Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - mjassi

Sivuja: [1] 2 3 ... 8
1
Yleinen / Vs: Sijaintisi NYT?
« : 16.12.2010, 21:02:17 »
Barra da Lagoa, Florianopolis, Brazil. Vuoden viimenen swelli tulee parhaillaan sisään. Surfs up!

2
Yleinen / Vs: Sijaintisi NYT?
« : 20.11.2010, 04:47:27 »
Ericeira, Portugal. Ei surffia viikkoon. Alkaan oleen aika siirtyä muualle.

3
Ihan ensimmäisellä aasian reissulla ensimmäisen majapaikan ravintolaan jäi siskolta lainassa ollut siihen aikaan arvokas kamera. Sinänsä hupasa juttu, et syy miksi se siihen jäi oli, et viimestä kertaa tarkistettiin ennen bussiasemalle lähtöä, että kaikki on varmasti tallessa. Onneksi tunnolliset omistajat olivat laittaneet kameran talteen ja kotiin lähtiessä sain sen takaisin.. kuvia ei vaan hirveesti siltä reissulta jäänyt. :)
Muuten oon jättänyt tarkoiuksella ainakin vaatteita, kenkiä, kirjoja sekä hyttysverkon. Unohtunut on saippuoita ja puhallettava tyyny. Pöllitty on useampi pari släpäreitä.

4
2 ja ½ viikkoa suomeen paluuseen. 3 ja ½ viikkoa brasilian reissuun. Kerranki sopiva aika suomessa reissujen välillä..  8)

5
Aasia / Vs: Filippiinit
« : 12.10.2010, 21:59:20 »
Onko kukaan surffannut filippiineillä? kahtelin wannasurf.comista että aaltoja ainakin itärannikolla pitäis olla.. Ja onko paikanpäältä mahdollisuutta vuokrata lautaa? Oon joulukuulle miettinyt kuukauden reissua ja yksi tärkeimmistä jutuista reissulle on et pitäisi päästä kunnolla surffaan.

6
2 viikon päästä muutto syksyksi portugaliin.

7
Eurooppa / Vs: Portugalissa surffaus
« : 29.05.2010, 21:05:19 »
2 viikkoa nyt takana rapture campillä ericeirassa. Oon ollu todella tyytyväinen, eikä kyllä pahaa sanaa oo sanottavana. Hinta oli vertailujen jälkeen reippaasti edullisin ja kaikki mitä netissä luvattiin on myös pitäny paikanpäällä. Märkäpuvut on uusia, laudat hyväkuntosia, hintaan kuuluneet ruuat positiivinen yllätys ja ku vielä säät ja aallotki osu kohtuudella kohilleen niin todella tyytyväinen oon ollu. Opetusta on saanut tarvittaessa ja oppaat on olleet kyllä hyviä.
Muista kohteista itellä ei oo kokemusta, mutta Ericeira soveltuu hyvin aloittelijoille ja myös kokeneemmille löytyy myös hyviä aaltoja lähirannoilta. Mitä oon muiden asiakkaiden kans jutellu niin ovat tulossa takaisin seuraavalla lomalla, kuten myös minä.

8
Yleinen / Vs: Pisin aika poissa Suomesta?
« : 24.03.2010, 22:42:51 »
4kk aasian reissu. Ens syksynä luultavasti vain menolippu ja katotaan kuin kauan rahaa/reissuintoa riittää.

9
Aasia / Vs: Bali ja ramada?
« : 25.02.2010, 14:09:06 »
Ramadan loppumista muslimit tulevat tulevat juhlimaan balille ja silloin majoitukset kutalla saattavat olla täynnä ja meno muutenkin vähä villimpää.. mutta se on vaan yks viikonloppu, eikä sekään ei teidän reissun ajalle osu.

10
Muistaakseni BA ja finski tekevät yhteistyötä(code share lentoja) tuolla välillä, joten taitaa olla tässä kyse vaan siitä, et finski päätti lopettaa juomien tarjoilun reitillä.

11
Thaimaa / Vs: Thaimaa juna- / bussimatkojen kestot.
« : 29.01.2010, 21:17:02 »
HEL-BKK lento perillä 13.45(aikataulun mukaa) ja juna lähtis 14.45 Chumphonii.. Onko mahiksii keritä?  ???

kentältä keskustaan menee taksilla helposti tunti tuohon aikaan + siihen päälle vielä passintarkastukset, laukkujen etsiminen yms.. voihan sitä kokeilla, mut en kyl laskis sen varaan et tuohon junaan kerkeette.

12
Thaimaa / Vs: ko phayam
« : 21.01.2010, 11:41:22 »
speed boat tais olla 30-45 min ja hitaampi lautta 2-3 h. ja kyllähän phayam aina noi phuketin, krabin yms voittaa.

13
Thaimaa / Vs: ko phayam
« : 19.01.2010, 21:31:55 »
ei todellakaan kannata käyttää näitä khao sanin busseja vaan mennä eteläiselle bussiasemalle ja ottaa sieltä valtionbussi Ranongiin. Ite mentiin valtion bussilla ja kaverit tuli perässä khao sanin busseilla. Olivat joutuneet yön aikana 4 kertaa vaihtaan bussia ja odotteleen useita tunteja Chumptonissa ilman mitään infoa millon matka jatkuis. Matka-aikaki tais olla lähemmäs 15 tuntia lopulta. Meillä kesti 9 h mihin sisälty ilmainen ruokailu, kun vip-yöbusilla mentiin. Hintakin tais olla puolet halvempi.

mut tämä toki vaan mun mielipide. Ja ohan se lippu helpompi ostaa siitä khao sanilta, ku lähtä käymään lopulta aika kaukana keskustasta olevalla bussiasemalla. tais maksaa n 100 bht suuntaansa taksi.

14
Tyhmät kysymykset / Vs: "halvat maat"
« : 18.01.2010, 23:49:11 »

(Sinänsä muuten ironista, kuinka opintotuesta kuulee välillä puhuttavan kuin jostain suuresta edusta, joka on opiskelijoille annettu, ja jota jopa häpeilemättä väärinkäytetään, kun todellisuudessa työssä käymättömän opiskelijan tulot selkeästi nousisivat jos opintotukijärjestelmä lakkautettaisiin.)


ihan vaan mielenkiinnosta kysyn et miten tämä olis mahollista? mistä se raha sitte tulis?

off topickina tuosta opintotuesta sen verran, että mielestäni on tyhmää, että opiskelijoiden työntekoa rajoitetaan tulorajoilla, vaikka opinnot etenevät normaalisti..  ???

15
Pallontallaajaklubi / Vs: Miitti Oulussa?
« : 18.01.2010, 17:00:57 »
oon tulos vielä.. pitäs varmaan miettiä et miten tunnistetaan toisemme?

16
1. Minkä ikäinen olet? 24

2. Sukupuoli? Mies

3. Mitä teet työksesi/opiskelet?
    Opiskelen It-alalla 4 vuosi menos ja 3 vuoden kursseja käyn.. ens vuonna vois pitää välivuoden ja lähtä reissuun.

4. Missä asut? Oulussa

5. Mistä olet lähtöisin? ylivieskasta

6. Uskonto? kuulun kirkkoon.

7. Juotko/poltatko? Juon / en polta

8. Muuta? tällähetkel pitäs olla matkalla helsinkiin, mut makaan krapulas kämpillä ja selaan pallontallaajii..

17
Suurin meno kuukausittain on vuokra, johon menee 350 e. Halvemmalla vois todellaki asua, mutta pidän omasta rauhasta ja kimppakämpät yms ei enää kiinnosta. vuokran jälkeen opintotuesta ei enää hirveenä jää käteen, mut kesällä tienaan hyvin ja niillä rahoilla sitte elelen talvella ja osa jää jopa säästöön reissuja varten.

mut muihin kuluihin varmaan 400 e/kk.

18
Thaimaa / Vs: Thaimaan viisumi
« : 14.01.2010, 14:16:46 »
pienellä haulla asiat löytyy. tai jos kysyy niin kannattaa varmaan kysyä laoksen ja kambotsan viisumeista niiden omista ketjuista eikä naapurimaan.

vietnam http://www.pallontallaajat.net/pt2/keskustelu/index.php?topic=5629.0

kambotsa http://www.pallontallaajat.net/pt2/keskustelu/index.php?topic=9761.0

ja laos http://www.pallontallaajat.net/pt2/keskustelu/index.php?topic=4586.220

19
Aasia / Vs: Vietnamin viisumi
« : 13.01.2010, 12:09:28 »
No miten on? Suunnitelmana olis mennä Bangkokista Laosiin ja sieltä Vietnamiin, olisko fiksuinta hankkia Bangkokista sekä Laosin että Vietnamin viisumit (siinä tapauksessa että meno venyy yli 15 pv)? Ja miten, Vietnamista matka jatkuisi Kambodzan puolelle, pitäiskö sekin viisumi hommata jo Bangkokista vai kuinka vaivatta sellaisen saa Vietnamista? Kokemuksia? Ja kuinkahan pitkä odotus tällaisessa rumbassa on Bangkokissa tiedossa?  ???

vietnam taitaa olla ainut mihin et saa rajalta kuukauden viisumia. eli jos ei oo tarkotus olla pitempään ku kuukautta laosis tai kambotsas niin vietnamin viisumi olis ainut minkä hankkisin etukäteen ja senki luultavasti vasta vientianesta.. jos meinaat kaikki hankkia bangkokista, niin luultavasti passis joutuu oleen jokaisen maan suurlähetystössä useemman päivän..

20
Nyt kun on useampi vuosi näistäkin keskusteluista mennyt jo, niin miltäs tuo lomprayah on vaikuttanut?

ei ainakaan omas kaveripiiris oo ollu enää mitään ongelmia. tosin ei oo kyl vuoteen taas kokemusta.

Sivuja: [1] 2 3 ... 8