Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - alra

Sivuja: [1]
1
Olen lähdössä kesällä reissuun pariksi viikoksi. Sitä varten tarttis ostaa uusi rinkka/reppu, joka ei tietenkään tule vain yhtä reissua varten, vaan tarkoitus olisi tietysti käyttää sitä myös tulevilla pidemmillä reissuilla jahka kipinä ekan reissun jälkeen syttyy oikein kunnolla.

Tarkoituksena ei ole raahata puolta omaisuutta mukana, vaan pärjätä suht pienellä tavaramäärällä. Kuitenkin (pieni) makuupussi pitäisi saada kulkemaan mukana, mikä onnistuisi varmasti helpoiten kiinnittämällä se läpän alle.

Olen katsellut Deuterin kantovälineitä, jotka vaikuttavat erittäin päteviltä, erityisesti ACT Lite 40 + 10. Vähän kuitenkin mietityttää, että onko ko. malli turhan suuri - korkeutta sillä on 68 cm. Toisaalta saman valmistajan Futura 34 SL, joka on tosin naistenmalli (haitanneeko tuo?), on tilavuudeltaan selvästi pienempi, mutta mitoiltaan vain niukasti. Miten kestävää mahtaa olla materiaalina käytetty Ripstop-Nylon?

Kaipaisinkin mielipiteitänne erityisesti Deuterin repuista, mutta kertokaa toki muistakin malleista jos sellaisista on hyviä kokemuksia. Erityisesti kiinnostavat seuraavat mallit:
ACT Lite 40 + 10
ACT Lite 35 + 10 SL
Vario Futura 40 + 10
Futura 34 SL

Sivuja: [1]