Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Poikanen

Sivuja: [1]
1
Matkaseuraa / Hki - Tallinna - Riika - Hki
« : 02.07.2012, 16:36:30 »
Pikareissu Baltiaan ti-la, sisältää junailua (haluan kokeilla Tallinna Riika junayhteyden) ja linja-autoilua. Kaikkea voipi ehotella :)

2
Aasia / Tšukotka
« : 24.04.2007, 21:45:43 »
Wikipediaa selaillessani tuli taas tutkiskeltua Venäjältä paikkoja, joissa olis mukava käydä. Onkos kukaan pallontallaaja käynyt ikinä Tšukotkassa? Kuulisin mielelläni kokemuksia paikasta. Vaikuttais käymisen arvoiselta paikalta, kunvan vain olis aikaa :)

3
Lentomatkustus / FlyMe konkurssiin
« : 02.03.2007, 08:34:03 »
Aftonbladet   uutinen aiheesta. Lisäksi FlyMen nettisivut näyttää kertovan samaa.

Taitaa nyt sitten loppua mailin tulo tuoltaki :)

4
Lentomatkustus / Rovaniemi - Arkangel
« : 17.10.2006, 17:58:00 »
Onko tuo Rovaniemi Arkangel lentoreitti vielä hengissä? En ainakaan pikaisella selauksella löytänyt netistä varmaa tietoa.

Tuo Arkangel pitäis joskus käydä kurkkaamassa ko on niin lähelläkin :)

5
Olen aina välillä pohtinu mistä ostaisin asunnon, jos siihen olis sopivasti irtorahaa käytettävissä. En ole vielä sopivaa maata päättänyt, mutta eiköhän tuo olis joku halvahko maa jossain päin itäeurooppaa tai aasiaa.

Mistäpäin maailmaa muut haluais asuntoja? :)

6
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Warren Buffett
« : 26.06.2006, 21:21:46 »
Warren Buffett lahjoittaa melkoisen osan omaisuudestaan hyväntekeväisyyten. No jäähän sille tuota toki vieläkin, mutta on tuossa jo asennetta!

7
Varusteet ja pakkaaminen / Hintavihjeitä
« : 30.05.2006, 18:28:23 »
En löytänyt vastaavaa aihetta, joten aloitin uuden. Tähän vois keräillä hintavihjeitä kaikista varusteista yms. muista jutuista, jos sattuu löytämään jotakin poikkeuksellisen halpaa tai kiinnostavaa.

Keminmaan citymarketista löytyi lafuman extreme 600 kevyt kuitupussi 60€. Voipi löytyä myös muista sittareista.

Kemin jysk myi erittäin halpoja makuupusseja. Hinnat alkaen kymmenen euroa. Valikoimasta löyty myös fleecemakuupussi 15€:lla. Näitä löytää varmaan muistakin jyskeistä.

9
Varusteet ja pakkaaminen / Tatonka barrel
« : 21.05.2006, 14:43:20 »
Muistelen lukeneeni jostain (pallontallaajista?) hyviä kokemuksia tatonkan barrelin käyttämisestä reppumatkailussa. Nyt en kuitenkaan enään millään löydä ko. keskustelua.

Minkälaisia kokemuksia pallontallaajilla on barrelin käyttämisestä pidemmillä reissuilla? Onko tuo lähellekään verrattavissa rinkkaan kanto-ominaisuuksiltaan satunnaisilla ja lyhyehköillä kävelypätkillä?

10
Tulipahan taas ihan odottamatta tämä kirjan ja ruusun päivä vastaan. Aikaa sitten jo ajattelin muistaa ruusun tänä vuonna, mutta miten lie sen taas pystyin unohtamaan. Miten muut muistaa kaikki tämmöset tärkeät päivät? Olispa vaikka joku hyvä tekstaripalvelu, joka muistuttais heti aamulla erityisistä päivistä.

11
Tyhmät kysymykset / WLAN reissussa
« : 10.03.2006, 15:24:49 »
Minkälaisista paikoista ja mistäpäin maailmaa olette löytäneet avoimia wlaneja? Yliopistot olis varmaan otollista aluetta etsiä verkkoja, mutta mistä muualta noita kannattais yrittää löytää? Skype + wlan puhelin olis just hyvä tapa pitää yhteyttä jos vain verkkoon pääsis kohtuullisen helposti.

Sivuja: [1]