitsee riippuu minkälaiseen maastoon on menossa: Metsään, pehmoiseen, jyrkkään, kosteaan, kivikkoiseen pirunpeltoon jne, kuinka pitkä ja kauan meinaa vaeltaa. Käpälien kunto määrää myös, jos esim. juoksee maastossa usean kerran viikossa niin lenkkareilla pärjää jo kauan (lihakset harjantuneet, samoin jänteet ja nivelet). Tavallinen tallustelija tarttee vaellukselle vaelluskengät, ja siis maasto ja käpälien kunto määrää. Omasta mielestäni kengät jotka menevät paljon yli nilkan ovat p....stä. Minun nahka Garmont gore-texit ovat olleet mainiot jo 13v!

10
Ahaa! Orissa!

Onko jollain kokemusta Orissan rannoista. Luin L.P mutta ei oikein lupaavaa kuvaa anataut?? Orissa sopis tosi hyvin meidän reittiin.

Sherpa kiittää vastauksista :)

11
Aasia / Lippujen osto; perillä vai jo ennen lähtöä
« : 05.03.2008, 21:09:59 »
Namastee!

Tuota asiaa on jo kysytty aikasemmin, olisko kellään tuoretta tietoa.

Siis uskaltaako jättää junalippujen/lentojen oston Intiaan saavuttua. Ja voiko ei-intialaisella Visa tai Mastercardilla maksaa liput netissä Intiassa?

Lokakuussa  Delhi-Varanasi-Darjeeling-Sikkim ja lopuks luultavasti johonki etelään rannalle lepäämään. Aika 4 viikkoa.

Sherpa kiittää vastauksista

12
Pohjoismaat / Paatilla Norjaan
« : 26.02.2008, 23:44:14 »
Lihantuotanto saastuttaa enenmmän kuin autoilu, lentäminen, rahdin kuljetus jne.... yhteensä!

Liftaa rekkojen kyydissä, pohjoisen (vaikka Tornion) kautta.

13
Intia / Delhi lentokenttä ja taxi
« : 19.02.2008, 22:22:28 »
Namaste!

Kävin 1996 Delhissä, silloin oli sellainen "pre paid taxi" koju Delhin International airportin ulkopuolella. Onko tietoa onko koju siellä viellä ja toimiiko toi pre paid-systeemi.  Siis kuski saa kuittauksen kuittiinsa kun on ajanut asiakkaansa pyydettyyn osoitteeseen ja saa rahansa kojulta vasta sen jälkeen. Kaikki taksitt eivät aja sinne minne pyytää, mutta noi pre paid taxit on luotettavia.

Onko Darjeelingissä ja Sikkimissä olleita!?? Lähdössä sinne loka-marraskuussa -08.

Sherpa 51v

Sivuja: [1]