Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Neia

Sivuja: [1]
1
Vuokrataan huone Pasilasta ajalle 1.8-30.9. Myös tuosta lyhyemmät ajan kohdat voivat sopia. (myöskin mahdollisesti pitempään, kuitenkin ainakin elokuuksi!!) Vuokra on 300/kk, sisältää veden, sähkön ja internetin. Kämpästä löytyy erillinen keittiö, olohuone, kylpyhuone, wc, parveke. Nätisti sisustettu, ei mikään rotankolo :) Kämppiksinä kaksi opiskelija tyttöä. Mikäli kiinnostusta löytyy kysy ihmeessä!

[email protected]

2
Matkaseuraa / Espanjaan, Fuengirolaan.
« : 06.07.2006, 13:54:41 »
Tarkoitus olisi lähteä Espanjaan Fuengirolaan nyt 1.8 ja viipyä siellä n. 1 kk, tai mahdollisesti pidempään tilanteen mukaan. Yksin olisin näillä näkymin reissuun lähdössä ja etsisinkin mukaan muita mukavia, iloisia, sosiaalisia sekä bile-intoisia ihmisiä jakamaan majoituskustannuksia. Kämppää ei vielä ole tiedossa. Mikäli samankaltaisia suunnitelmia mielessä niin mailia vaan tänne päin. Itse joka tapauksessa sinne päin menossa, vaikka sitten matkalaukun kanssa kadulle istumaan ;)

//Aada

[email protected]

..myös kaikki muut majoitusehdotukset kelpaavat, esim. jos joku siellä päin sattuu jo olemaan ja tietää jonkun mukavan majoitusvaihtoehdon, niin viestiä vaan!

3
Matkaseuraa / Lontooseen ennen joulua.
« : 04.09.2005, 16:31:48 »
Heipsun!

Suunnitemissa olisi reissu lontooseen marraskuun tienoilla. Päiviä en ole vielä miettinyt mutta ennen joulua kumminkin. Tarkoitus olisi mennä ihan pakettimatkalle. Kilroylla oli ihan mukavia hintoja, n. 400e paikkeilla. En ole aikaisemmin lontoossa käynyt, joten mielummin lähtisin sellaisen henkilön kanssa joka myöskään ei aikaisemmin siellä ole pyörähtänyt, koska haluan kumminkin käydä noita vakio nähtävyyksiä läpi, ja olisi mukavaa jos kummatkin olisi yhtä innoisaan paikan näkemisestä : ) Tarkoitus olisi siis shoppailla, käydä nähtävyyksiä katselemassa, ja kaupunkia kierrellä, ja iltaelämäänkin olisi tarkoitus tutustua, mutta en ole lähdössä tälle reissulle klubittamaan lontoon yökerhoja läpi. Siis ihan tavallisen rauhallista kaupunki lomaa olisi suunnitelmissa viettää.

Olen itse 18-v tyttö pääkaupunkiseudulta. Ja työskentelen tällä hetkellä, joten olen melko suurella shoppailu ja käyttöraha varalla liikkeelle lähdössä : )  Tai no riippuen siitä paljon saan rahaa säästettyyä. Viestiä tänne pistän, koska kukaan kavereistani ei pääse lähteämään opiskelujen/rahan/tai jonkun muun takia. Haluisin lähteä semmoisen henkilön kanssa jonka kanssa tulen toimeen. Sillä en halua pilata matkaa sillä, että haluaisimme esim. tehdä aivan eri asioita tai emme olisi ollenkaan samanhenkisiä. Itse olen sosiaalinen ja ulospäinsuuntautunut.  Tykkään olla niin kotana katselemassa leffoja kuin ulkonakin pitäämässä hauskaa. Rakastan matkailua ja tykkään kokea ja nähdä kaikenlaista. Ja ihan tyttö seurassa suunnitelin matkalle tälläkertaa lähteä.

Jos suunnitelmani kuulostavat sopivilta niin pistä vain viestiä/mailia tänne päin niin katsotaan jos pääsisimme lähtemään reissuun tuonne ihanaan ja isoon Lontooseen.

-ada

4
Yleinen / Mille matkalle tallustelisin?
« : 10.08.2005, 15:22:42 »
Elikkä olen aina ollut matakailuhullu. Tosin vielä kuvasto tasolla.. :) Mutta nyt olisi suunnitelmissa säästää ja pakata matkalaukut ja lähteä keväällä 2006 reissuun. Mutta kiinnostusta löytyy joka maailman kolkkaan ja suunnitelmia niihin matkustaa vieläkin enemmän. Eli siksi kyselisinkin, minne kannataisi näin aluksi lähteä. Siis olen kyllä tämmösiä tavallisia matkoja tehnyt, mutta mielessä oli semmosta pitempää (kierto) reissua missä näkisi ja kokisi kaikkea. Eli ehdotuksia ja suosituksia minne menisi?

Ite olen miettinyt esim. Trans-Siperia, Japanin kiertelyä, jotain rundia euroopassa, jopa afrikkaa, mutta sen voi ehkä suosiolla jättää myöhemmäsi. Sitten intian meren saaria, Uutta Seelantia eli kaikkea...

5
Olen lähdössä Espanjaan ja passini on voimassa 30.6 asti, lähtö päivä sieltä olisi siis juuri 30.6. Käykö tämä passi matkan ajaksi, vai pitääkö minun hankkia uusi. En löytänyt mistään tietoa kauanko espanjaan menessä passin on oltava voimassa vielä matkan jälkeen. Ja sitten mietin myös että jos tuo passi kelpaa niin miten siinä tapauksessa toimitaan jos paluulento lähtee illalla ja saapuu Helsinkiin puolen yön jälkeen eli 1.7, jolloin passini ei enään ole voimassa... Eli uuden passin hakuun, vai?

6
Aloitan nyt uuuden koska en saanut haluaamaani irti noista aikaisemmista keskustelusita.

Eli olisin aivan järjettömän paljon kiinnostunut työskentelemään pitkäaikaisesti esim. vapaaehtoisena tai ylipäätänsä työskennellä Afrikassa ympäristön hyväksi. Afrikka on nyt tuo maanosa joka eniten kiinnostaa, mutta jos jollekin on jotain tietoa/kokemuksia muualtakin luen erittäin mielelläni!!

Eli työ joka kiinnostaisi olisi ennemminkin ympäristöön ja eläimistöön liittyvää, kuin esim. ihmisoikeuksien, opetukseen tai tietotekniikkaan liittyvät työt. Ja parin viikon työleirit eivät sinäänsä kiinosta vaan pitkäaikaiset yli vuoden kestävät.

Jos jollakin on tiedossa jotain järjestöjä (olen mm. googlella yrittänyt etsiä, mutta en ole löytänyt etsimääni) jotka järjestävät tämäntyyppisiä juttuja niin olisi kiva kuulla niistä. Löysin joskus aikaisemmin yhden tällaisen, mutta uhodin osoitteen.  Tai jos jollakin on kokemusta vastaavanlaisista jutuista, niin tänne vaan viestiä:) Kiitos!

7
Saksa / Saksan linnat?
« : 14.02.2004, 16:04:46 »
Tiedättekö kauniita ja ihania linnoja saksassa ja muualla euroopassa jossa kannattaisi ehdottomasti käydä? Muistan käyneeni joskus pienenä jossain linnassa saksassa joka oli sellasen vuoren rinteellä jo maisemat oli jotain aivan ihanaa, linassa oli siniset tornit tai jotain vastaavaa... tahtoo sinne uudestaan...  :D

8
Tyhmät kysymykset / Piilolinssit reilille mukaan?
« : 07.02.2004, 23:47:59 »
Mitens onko kenelläkään kokemusta? itse suunitelmissa olisi ottaa piilarit matkaan mukaan ei niinkään "ulkonäön" takia vaan mukavuuden. (siis lasit aina tiellä, likaset ja hakaamassa varsinkin jos on hellettä) Joten siis onko vaikeaa sählätä nesteiden, koteloiden ym. kanssa.  Ja miten tuo hygienia puoli onnistuu, en halua silmätulehdusta :) Tuo asia on mietityttänyt, että miten onnistuu?

Sivuja: [1]