Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Kohti Ääretöntä

Sivuja: [1]
1
Matkapäiväkirjat / Indonesia ja Borneo 5.2.-5.3.2010
« : 20.06.2010, 18:46:17 »
Ohessa linkki reissublogiin, joka painottui Kalimantanille, eli Borneon Indonesialle kuuluvaan osaan. Reissu kesti kuukauden ja matkassa oli 1kpl naispuolisia biologian opiskelijoita:)

2
Terve!

Suunnitteilla on vaihtovuosi Kolumbiaan 2010-2011. 'Eksoottisena ympäristönä' yliopisto neuvoi etteivät voi auttaa minua kuin apurahalomakkeen täytössä - otan haasteen vastaan! Olen henkisesti valmistautunut hoitamaan kaiken itse,hauskuuttahan lisää ilman muuta se, etten puhu sanaakaan espanjaa/castellanoa(spelling,jees?). Kielikurssit,here i come. Kaipaisin neuvoja ja kokemuksia erityisesti yliopistoon "free-moverina" lähteneiltä (mitä KAIKKIA haasteita tuli vastaan), myös muualta Etelä-Amerikasta. Pistäkää neuvokkaat viestiä tänne nähteville,tai yv:nä :)

Ikuisesti kiitollisena,
Kohti Ääretöntä

3
Intia / "Kun käyt Intiassa, kokeile EHDOTTOMASTI..?"
« : 16.12.2008, 18:04:45 »
Pistäkäähän ihmiset parastanne  ;) Mitä ihmisen pitäisi ehdottomasti kokeilla Intian reissulla, ainakin kerran elämässään? Olkoon se sitten tinkiminen poliisin kanssa - pikkupikku kyläkaupan puhelimen korjaaminen - überein paikallinen erikoisuus - naurettavin teemaravintola - hehkein auringonnousu sademetsän yllä kuumailmapallossa - hedonistisin ravintola/hotelli - rentouttavin hieronta - karvat niskassa nostattava ennustajan kertomus - mikä vain, tässä tilaisuutenne kertoa äärihetkiänne hyvässä ja pahassa  ;D

4
Aasia / Kämpän ostaminen Aasiasta
« : 26.02.2007, 16:35:18 »
Miten on,onnistuuko? Ilman muuta sieltä saa vuokrattua halvalla vaikka mitä mutta onnistuuko jos eurooppalainen pamahtaa paikalle ja etsii omaa pikku bungalowia metsän siimestä? Itse veikkaisin et siinä on jotai rajotuksia mutta oon kuullu et siellä on jotai lössii valtaamassa biitsejäni. Mutta Onko ihmisillä TARKKAA (omakohtaista) tietoa paikan poliittisten rattaiden kieppumisesta kyseisen asian tiimoilta ja onko keinoja millä suomalainen rölli pääsisi majoittumaan malariaitikoiden pariin? Kaikki rannikko+trooppinenlaguunisaarimaat kiinnostaa :D

5
Yleinen / Opiskelu vai reissaus
« : 25.02.2007, 13:14:59 »
Kertookkeehan immeet omia näkemyksiänne allekirjoittanutta askaruttaneeseen filosofiseen pohdiskeluun. Kirjoitin viime vuonna ylioppilaaksi,pääsykokeet lähestyvät, minua kiinnostavat ihmiset ympäri maailmaa ja siksi rakastan matkustamista.Yliopisto ja 9kk Aasian reissu on things-to-do-listalla kärkipäädyssä. Silti tuntuu etten tiedä petynkö enemmän jos en pääse Y-Opistoon, vai jos pääsen. Esim Yliopistoihmisreissaajat: onko jotenki mahdollista olla 6-9kk ekana vuonna reissussa, nostamatta tukia,opiskelematta niin että keväällä hommattu koulupaikka säilyy?..Veri vetää maailmalle,siellä olen puolet elämästäni asustellut,mutta koulutus on itselle silti tärkeää. Saanko reissusta mitään irti jo 19-vuotiaana "vanhaksi syntyneenä", vai saanko opiskelusta mitään irti katkerana Suomessa? Ääneen pohdiskelu Roxx :)  kiitos armaat jo etukäteen.

6
Tyhmät kysymykset / Kilroy ja New York
« : 14.08.2006, 21:39:40 »
Heipa. Ois tarkotus etsiä halpaa lentoa Nykiin joulun (...tiedän!) tienoilla. Kilroy ei jotenki vaan halua löytää mulle ainuttakaan lentoa niihin aikoihin. Etusivulla kun mainostetaan että menopaluut Nykiin alkaen 394egee (flights world) ni päättelenkö iha väärin että ku ostaa ton ni pääsisinkö sillä lipulla vielä jouluna....? Ku toi on siis Kilroy Basic ja "voimassa"-kohdassa lukee vaan että "myynnissä toistaiseksi". Auttakaa ny pientä äkkiä :) kiitän.

7
Tyhmät kysymykset / Kilroy flex
« : 09.05.2006, 15:29:44 »
Pyydän jo alussa anteeksi kaikilta viisailta :D siis.yritin,yritin,yritin etsiä yksinkertaista selitystä siihen että mikä "flexible"-lippu on.Saako siinä itse päättää lentopäivämäärät 'joustavasti',vai päätetäänkö ne ja matkakohteet ennen ostamista ym? Nöyrimmät kiitokset reiluille vastauksille :)

8
Tyhmät kysymykset / Kotimaan tilanne
« : 23.02.2006, 16:10:17 »
Näitä aiheita varmasti on ripoteltuna ympäriinsä mutta kertokaattehan kokeneimmat.Mikäli en halua hylätä kotiSuomea ihan kokonaan,siis pistää kaikkea poikki lähtiessäni esim puoleksi vuodeksi Aasiaan,niin mitenkäs Kela noin käytännössä toimii? Niin epäeettistä kuin se onkin,tuleeko valtion tuet tilille reissatessa ja vielä kotiin palattuakin? Onko reissuista ilmoitettava kuinka monella tuhannella lomakkeella? Voiko ottaa alivuokralaisen omaan kämppään ja repiä asumislisät ynnä muut itselle? Kela yritti sitä sivuillaan selittää, mutta kone kaatui siitä tiedon määrästä etten löytänyt vastausta.. :)

Sivuja: [1]